رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لیبرمن: حضور نتانیاهو در قدرت، تهدید وجودی ضداسرائیل است

  • کد خبر: ۲۳۰۷۰۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۱
لیبرمن: حضور نتانیاهو در قدرت، تهدید وجودی ضداسرائیل است
با فشار روزافزون نهادهای بین‌المللی حقوق‌بشری و افکار عمومی جهانی ضد جنایات اشغالگران در غزه، اینک وزیر خارجه تندرو پیشین این رژیم نیز حضور نتانیاهو در قدرت را تهدیدی وجودی برای اسرائیل دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با فشار جامعه جهانی و دیوان بین‌المللی دادگستری در صدور حکم احتمالی بازداشت سران جنایتکار رژیم کودک‌کش در نوار غزه، اعتراضات به ناتوانی بنیامین نتانیاهو در مدیریت جنگ غزه و ناکارآمدی کابینه وی در کسب امتیاز ضد مقاومت فلسطینی دوچندان شده است.

در همین ارتباط، آویگدور لیبرمن، وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی، روز دوشنبه در سخنانی بار دیگر از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، انتقاد کرد.

وی در سخنان خود گفت: «این کابینه شکست‌خورده است و هرگز ما را به پیروزی در جنگ نمی‌رساند» و ادامه کابینه نتانیاهو تهدیدی برای اسرائیل و آینده‌اش به شمار می‌آید.

از سوی دیگر، در ادامه اعتراضات در اراضی اشغالی ضد شورای جنگ این رژیم، یائیر لاپید، رهبر جریان مخالف کابینه ائتلافی، با حمله به سیاست‌های نتانیاهو بار دیگر وی را به بی‌کفایتی در مدیریت جنگ غزه متهم کرد و کابینه وی را فاقد مشروعیت سیاسی خطاب کرد.

رهبر جریان اپوزیسیون در سخنانی تندآمیز در پارلمان این رژیم (کنست) از حضور نتانیاهو در قدرت انتقاد کرد و وی را مسئول بزرگ‌ترین شکست در طول تاریخ سیاسی این رژیم خطاب کرد.

وی در بخش دیگری از انتقادات خود ضد نتانیاهو گفت: «تو صلاحیت ریاست دولت را نداری و وزیران کابینه تو با غارت منابع مالی عامل تشدید بحران‌های جاری شده‌اند و آینده فرزندان ما را به خطر انداخته‌اند.»

لاپید در پارلمان این رژیم با اشاره به آمار مفقودی روزانه نظامیان ارتش در نوار غزه بار دیگر به عجز نتانیاهو در قدرت اشاره کرد و گفت» «دیگر نمی‌توان به حضور تو در قدرت اجازه داد.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->