تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طالبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را تحریم کرد

  • کد خبر: ۲۲۶۹۹۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۱
طالبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را تحریم کرد
حکومت طالبان مانع از حضور ناشران افغانستان در نمایشگاه کتاب تهران شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناشران افغانستانی هر سال در نمایشگاه کتاب تهران حضور پرشور داشتند، اما پس از قدرت گرفتن امارت اسلامی افغانستان، حضور این ناشران با، اما و اگر همراه شده است.

سال‌گذشته کتاب‌هایی که قرار بود از سوی ناشران افغانستانی به نمایشگاه کتاب بیاید با ممیزی‌های فراوان طالبان همراه شد و برخی ناشران هم اجازه حضور پیدا نکردند.

امسال هم هیچ ناشری از افغانستان در نمایشگاه کتاب تهران حضور ندارد و فقط ناشران حاضر افغانستانی ساکن ایران فعالیت می‌کنند.

در نمایشگاه کتاب امسال، آثاری از ۵۵ ناشر خارجی حضور دارد و در بخش بین‌الملل هم کشور‌های لبنان، عمان، قطر، روسیه و  مکزیک شرکت کردند. کشور یمن هم مهمان ویژه این دوره است.

منبع: روزنامه فرهیختگان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->