استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چگونه شاد باشیم؟

  • کد خبر: ۲۲۵۶۴۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
چگونه شاد باشیم؟
شادی یکی از هیجانات اساسی انسان است که وجود آن به انسان کمک می‌کند، سلامت روان بهتری داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاد بودن و شاد زندگی کردن یکی از عوامل مهم پیشگیری از ابتلا به اختلالات روان‌شناختی است.

درواقع، شادی حالتی هیجانی است که نشانگر میزان رضایتمندی فرد در زمینه­‌های مختلف بویژه زمینه­‌های روانی است. هنگامی که انسان شاد است برخی مناطق مغز او تحریک می­‌شود و ترشح برخی هورمون­‌ها ازجمله سروتونین و نوراپی‌نفرین و دوپامین در بدن افزایش پیدا می­‌کند.

شاد بودن و شاد زندگی کردن و روی خوش نشان دادن به زندگی و مقابله با مشکلاتی که در زندگی برای هر فردی به وجود می‌آید از ارکان سلامت روان محسوب می­‌شود.

افراد سالم که دچار افسردگی نیستند به صورت ذاتی به دنبال شادمانی هستند و لازم به ذکر است که در حالت شادی انرژی بدن افزایش می­‌یابد و عملکرد ذهنی فرد کارآمدتر و بهینه­‌تر می­‌شود.

افراد درباره یک پدیده یکسان به میزان یکسان هیجان شادی از خود نشان نمی­‌دهند و به همین دلیل راهکار‌های متفاوتی پیشنهاد می‌شود تا در نهایت همه افراد بتوانند شادی خود را افزایش دهند.

با توجه به اینکه شادی حالتی روانی است که پس از برآورده شدن خواسته­‌های انسان ایجاد می­‌شود و شامل میزان عاطفه مثبت و رضایتمندی فرد است؛ بنابراین برای اینکه بتوانیم شاد باشیم می­‌توانیم از این راهکار‌ها استفاده کنیم.

بازسازی نگرش­‌ها و شناخت­‌ها: در این تمرین لازم است ابتدا مشخص کنید چه اتفاقاتی باعث می­‌شود تا شما دچار خلق پایین و ناراحتی شوید. سپس معین کنید کنترل کدام یک از اتفاقات تحت اختیار شما بوده و به نقش خود در بروز آن اتفاق نمره دهید. پس از آن لازم است مشخص کنید چگونه می­‌توانید اتفاقات را بپذیرید و به میزان پذیرش خود نمره دهید.

مدیریت زمان: برنامه­‌ریزی به منظور درست و بموقع انجام دادن کار‌ها به کاهش استرس و افزایش شادی منجر می­‌شود.

تمرین مثبت‌نگری: تهیه فهرستی از ویژگی­‌های خوب نزدیکان و اطرافیان و مرور آنها.

مشورت: همفکری هنگام تصمیم­‌گیری منجر می­‌شود تا تصمیمات بهتری بگیرید و ترس از شکست در شما کاهش یابد.

گوش دادن به موسیقی: موسیقی، نواحی خاصی در مغز را تحریک می‌کند که به افزایش شادی منجر می­‌شود.


منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->