فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

نمایش «گرگ‌ها» با بازی جورج کلونی و برد پیت در جشنواره ونیز

  • کد خبر: ۲۳۲۰۷۱
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
نمایش «گرگ‌ها» با بازی جورج کلونی و برد پیت در جشنواره ونیز
فیلم اکشن کمدی «گرگ‌ها» با حضور زوج جورج کلونی و برد پیت در جشنواره ونیز به نمایش خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جوکر: جنون مشترک»، به کارگردانی تاد فیلیپس و با بازی واکین فینیکس در نقش آرتور فلک ــ کمدین شکست‌خورده‌ای که به جوکر بدل می‌شود ــ و لیدی گاگا در نقش هارلی کویین، دنباله‌ای بر فیلم موفق «جوکر» برنده شیر طلایی ونیز در سال ۲۰۱۹ است. احتمالا اولین نمایش این فیلم در جشنواره ونیز ۲۰۲۴ خواهد بود و مسئولان جشنواره از علاقه فراوان تماشاگران به این فیلم و شخصیت جوکر و بازی واکین فینیکس به سود این رویداد سینمایی بهره خواهند برد.

فیلم امریکایی دیگری که احتمالا در جشنواره ونیز به نمایش درمی‌آید، اکشن کمدی «گرگ‌ها» ساخته جان واتس با حضور زوج جورج کلونی و برد پیت است. جان واتس کارگردانی فیلم‌های دنیای مارول مانند «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» (۲۰۱۷) و «مرد عنکبوتی: دور از خانه» (۲۰۱۹) و «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» (۲۰۲۱) را بر عهده داشته و جورج کلونی که به همراه برد پیت یکی از چند تهیه‌کننده فیلم است، در مصاحبه‌ای از احتمال ساخته دنباله‌ای بر این فیلم خبر داده است. «گرگ‌ها» داستان دو متخصص حرفه‌ای حل مشکلات است که هر دو برای یک شغل استخدام شده‌اند. البته این فیلم به همراه فیلم جدید ران هاوارد، «عدن»، در بخش خارج از مسابقه نمایش داده خواهد شد.

«عدن» تریلری در ساب‌ژانر «نجات‌یافتگان» است که سه بازیگر زن پر کار این روز‌های هالیوود، یعنی آنا دی آرماس، ونسا کربی و سیدنی سویینی، به همراه جود لاو و دنیل برول در آن حضور دارند. داستان فیلمی درباره گروهی از افراد است که جامعه و تمدن را به قصد سفر به جزایر گالاپاگوس برای یافتن معنای زندگی ترک می‌کنند.

منبع: آفتاب نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->