حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

علت عجیب افزایش و تشدید سردردهای میگرنی که تا الان نمی‌دانستید

  • کد خبر: ۲۳۰۶۴۷
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
علت عجیب افزایش و تشدید سردردهای میگرنی که تا الان نمی‌دانستید
میگرن یکی از انواع سردردهاست که افراد زیادی را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این نوع سردرد معمولا به صورت ضربانی یا کوبنده ظاهر می‌شود و با علایمی مانند حالت تهوع یا استفراغ و حساسیت به نور و صدا همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز، افراد مبتلا به میگرن گاه با مشکلات مختلف سلامت روان مانند افسردگی، اضطراب و اختلال اضطراب پس از سانحه هم مواجه هستند.

کارشناسان در این مطالعه جدید خاطر نشان کردند که دفعات و شدت میگرن در میان آمریکایی‌ها افزایش پیدا کرده و این پرسش را پیش آورده که آیا تغییرات اقلیمی می‌تواند دلیل آن باشد؟

نتایج تحقیقات جدید نیز حاکی از آن است که اگرچه تعداد افراد مبتلا به میگرن در ایالات متحده طی ۳۰ سال گذشته ثابت مانده، اما تاثیر این عارضه بر زندگی و فعالیت‌های روزانه حادتر شده و با غیبت افراد در فعالیت‌های اجتماعی و بهره‌وری کمتر در مدارس و محیط‌های کاری همراه بوده است.

متخصصان با تجزیه و تحلیل ۱۱ مطالعه روی بزرگسالان ایالات متحده بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۲۰۱۸ میلادی در زمینه هر دو نوع میگرن دوره‌ای و مزمن دریافتند شیوع میگرن طی سه دهه ثابت مانده، اما نمرات مرتبط با مقیاس ارزیابی «ناتوان‌کنندگی میگرن» که تاثیر میگرن را بر فعالیت‌های روزانه افراد اندازه‌گیری می‌کند از سال ۲۰۰۴ به بعد از ۲۲ درصد به ۴۲.۴ درصد افزایش یافته است. این نمرات ناتوان‌کنندگی نشان‌دهنده شدت میگرن است.

به گفته دکتر «تیموتی ایو کالینز»، رئیس بخش سردرد در واحد عصب‌شناسی مرکز پزشکی دانشگاه دوک در کارولینای شمالی، میگرن باعث می‌شود افراد در محیط تحصیل و کار بهره‌وری کمتری داشته باشند، در فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی کمتری شرکت کنند و کار‌های کمتری در خانه انجام دهند، زیرا میگرن به دفعات بیشتر و شدیدتر بروز می‌کند.

البته متخصصان معتقدند از آنجا که آگاهی اجتماعی درباره عارضه میگرن بیشتر شده و تصورات اجتماعی منفی درباره ناتوانی ناشی از این عارضه و انگ بودن آن کاهش یافته است، آثار ناخوشایند و ناتوان‌کننده میگرن در محیط کار و تحصیل بیشتر دیده و گزارش می‌شود. آنها تغییرات اقلیمی را هم از دیگر عوامل موثر بر این عارضه می‌دانند و می‌گویند بحران‌های آب‌وهوایی نامنظم و شدید از جمله محرک‌های شناخته‌شده در بیماری میگرن هستند و با توجه به اینکه رویداد‌های اقلیمی شدید مانند طوفان‌ها، بیشتر و شدیدتر شده‌اند، می‌توانند در افزایش حملات میگرنی و شدت آنها نقش داشته باشند.

بنا بر اعلام کلینیک مایو، تغییرات اقلیمی احتمالا با برهم زدن تعادل مواد شیمیایی در مغز مانند سروتونین، باعث میگرن می‌شوند. نور زیاد خورشید، گرما یا سرمای شدید، تشعشع شدید و رطوبت بالا از جمله محرک‌های اقلیمی هستند.

متخصصان در انگلیس هم هشدار داده‌اند که بحران تغییرات اقلیمی و نوسان‌های دمایی، بیماری‌های مغز و اعصاب مانند سکته مغزی، زوال عقل و اسکیزوفرنی را تشدید می‌کند و بر شدت، دفعات و مدت زمان میگرن هم تاثیرگذار است.

درمان بیماری میگرن با توجه به سوابق پزشکی بیمار، سایر دارو‌هایی که مصرف می‌کند و همچنین ترجیح شخصی فرد مبتلا، متغیر است. به گفته متخصصان، درمان نامناسب یکی از عوامل خطر اصلی در افزایش شدت میگرن و دفعات حملات میگرنی است. بر همین اساس، مراجعه به متخصص ضرورت دارد.

البته می‌توان با انجام دادن برخی کار‌ها به کاهش شدت و دفعات این سردرد کمک کرد. نوشیدن آب کافی، داشتن خواب باکیفیت و کافی، پیروی از رژیم غذایی سالم و حذف نکردن وعده‌های غذایی و همچنین دوری از فشار‌های عاطفی در کاهش و بهبود این عارضه موثرند. مصرف ویتامین و مواد معدنی کافی، اجتناب از نوشیدنی‌های کافئین‌دار، شکلات و الکل هم از دیگر عوامل موثر بر کاهش علایم این بیماری به شمار می‌روند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->