سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت ناگفته‌های عراقچی از جنگ ۱۲ روزه در گفت‌و‌گو با جواد موگویی منتشر شد + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید به عمل آورد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است شیوه‌نامه تبدیل وضعیت معلمان پیش‌دبستانی هرچه سریع‌تر ابلاغ شود تذکر کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی: افغانستانی‌های بدون پروانه اقامت از کشور اخراج شوند رئیس سازمان اداری استخدامی: تعطیلی ادارات اولویت ما نبود، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است
سرخط خبرها

رجب طیب اردوغان: هیتلر به نتانیاهو حسادت می‌کند

  • کد خبر: ۲۲۷۴۹۱
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۱
  • ۱
رجب طیب اردوغان: هیتلر به نتانیاهو حسادت می‌کند
اردوغان گفت: حماس با آتش‌بس موافقت کرد، اما اسرائیل بهانه می‌آورد و آتش‌بس نمی‌خواهد؛ زیرا می‌خواهد تمام غزه را اشغال کند. ظلم و کشتار همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در آستانه سفر کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر یونان به آنکارا، به روزنامه کاتیمرینی یونان گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با روش‌های نسل‌کشی که ارائه کرده است به سطحی رسیده که هیتلر به او حسادت می‌کند.

وی افزود: آیا می‌توان به آنچه اسرائیل ماه‌ها بر سر مردم غزه تحمیل کرده، نگاه کرد و بمباران بیمارستان‌ها، کشتار کودکان، سرکوب غیرنظامیان و محکوم‌کردن مردم بی‌گناه به گرسنگی، تشنگی و کمبود دارو توسط اسرائیل به بهانه‌های مختلف را مشروع دانست. هیتلر در گذشته چه کرد و مردم را در اردوگاه‌های کار اجباری کشت.

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه گفت: آیا غزه نه‌تنها پس از ۷ اکتبر، بلکه سال‌ها قبل از آن به یک زندان روباز تبدیل نشد؟ آیا مردم آنجا برای سال‌ها محکوم به منابع محدود، تقریباً مانند یک اردوگاه کار اجباری نبودند؟ چه کسی مسئول وحشیانه‌ترین و سیستماتیک‌ترین کشتار جمعی در غزه پس از ۷ اکتبر است؟ نتانیاهو به سطحی رسیده است که هیتلر را با روش‌های نسل‌کشی خود به حسادت واداشته است. ما در مورد اسرائیل صحبت می‌کنیم. آمبولانس‌ها را هدف قرار می‌دهد، به نقاط توزیع غذا حمله می‌کند و کاروان‌های کمک‌رسانی را به آتش می‌کشد.

اردوغان افزود: حقوق و آزادی مردم غزه به‌ویژه حق زندگی نقض می‌شود. ما از حقوق آن‌ها دفاع می‌کنیم. ما از صلح دفاع می‌کنیم و او به نقض بی‌پروای قوانین بین‌المللی و حقوق بشر ادامه می‌دهد.

اردوغان با تأکید بر اینکه اسرائیل این کار را نه‌تنها در غزه بلکه در تمام سرزمین‌های فلسطینی انجام داد، گفت: خانه‌ها و زمین‌های فلسطینی‌ها را برای تروریست‌هایی که آن‌ها را شهرک‌نشین می‌نامند، گرفت و آن‌ها را در خانه‌های فلسطینی‌ها اسکان داد. فلسطینی‌ها نیز علیه این ظلم و ستم سیستماتیک که در طول سالیان متمادی گسترش یافته است، مبارزه کردند.

او با اشاره به اینکه حماس چیزی نیست جز مردمی که از خانه‌ها، محل کار و زمین‌های تحت اشغال اسرائیل در فلسطین محافظت می‌کنند، گفت: حماس چه می‌خواهد؟ جز پس گرفتن سرزمین‌های فلسطینی اشغال شده توسط اسرائیل و احیای کشورشان در مرز‌های ۱۹۶۷، اگر کشور مستقل، مستقل و یکپارچه فلسطین با پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته شود، آیا نیازی به مقاومت وجود خواهد داشت؟ ارائه راه حل و صلح دائمی و پایدار بر اساس دو کشور، راهی موثر است. می‌بینید که حماس با آخرین بیانیه خود با آتش بس موافقت کرد، اما اسرائیل بهانه می‌آورد و نمی‌خواهد آتش بس را به دلیل تمایل خود به اشغال کل غزه. ظلم و قتل عام ادامه دارد. ما به تلاش خود ادامه می‌دهیم. کسانی که از اسرائیل حمایت می‌کنند باید در مورد همه این رویداد‌ها تجدید نظر کنند.

رئیس‌جمهور ترکیه در خصوص روابط ترکیه و یونان گفت: ما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا صلح و آرامش در دو سوی دریای اژه برای همیشه حاکم باشد.

وی افزود: این در دست ما است که روابط دو کشور را تسهیل کنیم. واشنگتن باید سیاست متعادلی را در رابطه با روابط ترکیه و یونان دنبال کند.

اردوغان در خصوص سفر کریاکوس میتسوتاکیس به آنکارا با اشاره به اینکه ترکیه و یونان نه تنها جغرافیای یکسانی دارند، بلکه عناصر مشترکی نیز دارند که بسیاری از آنها بعد تاریخی دارند، گفت: البته مسائلی وجود دارد که ما درباره آنها یکسان فکر نمی‌کنیم، اما تعداد آنها زیاد نیست.

اردوغان در پاسخ به این سوال که چرا دیدار‌های برنامه ریزی شده او با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به طور ناگهانی به تعویق افتاد و آیا معتقد است که آمریکا باید نقش میانجی در روابط ترکیه و یونان داشته باشد، گفت که سفرش به آمریکا به دلیل ناسازگاری برنامه‌های دوجانبه به تعویق افتاد و گفت: همانطور که می‌دانید، ایالات متحده در آستانه انتخابات است و برنامه‌های بایدن شدیدتر شده است. برنامه‌های ما هم در داخل و هم در خارج از کشور شدید است. چنین بازدید‌هایی در زمان‌هایی مناسب برای هر دو طرف انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۵
0
0
جانورانی مانند هیتلر و اردوغان جایگاهی جز جهنم ندارند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->