ویدئو| بهت و حیرت مجری خارجی بی‌بی‌سی از وطن فروشی رضا پهلوی و حمایت او از جنگ علیه مردم ایران اعلام نحوه فعالیت‌های واحد‌های قضایی و اداری قوه‌قضائیه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) پاکستان: در صورت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه مردم فلسطین و علیه ایران، حتماً پاسخ خواهیم داد ویدئو | توضیحات سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند مهاجرانی: بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است | شهادت ۴۵ زن و کودک تا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون ۳۵۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی: سکوت دربرابر جنایات اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرده است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است آمادگی مسکو برای میانجی‌گری در جنگ ایران و اسرائیل ایران، سفارت آمریکا در اسرائیل را تعطیل کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چطور خانه‌های تیمی تروریستی را شناسایی کنیم؟ ابراز نگرانی اسرائیل: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد هلاکت ۲۴ اسرائیلی و زخمی‌شدن ۵۹۲ تن دیگر در حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی، تاکنون (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر اسرائیلی: برای غلبه بر ایران، اغتشاش خیابانی لازم است چین خواستار خویشتن‌داری ایران و اسرائیل شد وقتی دیپلماسی پوستین فریب می‌پوشد نشست اضطراری آژانس اتمی درباره ایران آغاز شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | گروسی: بازرسی‌های آژانس در ایران ادامه خواهند داشت
سرخط خبرها

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را تهدید کرد

  • کد خبر: ۲۲۵۹۳۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۳
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را تهدید کرد
با انتشار گزارش‌ها مبنی بر امیدواری برای مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و مقاومت حماس، ایتامار بن گویر وزیر داخلی و تندرو کابینه تل آویو، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بن گویر افزود: نتانیاهو خوب می داند که پیامد عدم پایندی به ۲ وعده خود شامل مخالفت با هرگونه مذاکره بد با حماس و دوم حمله به رفح چه خواهد بود.

اظهارات بن گویر پس از آن بیان می شود که «آموس یدلین» فرمانده اسبق شعبه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به تسلط بن گویر و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی بر بنیامین نتانیاهو گفت:نخست وزیر، اسیر این دو وزیر شده است.

همزمان با این اظهارات، رسانه‌های رژیم صهیونیستی شنبه شب گزارش دادند که هزاران معترض بار دیگر در تل آویو علیه نتانیاهو و بن گویر و کابینه تل آویو تظاهرات کردند.

یسرائیل هیوم (اسرائیل امروز) روزنامه صهیونیستی گزارش داد که تظاهر کنندگان اسرائیلی در تظاهرات تل آویو شعار «بن گویر مجرم و جنایتکار است» سر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از خبرنگاران این رژیم گزارش دادند که نتانیاهو بیانیه‌ای در مخالفت با امضای قرارداد برای تبادل اسرا با حماس را در پوشش یک مقام دیپلماتیک اسرائیلی منتشر کرده است.

روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز در این باره نوشت: خبرنگاران اسرائیلی تصمیم گرفتند که نتانیاهو و بازی وی برای مانع تراشی برای مبادله اسرا را برملا و وی را رسوا کنند.

این رسانه صهیونیست گزارش داد: اظهارات نتانیاهو در پوشش یک مقام ناشناس هرگز بیانگر دیدگاه کابینه نیست.

جروزالم پست در ادامه آورد: مقام مسؤولی که خواست نامش فاش نشود و تهدید کرده که با وجود هرگونه توافق با حماس به رفح حمله می شود، خود نتانیاهوست.

این رسانه صهیونیست افزود: هدف نتانیاهو این است که به افکار عمومی اسرائیل چنین القا کند که در مسأله تشدید نظامی در مخالفت با مذاکره برای تبادل اسرا با حماس یک اجماع کلی وجود دارد.

از سوی دیگر تایمز اسرائیل نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که نتانیاهو بنی گانتس وزیر جنگ اسبق و ایزنکوت دیگر عضو شورای جنگ را برای مشاوره تلفنی دعوت نکرد.

در این مشاوره تصمیم بر آن گرفته شد که هیأتی به قاهره برای مذاکره با حماس اعزام نشود، این درحالی است که براساس گزارش رسانه های اسرائیلی، آمریکا اسرائیل را برای اعزام این هیأت به مصر و مذاکره با نیروهای مقاومت زیر فشار گذاشته است.

فاش شدن مانع تراشی نتانیاهو ساعتی پس از آن بیان می شود که «حسام بدران» از رهبران حماس در گفتگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که نتانیاهو و اعضای کابینه تندرو او با بهانه های واهی در مسیر مذاکرات و توافق برای آتش‌بس کارشکنی می‌ کنند.

بدران تصریح کرد که محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او به دنبال توافق نیست.

به نظر می رسد که هدف آمریکا از فشار به رژیم صهیونیستی برای مذاکره با حماس، استفاده از این برگ در انتخابات آینده آمریکاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->