به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حبیب الله خزایی با بیان اینکه موضوعی که امرزوه خیلی از خانوادهها با آن روبرو هستند بحث دیر خوابیدن بچهها است، عنوان کرد: معمولا موضوع دیر خوابیدن بچهها در خانوادههایی بیشتر دیده میشود که نظم خاصی برای شروع خواب و یا بیدار شدن ندارند.
این روانپزشک افزود: اگر جزو آن دسته از خانوادهها هستیم که تا دیر وقت بیدار میمانیم و نظم خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن نداریم، نباید انتظار داشته باشیم که فرزندانمان به موقع بخوابند و به موقع بیدار شوند.
خزایی با توصیه به خانوادهها برای داشتن یک نظم خاص برای خوابشان، گفت: وقتی خانواده ساعت خاصی برای خوابیدن و بیدار شدن داشته باشد، بچهها هم یاد میگیرند به موقع بخوابند و به موقع هم بیدار شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در خانوادههایی که نظم خاصی برای خوابد ندارند، معمولا توصیه و یا اجبار به فرزندان برای زود خوابیدن جوابگو نیست. اگر با رفتارمان به فرزندانمان یک الگوی مناسب خوابیدن و بیدار شدن نشان دهیم، بیشتر مورد توجه فرزندان قرار گرفته و از آن تبعیت میکنند.
خزایی با بیان اینکه معمولا فرزندان از الگوی خواب والدین خود تبعیت میکنند، عنوان کرد: حفظ بهداشت خواب در خانواده به بهبود وضعیت خواب بچهها میتواند کمک زیادی کند.