برخورد ۲ خودرو در جاده مشهد - نیشابور یک فوتی و پنج مصدوم در پی داشت (۱۳ تیر ۱۴۰۳) هشدار: مرگ‌ومیر بیماری هاری به مرز خطر رسیده است انتقال پیکر ۹ نفر از حجاج فوت‌شده به ایران (۱۳ تیر ۱۴۰۳) خروج حدود ۶۰ درصد حجاج ایرانی از مکه (۱۳ تیر ۱۴۰۳) سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست یک فوتی و چهار مصدوم بر اثر برخورد دو خودرو در مشهد+تصاویر (۱۳ تیرماه ۱۴۰۳) آیا مصرف مکمل‌های غذایی تاثیری در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگی دارد؟ احکام رتبه‌بندی بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صادر شد جمع‌آوری ۱۶۲ معتاد متجاهر در مشهد (۱۳ تیر ۱۴۰۳) واریز علی الحساب ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | بازنشستگان حساب خود را چک کنند (۱۳ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی در مشهد سیر افزایشی ندارد | احتمال آلودگی بالا پشه آئدس از شهریور ۱۴۰۳ به سلامتی خود در دهه ۳۰ زندگی اهمیت بیشتری دهید گردشگری شهری ابزاری برای نیل توسعه پایدار دستگیری ۴ شرور در بولوار رسالت مشهد چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۱۳ تیر ١۴٠٣) | افزایش دو تا چهاردرجه‌ای دما در سطح استان پیش‌بینی حضور بیش از ۵ میلیون زائر در مراسم اربعین |رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: ارتقای سلامت هدف ما است اگر آدامس قورت دهیم چه می‌شود؟ حوالی یک استخر پرماجرا | روایت شهرآرانیوز از چالش‌های مربوط به بوستان کوهسنگی
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

چگونه شاد باشیم؟

  • کد خبر: ۲۲۵۶۴۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
چگونه شاد باشیم؟
شادی یکی از هیجانات اساسی انسان است که وجود آن به انسان کمک می‌کند، سلامت روان بهتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاد بودن و شاد زندگی کردن یکی از عوامل مهم پیشگیری از ابتلا به اختلالات روان‌شناختی است.

درواقع، شادی حالتی هیجانی است که نشانگر میزان رضایتمندی فرد در زمینه­‌های مختلف بویژه زمینه­‌های روانی است. هنگامی که انسان شاد است برخی مناطق مغز او تحریک می­‌شود و ترشح برخی هورمون­‌ها ازجمله سروتونین و نوراپی‌نفرین و دوپامین در بدن افزایش پیدا می­‌کند.

شاد بودن و شاد زندگی کردن و روی خوش نشان دادن به زندگی و مقابله با مشکلاتی که در زندگی برای هر فردی به وجود می‌آید از ارکان سلامت روان محسوب می­‌شود.

افراد سالم که دچار افسردگی نیستند به صورت ذاتی به دنبال شادمانی هستند و لازم به ذکر است که در حالت شادی انرژی بدن افزایش می­‌یابد و عملکرد ذهنی فرد کارآمدتر و بهینه­‌تر می­‌شود.

افراد درباره یک پدیده یکسان به میزان یکسان هیجان شادی از خود نشان نمی­‌دهند و به همین دلیل راهکار‌های متفاوتی پیشنهاد می‌شود تا در نهایت همه افراد بتوانند شادی خود را افزایش دهند.

با توجه به اینکه شادی حالتی روانی است که پس از برآورده شدن خواسته­‌های انسان ایجاد می­‌شود و شامل میزان عاطفه مثبت و رضایتمندی فرد است؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم شاد باشیم می­‌توانیم از این راهکار‌ها استفاده کنیم.

بازسازی نگرش­‌ها و شناخت­‌ها: در این تمرین لازم است ابتدا مشخص کنید چه اتفاقاتی باعث می­‌شود تا شما دچار خلق پایین و ناراحتی شوید. سپس معین کنید کنترل کدام یک از اتفاقات تحت اختیار شما بوده و به نقش خود در بروز آن اتفاق نمره دهید. پس از آن لازم است مشخص کنید چگونه می­‌توانید اتفاقات را بپذیرید و به میزان پذیرش خود نمره دهید.

مدیریت زمان: برنامه­‌ریزی به منظور درست و بموقع انجام دادن کار‌ها به کاهش استرس و افزایش شادی منجر می­‌شود.

تمرین مثبت‌نگری: تهیه فهرستی از ویژگی­‌های خوب نزدیکان و اطرافیان و مرور آنها.

مشورت: همفکری هنگام تصمیم­‌گیری منجر می­‌شود تا تصمیمات بهتری بگیرید و ترس از شکست در شما کاهش یابد.

گوش دادن به موسیقی: موسیقی، نواحی خاصی در مغز را تحریک می‌کند که به افزایش شادی منجر می­‌شود.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->