وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقامات کدام کشور‌ها برای مراسم تشییع پیکر رئیس‌جمهور در تهران حضور دارند؟

  • کد خبر: ۲۲۹۴۴۹
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
مقامات کدام کشور‌ها برای مراسم تشییع پیکر رئیس‌جمهور در تهران حضور دارند؟
برخی مقامات بلندپایه از کشور‌های مختلف برای مراسم تشییع پیکر رئیس‌جمهور در تهران حضور خواهند یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، روز چهارشنبه (۲ خرداد ۱۴۰۳) مراسم تشییع و وداع با پیکر شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان در تهران برگزار خواهد شد.

در این مراسم، تعدادی از مسئولان بلندپایه از کشورهای مختلف حضور خواهند یافت.

محمدشیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی و همراهان، فردا عازم تهران می‌شود.

شهباز شریف نخست وزیر پاکستان برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر رئیس‌جمهور فقید ایران به تهران سفر می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور ترکیه و وزیر خارجه این کشور به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر آیت‌الله رئیسی، امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران و دیگرشهدا به تهران سفر خواهند کرد.

منابع خبری اعلام کردند عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست‌وزیر و امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان به همراه هیئتی جهت شرکت در مراسم تشییع پیکر رئیس‌جمهور فقید جمهوری اسلامی ایران عازم تهران می‌شوند.

خبرگزاری «تاس» روسیه از حضور رئیس مجلس دومای دولتی این کشور در مراسم یادبود شهدای سانحه سقوط بالگرد حامل شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دکتر حسین امیرعبداللهیان و همراهان مرحومشان خبر داد.

یک منبع در گفتگو با ریانووستی نیز اعلام کرد که ابراهیم بوغالی، رئیس پارلمان الجزایر روز چهارشنبه در مراسم تشییع آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور و امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و همراهانشان مشارکت خواهد کرد.

بر اساس اخبار اعلام شده نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق که حدود دو هفته پیش به تهران سفر کرده و با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران دیدار رایزنی کرده برای شرکت در مراسم تشییع شهیدان سید ابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان به تهران سفر می‌کند.

«علی صبری» وزیر خارجه سریلانکا نیز شامگاه سه‌شنبه به تهران سفر می‌کند تا در مراسم تشییع رئیس‌جمهور شهید ایران شرکت کند.

این خبر در حال تکمیل است...

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->