اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند
سرخط خبرها

فریب کاهش نسبی آمار مبتلایان کرونا را نخوریم

  • کد خبر: ۲۲۴۹۹
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
فریب کاهش نسبی آمار مبتلایان کرونا را نخوریم
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت:باید هوشیاری خود را حفظ کنیم و با استفاده از همه ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی و همراهی مردم شاهد تحقق برنامه‌های متعالی برای ریشه کن کردن قطعی ویروس کرونا در تهران باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن قدردانی از رعایت توصیه‌های بهداشتی توسط مردم در روز طبیعت، گفت: ما در حال طراحی سناریو‌های احتمالی درخصوص کرونا هستیم، زیرا وضعیت بیماری با توجه به بازگشت مردم از سفر‌های نوروزی در روز‌های آتی نیازمند گمانه زنی‌ها و بررسی‌های فنی است و ما درحال تدارک این سناریو‌های احتمالی هستیم.

وی درباره وضعیت اپیدمی این بیماری در استان تهران توضیح داد: با توجه به اینکه در بخشی از تحقق فاصله گذاری اجتماعی هستیم و در تعطیلات نوروزی بوده‌ایم، ممکن است شاهد یک کاهش نسبی در شیوع بیماری باشیم.

وی گفت: البته باید احتیاط کنیم و این کاهش برای ما فریبنده نباشد، زیرا گاهی اوقات با توجه به نوسان پذیری اپیدمی‌ها، ممکن است با فرود‌های آماری رو به رو باشیم، اما این فرود‌ها نباید ما را بفریبد، زیرا ممکن است بیماری با کم کردن مداخلات شهری در تکانه‌های بعدی مجدد بازگشت کند.

زالی تاکید کرد: باید هوشیاری خود را حفظ کنیم و با استفاده از همه ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی و همراهی مردم شاهد تحقق برنامه‌های متعالی برای ریشه کن کردن قطعی ویروس در تهران باشیم.

وی رعایت توصیه‌های بهداشتی توسط مردم در روز طبیعت را بسیار ستودنی عنوان کرد و گفت: ممکن است در روز‌های اخیر شاهد کاهش نسبی میزان شیوع بیماری باشیم، اما این فرود‌های آماری نباید ما را بفریبد، زیرا ممکن است بیماری با کم کردن مداخلات شهری مجدد بازگشت کند.

وی، اظهارداشت: خوشبختانه امروز شاهد تحقق یک رفتار ستودنی و بسیار افتخارآمیز از سوی مردم استان به خصوص شهروندان تهران بودیم. امروز شاهد آن بودیم که مردم شریف تهران با یک نگاه مسئولانه و با مسئولیت پذیری اجتماعی توصیه‌های بهداشتی را در دستور کار قراردادند و با توجه ویژه به این توصیه‌ها شاهد حداقل حضور افراد در شهر بودیم.

زالی با بیان اینکه مشاهدات میدانی موید عدم حضور و اسکان مردم در شهر به ویژه پارک‌ها و تفرجگاه‌ها در روز طبیعت بود، گفت: مردم انتخاب کردند روز طبیعت را در منازل در کنار خانواده خود بمانند.

وی افزود: این موضوع جای تقدیر و قدردانی دارد و امیدواریم همان طور که امروز مردم چنین حرکت مدنی ارزنده‌ای را از خود نشان دادند، به سمتی حرکت کنیم که مجموعه خدمات درمانی و بهداشتی کشور در کنار حس مسئولانه آحاد شهروندی هرچه سریعتر بتواند به ریشه کن کردن این مشکل کمک کند. /ایسنا

منبع: ایران آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->