«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

احساس سوختن به تماشا نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۳۱۴۲۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶
احساس سوختن به تماشا نمی‌شود
کثافت خانه‌ای به اسم جهان که در آن زیست می‌کنیم آن قدر مضحک است که رفح خاکش خیس از خون کودکان است.
حامد عسکری
خبرنگار حامد عسکری

یکی از افسران فاتح سرزمین سرخ پوست‌ها (آمریکای کنونی) در خاطراتش می‌نویسد، «قبیله‌ای بزرگ را کشتیم، رئیسشان را دستگیر کردیم، با همان صورت سنگی و مو‌های بلند و بدن تراش خورده دور آتش نشسته بودیم، چیز‌هایی به زبان خودشان گفت و بعد اشک ریخت، مترجم را صدا کردم و گفتم بپرسد چه می‌گوید؛ مترجم آمد او هم شنید و اشک ریخت. گفتم چه می‌گوید؟

گفت: می‌گوید از آینده این خاک می‌ترسم، ما کم بودیم، با طبیعت مهربان بودیم. دوست بودیم. قاعده داشت شکار و چیدن و شکستن و بریدن درخت، شما آمدید بوفالو‌ها را کشتید. درخت‌ها را قطع کردید. راه آهن آوردید و ما را هم کشتید. خون کردید و خراب کردید و همه ترسم این است عادت کنید. به خون عادت کنید. به کشتن عادت کنید. ما تمام می‌شویم و شما به خون معتاد شده اید و بعد می‌افتید به جان هم، همدیگر را می‌کشید.»

خبر‌ها از رفح داغ است. سوزان است. فکر کن از خون و موشک و بمباران جان سالم به در ببری. فکر کن معونه اندکت را بر دوش بگیری و بیابان نشین شوی.
در چادری به دور از اولین نیاز‌های روزمره ات زندگی کنی و بعد نصفه شب همان چادر خشک و خالی ات را هم دوباره بمباران کنند و نیمه شب سوخته از خواب بیدار نشوی هیچ وقت.

کثافت خانه‌ای به اسم جهان که در آن زیست می‌کنیم آن قدر مضحک است که رفح خاکش خیس از خون کودکان است. بعد تصاویرش را رسانه‌های جهان منتشر می‌کنند و با وقاحت تمام می‌نویسند تماشای این تصاویر برای افراد زیر هجده سال ممنوع است. زیر هجده ساله‌ها واقعی واقعی می‌میرند. تکه تکه می‌شوند و زیرهجده ساله‌های چشم و ابرو روشن حق ندارند ببینند؛ که آب در دلشان تکان نخورد.

ما هم دلمان خوش است که فکر می‌کنیم کاری کرده ایم. می‌گویند برای رفح بنویس من می‌نویسم، یک عکس دردناک می‌گذارند کنارش. می‌آید روی صفحه یک. ما استوری می‌کنیم و فکر می‌کنیم برای این خون‌ها کاری کرده ایم. ما را ببخشید. توی قیامت به رویمان نیاورید. بیشتر از این خجالت نکشیم. ما را حلال کنید. ما همین قدر بلدیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->