سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۱۰۱۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
یک ایرانی اسناد محرمانه گوگل را فاش کرد | رتبه‌بندی سایت‌ها چگونه انجام می‌شود؟
اسنادی از مؤثرترین الگوریتم تاثیرگذار بر رتبه‌بندی سایت‌ها در گوگل فاش شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سئو سایت‌ها در گوگل مسئله‌ای تخصصی و موثر در دیده شدن سایت است و رتبه بندی سایت‌ها را در صفحات گوگل مشخص می‌کند.حال اسنادی درباره این رتبه‌بندی فاش شده‌اند.

این اسناد را رند فیشکین از شرکت نرم‌افزاری SparkToro با کمک عرفان عظیمی، متخصص ایرانی در حوزه‌ی سئو،  به‌اشتراک گذاشت؛ کسی که تجربه‌ی فعالیت در حوزه‌ی بهینه‌سازی برای موتور‌های جست‌و‌جو (سئو) را دارد.

اسناد فاش‌شده شامل مستندات داخلی رابط‌های برنامه‌نویسی کاربردی (API) می‌شوند و نحوه‌ی عملکرد اجزای مرتبط با تولید نتایج جست‌و‌جو را برای کارمندان شرکت توضیح می‌دهند. حجم کلی اسناد بیش‌از ۲٬۵۰۰ صفحه است و به‌نظر می‌رسد برخی از آنها مربوط‌به سیستم‌های قدیمی‌تر باشند، اما به‌طور کلی به‌روز هستند.

بر اساس شواهد، به‌نظر می‌رسد گوگل اسناد را به‌طور عمومی و احتمالاً غیرعمدی از تاریخ ۲۷ مارس (۸ فروردین ۱۴۰۳) و ازطریق پلتفرم گیت‌هاب دردسترس قرار داده است که البته در تاریخ ۷ می (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) حذف شدند. از آنجاکه اسناد در دوره‌ی انتشار در سرویس دیگری ایندکس شده بودند، حتی پس‌از حذف، نسخه‌ای از آنها همچنان دردسترس قرار دارد.

داده‌های موجود در اسناد فاش‌شده از گوگل، عواملی را که این شرکت برای مرتب‌سازی نتایج جست‌و‌جو درنظر می‌گیرد نشان می‌دهند، اما وزن و اهمیت نسبی هر کدام از عوامل در رتبه‌بندی نهایی مشخص نیست.

کارشناسان سئو که همواره در تلاش هستند خود را با تغییرات الگوریتم‌های رتبه‌بندی گوگل وفق دهند و در نتایج جست‌و‌جو نسبت‌به رقبا در جایگاه بالاتری دیده شوند، احتمالاً اطلاعات فاش‌شده را مفید می‌دانند.

یکی از موارد مؤثر بر نتایج جست‌و‌جوی گوگل که در اسناد فاش‌شده به آن اشاره شده است، NavBoost نام دارد که داده‌های مخلفی مثل امتیازدهی به پرس‌وجو‌های کاربران را انجام می‌دهد. این ویژگی کلیک‌های روی ویدیو‌ها یا تصاویر، ویژگی‌های ویدیو یا تصویر و جست‌و‌جوی مرتبط را برای رتبه‌بندی نتایج درنظر می‌گیرد.

جدیدترین به‌روزرسانی مهم گوگل در بخش جست‌و‌جو، در ماه مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۲ و فروردین ۱۴۰۳) با هدف نمایش محتوای اصیل و مفید اعمال شد. در آن آپدیت سیستم‌های رتبه‌بندی اصلی گوگل به‌گونه‌ای به‌روز شدند که تشخیص دهند آیا صفحات وب فقط برای موتور‌های جست‌و‌جو بهینه‌سازی شده‌اند یا هدف‌شان ارائه‌ی اطلاعات مفید به کاربران است. (زومیت)

الگوریتم Google’s Navboost Signal چیست؟

Navboost Signal، یکی از الگوریتم‌های پیشرفته گوگل است که به منظور بهبود کیفیت نتایج جستجو برای کوئری‌های مرتبط با ناوبری طراحی شده است. این سیگنال از داده‌های کلیک کاربران استفاده می‌کند تا نتایج جستجو را بر اساس اهمیت و قصد کاربر بهینه سازی کند. اصلی‌ترین هدف Navboost این است که بتواند قصد زیرین جستجو‌ها را درک کرده و نتایجی دقیق و بسیار مرتبط با نیاز‌های ناوبری کاربران ارائه دهد.

این داده‌ها به گوگل کمک می‌کنند تا با دقت بیشتری به بهینه سازی نتایج جستجو پرداخته و تجربه کاربری بهتری را ارائه دهد.

الگوریتم Navboost چگونه کار می‌کند؟

Navboost با استفاده از داده‌های کلیک کاربران برای تحلیل و بهبود نتایج جستجو‌های ناوبری طراحی شده است. این الگوریتم پیچیده که بخشی از مجموعه ابزار‌های بهینه سازی جستجوی گوگل است، به شکلی هوشمندانه به ارزیابی این داده‌ها می‌پردازد تا متوجه شود کدام صفحات وب بیشترین ارتباط را با نیاز‌های کاربران دارند.

منابع: زومیت، رنک‌مستر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->