حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است
سرخط خبرها

عزای عمومی در لبنان؛ عراق، سوریه، پاکستان و هند

  • کد خبر: ۲۲۹۲۷۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
عزای عمومی در لبنان؛ عراق، سوریه، پاکستان و هند
دولت لبنان، عراق، سوریه، پاکستان و هند به احترام شهادت سید ابراهیم رئیسی و هیات همراه در سانحه سقوط بالگرد عزای عمومی اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دولت لبنان سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

اعلام ۳ روز عزای عمومی در لبنان

درپی شهادت رئیس جمهور اسلامی ایران و هیئت همراه وی در سانحه سقوط بالگرد، لبنان عزای عمومی اعلام کرد.

«نجیب میقاتی» نخست‌وزیر لبنان در دستوری درپی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه وی سه روز عزای عمومی در این کشور اعلام کرد.

طبق دستور نجیب میقاتی، طی این سه روز تمامی پرچم‌ها در نهاد‌های دولتی به صورت نیمه برافراشته خواهد بود و برنامه‌های رادیو و تلویزیون لبنان نیز متناسب با این رویداد دردناک اصلاح می‌شود.

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان نیز ضمن تسلیت به رهبری و ملت ایران گفت: جمهوری اسلامی و جهان اسلام و ما گروهی از رهبران پیشتاز که انقلاب را همراهی کردند، از دست دادیم.

«عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه لبنان نیز در این باره اظهار داشت: ما از آنچه در ایران رخ داد متاسف و متاثر هستیم و من دوستی مورد احترام را از دست دادم.

وی همچنین تاکید کرد: ما یک فرد برجسته را در سیاست خارجی از دست دادیم.

عراق یک روز عزای عمومی اعلام کرد

دولت عراق نیز در پی شهادت سید ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان، رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران و همراهان آن‌ها یک روز عزای عمومی اعلام کرد.

پیش از این لبنان و سوریه هر کدام سه روز و پاکستان نیز یک روز عزای عمومی اعلام کرد.

دولت سوریه ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

دولت سوریه در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: جمهوری عربی سوریه در غم و اندوه ملت دوست ایران در سوگ جان باختن رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و همراهانشان در اثر سانحه‌ای دردناک در حین انجام وظیفه، شریک است.

طبق گزارش خبرگزاری سانا، دولت سوریه در این بیانیه اعلام کرد: به همین مناسبت سوریه به مدت سه روز عزای عمومی اعلام می‌کند.

پیش از این نیز «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه به ملت و رهبری ایران تسلیت گفته بود.

ایمن رعد، معاون وزیر خارجه سوریه امروز_دوشنبه- به همراه تعدادی از دیپلمات‌های این کشور به سفارت ایران در دمشق رفتند.

مقامات سوری با حسین اکبری، سفیر ایران در این کشور دیدار و شهادت سید ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان، رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران را تسلیت گفتند.

پاکستان به احترام سید ابراهیم رئیسی یک روز عزای عمومی اعلام کرد

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که به نشانه احترام به رئیس جمهور اسلامی ایران و هیئت همراهش و برای اعلام همبستگی با ایران، یک روز عزای عمومی اعلام می‌شود و پرچم پاکستان نیز نیمه برافراشته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد پاکستان کمتر از یک ماه پیش در سفری تاریخی میزبان رئیس جمهور و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه بود.

نخست وزیر پاکستان پیش از این نیز در پیام دیگری اظهار کرده بود با نگرانی تحولات مربوط به فرود سانحه بالگرد رئیس جمهور ایران را دنبال می‌کرد و به خبر‌های خوب امیدوار بود، اما افسوس که این اتفاق رخ نداد.

شریف اضافه کرد اینجانب همراه با دولت و ملت پاکستان این ضایعه سهمناک را به ملت ایران تسلیت می‌گویم و و ابراز همدردی می‌نمایم. روح شهدا قرین رحمت الهی باد. ملت بزرگ ایران با شجاعت مرسوم بر این فاجعه فائق خواهد آمد.

هند به احترام رئیسی و امیرعبداللهیان یک روز عزای عمومی اعلام کرد

سخنگوی وزارت کشور هند در پی به شهادت رسیدن آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور و «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد: به نشانه احترام به درگذشت این چهره‌های عالی‌رتبه، دولت هند تصمیم گرفته است که ۲۱ مه (۱ خرداد) را در سراسر هند عزای عمومی اعلام کند.

او افزود: در روز عزای عمومی، پرچم ملی ایران در تمامی اماکنی که این پرچم به طور معمول برافراشته می‌شود، نیمه‌افراشته می‌شود و هیچ گونه برنامه تفریحی رسمی در آن روز برگزار نخواهد شد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، خادم‌الرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->