ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود

  • کد خبر: ۲۲۹۵۰۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴
طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهید آیت الله رئیسی در طول دوران خدمت خود در دولت مردمی سیزدهم کارهای شاخص زیادی انجام داد و یکی از مهمترین این اقدامات طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع بود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسن عبدالله‌زاده ضمن عرض تسلیت شهادت شهید آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه، اظهار کرد: در دوره ریاست جمهوری شهید آیت الله رئیسی خدمات بسیارخوبی در حوزه بهداشت انجام شد که مهمترین آن طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع بود.

وی اضافه کرد: این برنامه از اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ در ۱۰ شهرستان استان و با جمعیت ۶۳۰ هزار نفر آغاز شد و با هماهنگی صورت گرفته با معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این طرح در مناطق حاشیه شهر مشهد و با جمعیت یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر اجرا خواهد شد و این برنامه تا پایان سال ۱۴۰۳ در تمامی مناطق حاشیه نشین پایتخت معنوی ایران اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اجرای این برنامه ارتقاء سلامت جامعه را در پی دارد، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع، ضمن انجام به‌موقع اقدامات درمانی و پیشگیرانه، از ازدحام‌های بی‌مورد در سطوح بالاتر هم جلوگیری شد و فرد بیمار اگر نیازمند دریافت خدمات سطوح بالاتر باشد از طریق سیستم نظام ارجاع به سطح بالاتر ارجاع می‌شود.

دکتر عبدالله‌زاده افزود: در سال‌های اخیر ۵۰ پایگاه بهداشتی، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت و آزمایشگاه فعال شد و با توجه به تغییرات جمعیتی با اضافه شدن این تعداد مجموعه بهداشتی به استاندارد‌های این حوزه نزدیک شدیم.

وی با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر جذب ۵۳۰ بهورز را برای به‌کارگیری خانه‌های بهداشت روستایی را داشتیم، گفت: تاکنون دوره آموزشی بهورزی ۱۰۰ نفر از آنها به اتمام رسیده که این افراد مشغول به کارگیری شدند و ۴۳۰ نفر مابقی هم در سال آینده و پس از فارغ‌التحصیلی و پایان دوره آموزشی بهورزی به‌کارگیری خواهند شد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: از رئیس جمهور آینده می‌خواهیم که ادامه راه پرافتخار شهید آیت الله رئیسی را داشته باشد و با تقویت برنامه سلامت خانواده و ارتقاء بودجه و اعتبارات این حوزه بسیار مهم، در راستای ارتقاء سلامت جامعه با تمام توان تلاش کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->