پیام وزیر امور خارجه در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان رئیس کمیسیون اصل نود مجلس: رفتار‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی نشان قدرت نیست سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است
سرخط خبرها

واکنش کره شمالی به ارسال موشک‌های دوربرد آمریکا به اوکراین

  • کد خبر: ۲۲۴۹۸۹
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
واکنش کره شمالی به ارسال موشک‌های دوربرد آمریکا به اوکراین
کره شمالی امروز (دوشنبه) سیاست آمریکا در راستای ارسال موشک‌های تاکتیکی دوبرد به اوکراین به منظور استفاده در جنگ علیه روسیه را محکوم و اعلام کرد واشنگتن نمی‌تواند با در پیش گرفتن یک چنین سیاست «خبیثانه» جریان جنگ اوکراین را تغییر دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، کاخ سفید اخیرا تایید کرد آمریکا تعداد «چشمگیری» موشک‌های دوبرد «اتکمز» (سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش آمریکا) را برای کی‌یف فرستاده تا از آنها در داخل اوکراین استفاده کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی، یکی از مدیران ارشد بخش امور نظامی خارجی در وزارت دفاع کره شمالی که نامش فاش نشد در بیانیه‌ای آمریکا را «مخل صلح» و عامل بدتر شدن جنگ اوکراین با عرضه تسلیحاتی همچون موشک‌های دوربرد به این کشور دانست.

در این مطلب نوشته شد: «موشک‌های دوربرد پیشنهاد شده توسط آمریکا هرگز کفه ترازوی جنگ را به نفع اوکراین تغییر نخواهد داد بلکه منجر به تشدید جنون تقابل‌جویی بی ملاحظه از سوی دارو دسته زلنسکی که عروسک خیمه شب‌بازی است، خواهد شد.»

این مقام خاطرنشان کرد سیاست واشنگتن در پیشنهاد دادن یک چنین موشک‌های دوربردی به اوکراین برای استفاده از آنها علیه روسیه با هدف تغییر دادن کفه ترازوی جنگ به نفع کی‌یف «خبیثانه» است.

مقام کره شمالی خاطرنشان کرد: «آمریکا هرگز نخواهد توانست مردم و ارتش قهرمان روسیه را با دادن هر گونه سلاح جدید یا پشتیبانی نظامی شکست دهد.»

هفته گذشته «ایم، چون ایل» معاون وزیر خارجه کره‌شمالی در امور روسیه در واکنش به تصویب لایحه کمک ۶۱ میلیارد دلاری آمریکا برای تامین مالی اوکراین که در مجلس نمایندگان و سنای ایالات متحده تصویب شد، تاکید کرد این لایحه «یک روان‌گردان برای شاد کردن لحظه‌ای ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین است که در نتیجه موقعیت به شدت بد در صحنه نبرد ترسیده است.»

این معاون وزیر خارجه کره‌شمالی تاکید کرد صحنه نبرد در اوکراین مدت‌هاست که به قبرستان تسلیحات مختلفی تبدیل شده که آمریکا و ناتو به آنها می‌بالیدند و هرگونه کمک نظامی ایالات متحده به اوکراین هرگز نمی‌تواند جلوی پیشروی ارتش و مردم قهرمان روسیه را برای جنگ مقدس عدالت برای حفظ حقوق حاکمیتی و امنیت کشورشان بگیرد.

منبع: ایسنا
انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->