شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد شهادت مأمور انتظامی لاهیجان در درگیری با اراذل (۶ آبان ۱۴۰۴) لاوروف: ناتو به‌رغم تمام تعهدات در حال گسترش است | تبدیل اوراسیا به «قلمرو ناتو» برای ما قابل قبول نیست استعفای ۳ مدیر در خراسان رضوی برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها اعتراف قاتل شینزو آبه در دادگاه، ۳ سال پس از قتل او در ایران چند نفر لامبورگینی، مازراتی و پورشه دارند؟ جمعیت مهاجران افغانستانی در ایران، حدود ۶ میلیون نفر است | زنان، یک‌چهارم سرپرستان خانواده‌های مهاجر در کشور پزشکیان: برای همکاری در رفع اختلافات پاکستان و افغانستان آماده‌ایم وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد عراقچی در کمیسیون امنیت ملی درباره حضور بازرسان آژانس در ایران توضیح داد انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: مبنای همکاری و تعامل ما با آژانس، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است | روند اجرای تفاهم امنیتی ایران و عراق قابل قبول است | ایران بر پایبندی به اصل چین واحد استوار خواهد ماند سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند + فیلم وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است
سرخط خبرها

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را تهدید کرد

  • کد خبر: ۲۲۵۹۳۸
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۳
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را تهدید کرد
با انتشار گزارش‌ها مبنی بر امیدواری برای مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و مقاومت حماس، ایتامار بن گویر وزیر داخلی و تندرو کابینه تل آویو، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بن گویر افزود: نتانیاهو خوب می داند که پیامد عدم پایندی به ۲ وعده خود شامل مخالفت با هرگونه مذاکره بد با حماس و دوم حمله به رفح چه خواهد بود.

اظهارات بن گویر پس از آن بیان می شود که «آموس یدلین» فرمانده اسبق شعبه اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با اشاره به تسلط بن گویر و بزالل اسموتریچ وزیر دارایی بر بنیامین نتانیاهو گفت:نخست وزیر، اسیر این دو وزیر شده است.

همزمان با این اظهارات، رسانه‌های رژیم صهیونیستی شنبه شب گزارش دادند که هزاران معترض بار دیگر در تل آویو علیه نتانیاهو و بن گویر و کابینه تل آویو تظاهرات کردند.

یسرائیل هیوم (اسرائیل امروز) روزنامه صهیونیستی گزارش داد که تظاهر کنندگان اسرائیلی در تظاهرات تل آویو شعار «بن گویر مجرم و جنایتکار است» سر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از خبرنگاران این رژیم گزارش دادند که نتانیاهو بیانیه‌ای در مخالفت با امضای قرارداد برای تبادل اسرا با حماس را در پوشش یک مقام دیپلماتیک اسرائیلی منتشر کرده است.

روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین‌های اشغالی نیز در این باره نوشت: خبرنگاران اسرائیلی تصمیم گرفتند که نتانیاهو و بازی وی برای مانع تراشی برای مبادله اسرا را برملا و وی را رسوا کنند.

این رسانه صهیونیست گزارش داد: اظهارات نتانیاهو در پوشش یک مقام ناشناس هرگز بیانگر دیدگاه کابینه نیست.

جروزالم پست در ادامه آورد: مقام مسؤولی که خواست نامش فاش نشود و تهدید کرده که با وجود هرگونه توافق با حماس به رفح حمله می شود، خود نتانیاهوست.

این رسانه صهیونیست افزود: هدف نتانیاهو این است که به افکار عمومی اسرائیل چنین القا کند که در مسأله تشدید نظامی در مخالفت با مذاکره برای تبادل اسرا با حماس یک اجماع کلی وجود دارد.

از سوی دیگر تایمز اسرائیل نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که نتانیاهو بنی گانتس وزیر جنگ اسبق و ایزنکوت دیگر عضو شورای جنگ را برای مشاوره تلفنی دعوت نکرد.

در این مشاوره تصمیم بر آن گرفته شد که هیأتی به قاهره برای مذاکره با حماس اعزام نشود، این درحالی است که براساس گزارش رسانه های اسرائیلی، آمریکا اسرائیل را برای اعزام این هیأت به مصر و مذاکره با نیروهای مقاومت زیر فشار گذاشته است.

فاش شدن مانع تراشی نتانیاهو ساعتی پس از آن بیان می شود که «حسام بدران» از رهبران حماس در گفتگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که نتانیاهو و اعضای کابینه تندرو او با بهانه های واهی در مسیر مذاکرات و توافق برای آتش‌بس کارشکنی می‌ کنند.

بدران تصریح کرد که محاسبات نتانیاهو مرتبط با شخص او و آینده سیاسی‌اش است و او به دنبال توافق نیست.

به نظر می رسد که هدف آمریکا از فشار به رژیم صهیونیستی برای مذاکره با حماس، استفاده از این برگ در انتخابات آینده آمریکاست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->