مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
سرخط خبرها

تکذیب دریافت هزینه‌های میلیونی از بیماران کرونایی

  • کد خبر: ۲۲۴۷۵
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
تکذیب دریافت هزینه‌های میلیونی از بیماران کرونایی
مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از ورود کرونا به ایران تلاش کردند تا با روش‌های مختلف مردم را از خطرناک بودن این ویروس آگاه سازند و از افرادی که علایم بیماری را دارند، تقاضا می‌کنند به صورت رایگان به بیمارستان‌ها رجوع کنند، اما رسانه‌های معاند شایعه دریافت مبلغ میلیونی برای بیماران کرونایی را در فضای مجازی مطرح کردند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که تمام آحاد جامعه در تلاش برای ریشه کنی بحران کرونا هستند. رسانه‌های معاند با انتشار شایعاتی در فضای مجازی هراسی به جان مردم می‌اندازند آن‌ها در تازه‌ترین فضاسازی ادعا کرده‌اند که بیمارستان‌ها مبالغ بالایی از بیماران کرونایی دریافت می‌کنند این در حالی است که بار‌ها مسولان گفته اند این شایعه که در فضای مجازی پخش شده که از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌ها رقم‌های میلیونی گرفته می‌شود صحت ندارد.

شایعه: رسانه‌های معاند با انتشار تصویری از یک صورتحساب بیمارستانی، شایعه دریافت مبلغ ۹ میلیون تومان برای بیماران کرونایی را منتشر کردند.

پاسخ به شایعه: با توجه به اینکه بار‌ها در خصوص هزینه‌های میلیونی بیماران کرونایی در فضای مجازی شایعاتی پخش شد مسولان هر بار این شایعات را تکذیب کردند و برای نمونه قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دریافت هزینه‌های میلیونی از بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها را تکذیب کرد و گفت:این شایعه که در فضای مجازی پخش شده که از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان‌ها رقم‌های میلیونی گرفته می‌شود صحت ندارد. ۹۰ درصد هزینه این بیماران را بیمه می‌پردازد و فقط ۱۰ درصد کل این هزینه به عهده فرد بیمار است و اگر بیماری توان پرداخت این رقم را هم نداشته باشد، به مددکاری بیمارستان‌ها ابلاغ شده که ۱۰درصد سهم بیمار را مددکاری بپردازند و بیماران کم بضاعت رایگان ترخیص می‌شوند همچنین کیانوش جهانپور سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا در ایران هم گفت: صفر تا صد هزینه‌های بیمارانی که مبتلا به کرونا هستند را دولت تقبل کرده و از این عزیزان در بیمارستان‌ها هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->