وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزرای دفاع آمریکا و مصر رایزنی تلفنی کردند

  • کد خبر: ۲۲۸۰۸۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
وزرای دفاع آمریکا و مصر رایزنی تلفنی کردند
وزرای دفاع آمریکا و مصر در جریان تماس تلفنی با یکدیگر به بررسی چالش‌های منطقه‌ای و همکاری امنیتی میان دو کشور پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پنتاگون اعلام کرد لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا با محمد زکی، همتای مصری خود تماس تلفنی برقرار کرد و براساس گزارش روسیا الیوم، وزیر دفاع آمریکا درجریان این تماس بر پایبندی کشورش به امنیت مصر در مقابله با تهدیدات منطقه‌ای تاکید کرد.

لوید آستین طی این تماس تلفنی از رهبری مصر به‌دلیل ممانعت از توسعه دامنه درگیری‌های کنونی در غزه و ارائه کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان تشکر و قدردانی کرد. وزرای دفاع آمریکا و مصر در جریان این تماس تلفنی چالش‌های منطقه‌ای و همکاری امنیتی میان دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

پیشتر «سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر با «آنتونی بلینکن» همتای آمریکایی خود به صورت تلفنی گفت‌وگو کرده بود. در جریان این گفت‌وگوی تلفنی دو طرف درخصوص ابعاد حمله زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی به رفح، واقع در جنوبی‌ترین نقطه نوار غزه رایزنی کرده بودند. وزرای امور خارجه آمریکا و مصر همچنین بر لزوم بازگشایی گذرگاه‌های نوار غزه و ورود کمک‌ها به این باریکه تاکید کردند.

همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به شهر رفح، نگرانی‌های مصر نسبت به شکل‌گیری یک موج کوچ اجباری به داخل خاک این کشور تشدید شده است. مصر بارها به رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدها و خطرات حمله زمینی به رفح هشدار داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->