صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار را پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد
سرخط خبرها

کاخ سفید گزارش وال استریت ژورنال درباره زوال عقل بایدن را رد کرد

  • کد خبر: ۲۳۲۱۴۸
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰
کاخ سفید گزارش وال استریت ژورنال درباره زوال عقل بایدن را رد کرد
سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه از گزارش وال استریت ژونال درباره با زوال عقل جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری اکسیوس به نقل از بیتس در نوشت: کمی تعجب‌آور که وال استریت ژورنال گمان می‌کند زمانی که جمهوری‌خواهان کنگره همان ادعا‌های دروغینی که سال‌ها در فاکس نیوز مطرح کرده بودند را به آنها می‌گویند، خبر داغی را منتشر کرده است. تنها کسانی که با این داستان به دنبال بدنام کردن رئیس‌جمهور هستند همان‌هایی هستند که از افشای نام‌شان می‌ترسند؛ به علاوه یک دروغگوی ثابت شده.

بر اساس گزارشی وال استریت ژورنال، زوال شناختی بایدن به وضوح آشکار شده و این مساله کسانی را که در ماه‌های اخیر با این فرمانده کل قوای ۸۱ ساله تعامل داشته‌اند، نگران کرده است.

برخی از ۴۵ قانونگذار و کارمند جمهوری‌خواه و دموکرات که با وال استریت ژورنال مصاحبه کردند، رئیس‌جمهوری را فردی توصیف کردند که در طول جلسات آنقدر آرام صحبت می‌کند که شرکت‌کنندگان برای شنیدن او با مشکل مواجه هستند. برخی دیگر می‌گویند رفتار و درک بایدن از جزئیات سیاست، روز به روز متفاوت است و او اغلب به یادداشت‌ها تکیه می‌کند و در کنفرانس‌ها به دستیارانش متوسل می‌شود.

یکی از افرادی که در جریان مذاکرات انتقادی درباره بودجه کنگره برای کمک به اوکراین در ژانویه با رئیس جمهور دیدار کرد، به وال استریت ژورنال گفت: «نمی‌توانید آنجا باشید و احساس ناراحتی نکنید. من فقط همین را می‌گویم.»

برخی دیگر از حاضران به یاد دارند که حدود ۱۰ دقیقه از ورود بایدن به اتاق گذشت تا جلسه شروع شود، و وقتی این کار را انجام داد، از کارت‌های یادداشت برای بیان نکات واضح استفاده کرد که قبلاً درباره آنها توافق شده بود؛ شرکت کنندگان به سختی می‌توانستند صدای او را بشنوند.

در گزارش وال استریت ژورنال آمده است: «او در بسیاری از گفتگو‌ها نیست»، رئیس‌جمهور حتی از کارکنان خود خواسته است به برخی از سوالاتی که مستقیماً برای او مطرح شده پاسخ دهند. در پیگیری‌های فوریه با مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان، این جمهوری‌خواه لوئیزیانا نگرانی خود را در مورد سیاست صادرات گاز مایع و نگرانی از اینکه این کار به نفع روسیه باشد، به رئیس‌جمهور ابراز کرد. بر اساس این گزارش، به نظر می‌رسد بایدن نمی‌دانست که این سیاست واقعاً مؤثر است و به دروغ ادعا می‌کرد که «فقط در حد یک بررسی» است. به گفته افرادی که شاهد بودند، این مکالمه جانسون را «ناراحت» کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->