آزمون سراسری پذیرش فلوشیپ ۱۴۰۴ لغو شد امتحانات دانشگاه فردوسی مشهد به تعویق افتاد + جزئیات علت زیاد عرق کردن بدن چیست؟ نسخه‌ای کاربردی برای آرام ماندن در روز‌های پرتنش جنگ ضرورت دسترسی فوری بیماران خاص به سهمیه دارویی تیرماه ۱۴۰۴ شرایط اضطراری پذیرش مسافران، کنسلی و تمدید اقامت در هتل‌های ایران ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون‌های آیلتس به تعویق افتاد آخرین وضعیت مجروحان حمله اسرائیل در بیمارستان‌ها (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) مصاحبه استخدامی سازمان تعزیرات حکومتی (۱۴۰۴)، موقتاً لغو شد تأثیر کتابخانه‌ها بر ارتقای سرمایه اجتماعی کدام دانشگاه‌ها زمان‌بندی امتحانات را تغییر دادند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | آسمان صاف تا کمی ابری ورود گردشگران به پارک‌های ملی استان تهران تا اطلاع ثانوی ممنوع شد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به حدود ۳۰ هزار بازنشسته کشوری در مرحله اول (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در دستور کار هلال‌احمر کارت آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۴۰۴) صادر شد علت تعطیلی خط متروی منتهی به فرودگاه مهرآباد + جزئیات افزایش ناگهانی درخواست مکمل‌های حاوی ید از داروخانه‌ها وضعیت «شیرخشک» پایدار است آیا برای لاغری، کربوهیدرات باید کاملاً از رژیم غذایی حذف شود؟ سامانه ۱۵۷۰ آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به دانش‌آموزان درخصوص وقایع اخیر رژیم صهیونیستی ممنوعیت مصرف و عرضه دخانیات در اماکن عمومی کودکان را درمعرض اخبار ناگوار قرار ندهید اهدای عضو یکی از اعضای شورای شهر نیشابور جان ۳ بیمار نیازمند عضو را نجات داد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف پروازهای خطوط هوایی سوریه (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) شرایط کاملاً عادی خراسان رضوی در حوزه‌های ارزاق عمومی، سوخت و حمل‌ونقل بهره‌برداری از دومین جایگاه CNG شهرستان سرخس با افزایش سه‌برابری ظرفیت سوخت‌گیری گاز فشرده دستمزد اعلامی کارفرمایان به بیمه، ۳۰ درصد کمتر از دستمزد واقعی است
سرخط خبرها

شرایط کشور چه زمانی عادی می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۰۱۰
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
شرایط کشور چه زمانی عادی می‌شود؟
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران گفت: وقتی در تهران وضعیت این بیماری به ثبات برسد، میزان مراجعین رشد نزولی داشته باشد و میزان بهبودیافتگان نسبت به افراد پذیرش شده به تراز مثبتی برسد، می‌توان اعلام کرد وضعیت خوب است.
به گزارش گروه شهرآرانیوز، علیرضا زالی، با اشاره به اینکه بازتاب خطری که امروز ما را تهدید می‌کند در بستره بیمارستانی بین ۵ تا ۱۴ روز بعد و مرگ و میر بین ۱۸ روز تا ۱ ماه بعد خود را نشان می‌دهد، نسبت به تداوم سیر شتابان بار ارجاعی با توجه به عدم افزایش محدودیت‌ها، هشدار داد.
وی در باره احتمال ناقل بودن افراد مرخص شده از بیمارستان، عنوان کرد: همه چیز به مدت زمان بستری و زمان سپری شده از آغاز علائم بالینی بستگی دارد. اگر از شروع علائم بالینی ۱۴ روز بگذرد، احتمال اینکه فرد ویروس را منتقل کند بسیار ناچیز است؛ اگرچه بهترین اقدام در این خصوص گرفتن تست در زمان ترخیص است.
زالی بیان کرد: افرادی که زیر دو هفته ترخیص می‌شوند، ممکن است ناقل بیماری باشند؛ ترجیح ما این است که به نقاهتگاه بروند یا در منزل با رعایت حداکثری نکات بهداشتی، قرنطینه شود.
وی ادامه داد: این افراد نباید در محل کار و محیط‌های اجتماعی حضور پیدا کنند و اگر کارمند یا کارگر هستند حتما باید ۲ هفته به آن‌ها استعلاجی داده شود. همچنین مراقبین سلامت فرد ترخیص شده را متناسب با حوزه‌ای که سکونت دارد، ارزیابی و در رصد بهداشتی قرار می‌دهند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران احتمال ابتلای مجدد به ویروس کووید-۱۹ در سنین بالای ۷۵ سال را بیشتر از سنین کمتر از ۷۵ سال اعلام کرد.
وی با اشاره به اعلام اثربخشی داروی فاویپیراویر در درمان بیماری کرونا، تصریح کرد: به طور کلی درمان اصلی ایجاد یک مراقبت جامع سلامت و استفاده از تمام ظرفیت‌های درمانی به خصوص در مورد بیماران بدحال در محیط‌های بیمارستانی است.
زالی بیان داشت: بنابراین یک پکیج درمانی درست و علمی نتیجه بخش خواهد بودکه بخشی از آن داروست. تاکنون در عرصه جهانی اثربخشی دارو‌هایی که در درمان بیماری‌هایی از جمله مالاریا و ابولا موثر هستند، به اثبات رسیده است.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران تصریح کرد: این دارو نیز برای آنفولانزا تولید شده و جزو پروتکل درمانی است. در همین راستا این دارو در اختیار برخی بیمارستان‌های کشور که در یک تریال بالینی مشترک قرار گرفته اند، گذاشته شده است.
به گفته دکتر زالی، ۲۵ تریال بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاهی وجود دارد که در آن‌ها کار به خوبی پیش می‌رود.
وی با اشاره به اهمیت غربالگری در کشور به ویژه در تهران، اظهار کرد: افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir فرم خود اظهاری را پر کرده و با مراقبین سلامت که مسئولیت پیگیری وضعیت هموطنان را بر عهده دارند، همکاری‌های لازم را انجام دهند.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->