صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست

  • کد خبر: ۲۲۶۱۷۱
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶
حداقل دوسوم سرطانی‌ها در ایران حتماً زنده می‌مانند| سلول‌درمانی، درمان قطعی سرطان نیست
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: درمان‌هایی از قبیل شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، سل‌تراپی، هورمون‎‌درمانی و... هیچ‌یک درمان قطعی سرطان نیستند، بلکه درمان جانبی و کمکی به حساب می‌آیند.

به گزارش شهرآرانیوز، پروفسور محمداسماعیل اکبری در تعریف سرطان می‌گوید: سرطان نوعی بیماری هوشمند است و کاملاً هوشیارانه خودش را حفظ می‌کند؛ به‌همین‌‎‌دلیل هرساله در تمامی دنیا شاهد افزایش تعداد و نوع سرطان هستیم و ازآنجاکه کشور ما رو به پیری است، افزایش سرطان نیز در آن بیش از دیگرکشور‌ها مشاهده می‌شود.

وی می‌افزاید: سرطان صرفاً بیماری ژنتیک نیست؛ به دلیل آنکه سرطان‌ها حداکثر ۱۰ درصد واکنش ارثی دارند و ۹۰ درصد فرضی هستند، نه ژنتیکی. این درحالی است که هیچ سرطانی وجود ندارد که بدون تغییر ژن ایجاد شده باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان ادامه می‌دهد: درمان سلول به‌جای درمان ژن، نکته مثبتی است؛ اما باید به این نکته اشاره کنیم که قطعا در آینده پاسخ همه مشکلات درمانی را نخواهد داد و ما ناگزیر خواهیم بود آن را کنار بگذاریم، چراکه قبل از این تصور می‌کردیم که سلول سرطانی عامل ایجاد سرطان است؛ اما اکنون می‌دانیم که هم سلول سرطانی در بروز این بیماری نقش دارد و هم محیط میکروسکوپی تومور که همان سلول‌های نسج هم بندی هستند و در اطراف سلول‌های سرطانی قرار دارند. بنابراین محیط اطراف سلول‌های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارد.

این فوق‌تخصص جراحی غدد و سرطان تصریح می‌کند: کشور ما از سردمداران روش‌های درمانی جدید در دنیاست و ما برمبنای محیط اطراف سلول‌های سرطانی، درمان‌هایی را طراحی کرده‌ایم. بنابراین محیط اطراف سلول‌های سرطانی جایگاه مهمی در تثبیت و گسترش سرطان دارد.

وی می‌گوید: کشور ما جزو ۱۰ کشور دنیاست که سلول‌درمانی انجام می‌دهد؛ اما این روش، درمان قطعی سرطان نیست و کسانی که سلول‌درمانی را روشی قطعی برای درمان می‌دانند، بیش از ۵۰ متغیر را نادیده گرفته‌اند.

اکبری اذعان می‌دارد: درمان تومور‌های غده‌ای تنها با جراحی امکان‌پذیر است و روش‌های دیگر ازجمله رادیوتراپی، شیمی‌درمانی، درمان با اشعه، هورمون‎درمانی، سلول‌درمانی و ایمنی‌درمانی هرکدام به سهم خود مثبت و تأثیرگذارند، اما به‌هیچ‎وجه درمان قطعی سرطان نیستند؛ بنابراین سل‌تراپی نیز هرگز نمی‌تواند روش درمانی قطعی باشد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان با اشاره به اینکه تقریباً هر روش درمانی ضعف‌هایی دارد، ادامه می‌دهد: بیش از ۲۰۰۰ مورد سل‌تراپی در ایران انجام شده است که این موضوع نشان می‌دهد از دنیا عقب نیستیم؛ اما چنین نیست که مشکل سرطان حل شده باشد، چراکه انتظار نداریم سل‌تراپی معجزه کند و فقط می‌تواند تأثیرگذار و کمک‌کننده برای درمان باشد.

وی درباره مرگ‌ومیر بیماران سرطانی توضیح می‌دهد: در گذشته دوسوم افرادی که مبتلا به سرطان می‌شدند، بیشتر از یک سال زنده نمی‌ماندند؛ اما اکنون در کشور ما حداقل دوسوم مبتلایان حتماً زنده می‌مانند و این موضوع نشان می‌دهد روی خط علم دنیا حرکت می‌کنیم و جزو کشور‌های موفق و حتی در مواردی مانند سرطان پستان یا تیروئید، پیشگام‌تر از کشور‌های اروپایی و آمریکایی بوده‌ایم.

اکبری در پاسخ به خبرنگار ما درباره تأثیر دارو‌های سنتی بر درمان سرطان تصریح می‌کند: متأسفانه در فضای مجازی درباره انواع بیماری‌ها و روش‌های درمانی آن تبلیغات بدون اساس و پایه علمی صورت می‌گیرد، اما به‌جرئت باید گفت سرطان هرگز با هیچ داروی سنتی درمان نمی‌شود، بلکه در موارد بسیاری استفاده از داروی سنتی برای درمان سرطان، بیمار درمان‌پذیر را به بیمار درمان‌ناپذیر تبدیل کرده است.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->