نشست مخالفان سیاسی طالبان در اسلام‌آباد آغاز شد ترکی الفیصل: حمله اسرائیل به قطر زنگ خطری برای دیگر کشور‌های شورای همکاری است جنگ ۱۲ روزه، آینه تمام‌نمای مجاهدت نیروی هوافضا | طرح ترور بسیاری از مسئولان، توسط بسیج خنثی شد عارف در جلسه نظارت بر قیمت‌ها: ۴ راهبرد دولت برای بهبود معیشت مردم بررسی می‌شود ارزیابی عملیاتی پایگاه پدافند هوایی دزفول انجام شد برگزاری نشست مشترک قوه‌قضائیه و کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پزشکیان: با اروپا به تفاهم رسیده بودیم، اما آمریکا می‌خواست اسنپ‌بک فعال شود | تنفر از اسرائیل هیچ‌وقت از بین نمی‌رود بروجردی خواستار اخراج سفرای تروئیکای اروپا از کشور و تعلیق همکاری‌ها با آژانس شد نخست‌وزیر انگلیس: به‌رسمیت‌شناختن فلسطین گامی در مسیر برقراری صلح و عادی‌سازی روابط است واکنش ژاپن به بازگرداندن تحریم‌ها: دیپلماسی با ایران ادامه یابد یمن از حمله موشکی و پهپادی یمن به اهداف حساس رژیم صهیونیستی خبرداد یک پهپاد اسرائیلی در بصره کشف شد جولانی در نیویورک با رئیس کنگره جهانی یهودیان دیدار کرد بقایی: احیای تحریم‌های خاتمه‌یافته باید باطل و بلااثر تلقی گردد اعتراض رسمی ایران به اقدام اخیر دبیرخانه سازمان ملل متحد کشته شدن یک نظامی دیگر اسرائیل در کرانه باختری (۷ مهر ۱۴۰۴) آلمان: آماده مذاکره با ایران برای توافق جدید هستیم نامه عراقچی به همتایان خارجی خود در رد اقدام سه کشور اروپایی عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه نهایی شده است ادعای پادشاه اردن درباره حمایت گسترده عربی و اسلامی از طرح ترامپ درباره غزه ترامپ: مذاکرات پایان جنگ غزه در مراحل پایانی قرار دارد بیانیه سازمان ملل متحد درباره ۶ قطعنامه لغو شده و بازگشت تحریم‌ها علیه ایران حضور ترامپ در جلسه غیرمعمول ژنرال‌ها و دریاسالاران تیراندازی و آتش سوزی در کلیسای ایالت میشیگان آمریکا (۶ مهر ۱۴۰۴) قالیباف: استفاده غرب از مذاکره، فریبی برای محدود کردن توان دفاعی ایران است تهدیدات آمریکا علیه ونزوئلا ادامه دارد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه: به صدقه ترامپ نیاز نداریم

  • کد خبر: ۲۳۲۱۰
  • ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۰
وزیر امور خارجه: به صدقه ترامپ نیاز نداریم
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه در پیامی توئیتری، با تاکید بر ضرورت لغو تحریم‌های ضد ایرانی اعلام کرد، به صدقه ترامپ نیازی نداریم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ظریف در این توئیت نوشت: ایران، غنی از منابع انسانی و طبیعی است. ما به صدقه دونالد ترامپ که مجبور به خرید دستگاه‌های تنفسی از همان منابعی که تحریم‌شان کرده است، نیازی نداریم.

ظریف در ادامه این توئیت آورد: آنچه از او می‌خواهیم این است که مانع فروش نفت و دیگر تولیدات ایران و خرید نیازهایش و کسب و تولید درآمد نشود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->