مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری است؟ گرایش گسترده جوانان به بازی‌های رایانه‌ای | درآمد ماهانه گیمر‌های حرفه‌ای از ۱۵ تا ۴۰۰ میلیون! شیطان کودک‌آزار در یک‌قدمی چوبه دار طرح وزیر میراث فرهنگی برای لغو روادید میان ایران و ۳۲ کشور عضو «دی‌هشت» بودجه قطره چکانی دردی از جاده‌های پرخطر فریمان خراسان رضوی دوا نمی‌کند ۵ هزار معلم در مسیر تحول یادگیری| مدرسه‌سازی تنها آغاز راه است تأیید کتک خوردن معلم زرندی از پدر دانش‌آموز | پیگیری‌های قانونی و قضایی در حال انجام است شناسایی ۱۷ مورد بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۵۷ کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه فرهنگیان در دولت چهاردهم | نخبه‌ترین دانشجویان به این دانشگاه می‌آیند آموزش‌های شخصی‌سازی‌شده هوش مصنوعی، خلأ توجه فردی معلم را جبران می‌کند مشخصات کامیون‌داران مشهدی که در سانحه بندرعباس جان خود را از دست دادند + جزئیات و فیلم کتب درسی دانش‌آموزان استثنایی بدون تأخیر توزیع می‌شود ماما، مدافع خط مقدم سلامت مادر و نوزاد  راز‌های پنهان تاثیر خوراکی‌های ترش بر سلامتی وزیر آموزش و پرورش: آموزش استفاده از هوش مصنوعی از اهداف نظام آموزشی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از چهارشنبه خنک می‌شود اهدای اعضای بانوی جوان مرگ مغزی مشهدی، جان ۶ بیمار را نجات داد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ورود ۸۵ هزار نیروی جدید به دانشگاه فرهنگیان از سال آینده | بیشترین سهم جذب معلم برای هنرستان‌ها تسویه‌حساب خانوادگی در کف خیابان در مشهد جزئیات برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ معلمان اعلام شد + شرایط قبولی زمان پرداخت حقوق اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد؟ | باز هم تأخیر در پرداخت حقوق طرح سازمان پژوهش برای ساماندهی برنامه‌های درسی تصویب شد مقررات ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ به‌زودی اعلام می‌شود تکلیف کنکوری‌های مشکوک به تقلب چه شد؟ | تا کنون چندین کمیته تخصصی برگزار شده است ممنوعیت حمل آب زمزم برای زائران حج ۱۴۰۴ ۷۰ درصد کیسه‌های خون فیلتردار شده‌اند آغاز فرایند توزیع واکسن پنج‌گانه ایرانی در کشور از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رگبار و رعدوبرق در شمال غرب و گردوخاک در جنوب و تهران و البرز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرونا ۷ روز روی ماسک می‌ماند

  • کد خبر: ۲۳۰۹۵
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
کرونا ۷ روز روی ماسک می‌ماند
بر اساس تحقیقات انجام‌شده در دانشگاه هنگ‌کنگ (HKU) کروناویروس می‌تواند به مدت یک هفته در لایه بیرونی ماسک باقی بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، کروناویروس تا چهار روز در سطوح استیل و پلاستیکی زنده است.

 

محققان دریافتند که ضدعفونی‌کننده‌های خانگی ازجمله سفیدکننده، در از بین بردن این ویروس مؤثر هستند.

 

محققان خاطرنشان کردند: این ویروس می‌تواند در یک محیط مطلوب بسیار پایدار باشد.

 

گروهی از محققان مدت زنده ماندن این ویروس در دمای اتاق و در سطوح مختلف آلوده را موردبررسی قراردادند و به نتایج ذیل دست یافتند: این ویروس بر روی کاغذ چاپی و دستمال‌کاغذی کمتر از سه ساعت زنده است اما بر روی چوب و پارچه ( یک ژاکت آزمایشگاهی استاندارد پنبه‌ای)  تا دو روز ناپدید می‌شود.

 

بر روی شیشه و اسکناس، ویروس در روز دوم مشهود بود، اما باگذشت ۴ روز از بین رفت و بر روی پلاستیک بین چهار تا هفت روز وجود داشت.

 

آنچه موجب حیرت محققان شد زنده ماندن کروناویروس به مدت ۷ روز بر روی لایه بیرونی ماسک‌های جراحی بود.

 

محقق این تحقیق، پیریس ویروس شناس بالینی و متخصص بهداشت عمومی گفت: به همین علت است که گفته می‌شود زمانی که ماسک جراحی بر صورت دارید هرگز با دست آن را لمس نکنید.

 

به علت آلودگی دستان و لمس چشم، به‌راحتی این ویروس را به چشم خود منتقل می‌کنید.

 

بر اساس نتایج این مطالعه، میزان ویروس در تمام سطوح به‌سرعت کاهش می‌یابد.

 

 

بیشتر تمیزکننده‌های خانگی به‌اندازه کافی قدرتمند هستند که باعث از بین بردن کروناویروس شوند.

 

محققان همچنین گفتند: این نتایج لزوما منعکس‌کننده پتانسیل از بین رفتن ویروس در تمامی سطوح قابل‌لمس نیست، زیرا حضور ویروس در این مطالعه توسط ابزارهای آزمایشگاهی، نه انگشتان و دست‌ها بررسی‌شده است.

 

تحقیق محققان آمریکایی در مورد پایداری محیطی کروناویروس که ماه گذشته در ژورنال علمی Nature منتشر شد بیانگر همین مورد است که این ویروس می‌تواند روزها در برخی از سطوح آلوده باقی بماند.

 

آنان دریافتند که ویروس تا ۷۲ ساعت روی پلاستیک و استیل وجود دارد، اما بر روی مس بیش از ۴ ساعت و بر روی مقوا ۲۴ ساعت زنده است.

 

این گروه تحقیق شامل دانشمندان موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات‌متحده بود.

 

نتایج تحقیقات این دانشگاه هنگ‌کنگی نشان می‌دهد، بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به  این بیماری شستن مکرر دست‌ها و رعایت موارد بهداشتی و ضدعفونی کردن مواد خریداری‌شده از بیرون از منزل است.

 

شست و شوی دست در صدر فهرست موارد بهداشتی قرار دارد، همچنین از لمس صورت، دهان یا بینی خود با دست آلوده جدا پرهیز کنید.

 

وی در ادامه افزود: از نظر تئوری کنسروهای مواد غذایی یکی از بهترین مکان‌ها برای رشد این ویروس محسوب می‌شوند و موجب انتقال عفونت می‌شوند.

 

وی گفت: افرادی که به‌ویژه نگران آلودگی مواد غذایی هستند بهتر است مواد موردنیاز خود را یک روز قبل خریداری کرده و آنها را در کیسه‌های مخصوص آشپزخانه قرار دهند و سپس از آنها استفاده کنند.این روش می‌تواند میزان غلظت این ویروس را کاهش دهد اما همچنان مهمترین مورد شستن و ضدعفونی کردن است.

 

نتایج این تحقیق در نشریه پزشکی Lancet منتشرشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->