افغان بودن یعنی جنگیدن | بازتاب درخشش ندیم امیری در بازی تیم ملی فوتبال آلمان مقابل ایرلند + فیلم روزنامه تلگراف مدعی شد: پاکستان از افغانستان در تولید تریاک پیشی گرفت یونیسف: آب پاک از نیاز‌های فوری زلزله‌زدگان در شرق افغانستان است هند در تلاش برای گرفتن مجوز سفر امیرخان متقی به دهلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه هفدهم شهریورماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان افغانستانی تا پایان شهریور با مدارک معتبر امکان پذیر است جسد مردی پس از ۳۸ سال در بدخشان پیدا شد هشدار برنامه جهانی غذا درباره وضعیت بازماندگان زمین‌لرزه در شرق افغانستان | همه چیز را از دست داده‌اند کاهش دما بلای جان زلزله‌زدگان افغانستان کمک‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای زلزله‌زدگان افغانستان ارسال شد از محله ایثارِ مشهد تا دل مناطق زلزله‌زده افغانستان دیدار سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات ارشد طالبان ایران دومین محموله کمک‌های امدادی را به افغانستان تحویل داد | بیکدلی: در کنار مردم افغانستان هستیم شیعیان کابل به زلزله زدگان هم‌وطن خود در کنر خون اهدا کردند داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟ محموله ۱۰۰ تنی کمک‌های ایران، به مناطق زلزله‌زده افغانستان رسید قیمت امروز پول افغانی (شنبه پانزدهم شهریورماه ۱۴۰۴) دادگاه طالبان عکاسی از زنان در عملیات‌های امداد به زلزله‌زدگان را ممنوع کرد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵/۲ ریشتر کنر در افغانستان را تکان داد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و هند در کافا ۲۰۲۵ توضیحات سخنگوی دولت درباره تاثیر خروج اتباع روی قیمت‌ها + فیلم
سرخط خبرها

طالبان به حکمتیار اجازه ترک کابل برای سفر به تهران را ندادند

  • کد خبر: ۲۳۱۷۱۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۸
طالبان به حکمتیار اجازه ترک کابل برای سفر به تهران را ندادند
طالبان از سفر گلبدین حکمتیار؛ رهبر حزب اسلامی افغانستان به تهران برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) ممانعت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرغم فراهم شدن کلیه تمهیدات قانونی برای سفر گلبدین حکمتیار؛ رهبر حزب اسلامی به تهران به منظور شرکت در مراسم بزرگداشت بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، طالبان از خروج او از افغانستان جلوگیری کرده است.

این در حالی است که حضور رهبران سیاسی و شخصیت‌های شاخص به ویژه از کشور‌های همسایه و منطقه در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) امری معمول است و در سال‌های گذشته از افغانستان نیز شخصیت‌های سرشناس سیاسی، جهادی و مذهبی و نمایندگان رسمی دولت در این مراسم شرکت کرده‌اند.

طالبان هیچ توضیحی درباره دلایل ممانعت از سفر حکمتیار به ایران ارائه نکرده؛ اما ناظران می‌گویند که این تصمیم احتمالا در واکنش به انتقادات صریح آقای حکمتیار از ساختار قدرت سیاسی طالبان، لزوم برگزاری انتخابات، نقش مردم در گزینش رهبران، بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به روی دختران و سایر سیاست‌های طالبان اتخاذ شده است.

از سوی دیگر، استفاده طالبان از قوه قهریه برای تصاحب ملک محل سکونت آقای حکمتیار در غرب کابل و به دنبال آن وضع محدودیت بر فعالیت‌های سیاسی و حزبی وی نیز به تنش در روابط دوطرف دامن زد و انتقادات آقای حکمتیار و نزدیکان او علیه دولت حاکم را افزایش داد.

با این‌همه کارشناسان می‌گویند که ممانعت از شرکت گلبدین حکمتیار در مراسم ارتحال امام خمینی در تهران، با توجه به رویکرد دولتمردان طالبان درباره توسعه روابط با ایران، این تلاش‌ها را تضعیف می‌کند و به ویژه برای آن دسته از رهبران طالبان که تاکنون در زمینه توسعه روابط با تهران تلاش کرده‌اند، سیگنال‌های منفی می‌فرستد؛ چیزی که برای منافع ملی افغانستان، هزینه خواهد داشت.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->