به گزارش شهرآرانیوز؛ سید ابوطالب مظفری؛ پژوهشگر و شاعر نام آشنای افغانستانی دوره ناتمام ریاستجمهوری آیتالله رییسی را از بهترین دورهها برای مهاجران افغانستانی در ایران دانست و خاطرنشان کرد: موضوع سازماندهی مهاجران در دوره آقای رییسی و با توجه به نگاه ویژه ایشان به مسائل و موضوعات مهاجرین، کلید خورد و به مرحله اجرایی رسید.
او این حادثه را واقعهای ناگوار و سخت توصیف نمود و به همدردی اقشار مختلف جامعه مهاجر افغانستانی در ایران به این رویداد تلخ اشاره کرد.
مظفری با بیان خاطره اولین دیدارش در زمان تصدی آیتالله رییسی در تولیت آستان قدس، شخصیت رییسجمهور فقید ایران را اخلاقمدار، خدمتگزار، صادق و متواضع توصیف کرد.
این شاعر افغانستانی با توصیف نگاه انسانی و اخلاقمدارانه آیتالله رییسی به مهاجران افزود: حوزه مهاجرین یکی از موضوعاتی است که به نظر من آقای رییسی در آن خیلی موفق بود و یک نقطه درخشان در کارنامه ایشان است که عزم و اراده جدی آقای رییسی به این موضوع را نشان میدهد.
مظفری با اشاره به تحولات سه سال اخیر افغانستان، ورود میلیونی مهاجران افغانستانی به ایران را پدیدهای بیسابقه ذکر کرد که میتوانست به یک فاجعه برای جامعه ایران و هم برای مهاجران تبدیل شود که عملکرد دولت آیتالله رییسی در این زمینه، بسیار مدبرانه و خوب بود.
او ادامه داد: سرشماری و سازماندهی مهاجران در این مقطع حساس، بحث کمی نیست که باید مهاجران قدردان آن باشند.
مظفری حال و هوای جامعه مهاجرین را بر اثر پیشآمد حادثه ناگوار و شهادت آیتالله رییسی را مملو از همدردی و غمشریکی توصیف کرد و افزود: این حادثه ناگهانی و ناگوار همه مردم، به خصوص مهاجرین را به یک بهت و حیرتی فرو برد و همانطور که از واکنشهای مهاجرین در فضای مجازی نمایان است، فضا مملو از پیامهای تسلیت، همدردی و غمشریکی است.
این چهره مهاجر افغانستانی با بیان اینکه مهاجرین عموما انسانهای حساسی هستند که چنانچه سیاستمداری به موضوع مهاجران اشاره مثبت یا منفی داشته باشد در ظرف ذهنی و خاطره جمعی آنها سالها باقی میماند، افزود: مهاجرین ما عموما خاطره بدی از آقای رییسی ندارند.
مظفری سرنوشت ایران و افغانستان را درهمتنیده دانست که غم و شادی هر دو بر یکدیگر تاثیر متقابل میگذارد که نمونه بارز آن را در همدردیها و غمشریکیهای مردم افغانستان با واقعه ناگوار شهادت آیتالله رییسی، میتوان مشاهده کرد.
منبع: ایراف