کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) درگیری کلان‌شهر تهران با پدیده گرد و غبار تا پایان تابستان ۱۴۰۴ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۶ تیر ۱۴۰۴) هشدار سازمان غذا و دارو درباره کالا‌های قاچاق و تقلبی کشف ۱۵ هزار قرص مخدر از یک خانه در تهران (۱۶ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی پیگیر دغدغه‌ها و مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مشهد شد وزارت گردشگری به دنبال ارزی شدن نرخ هتل‌ها در کشور آغاز موج برگشت زائران عتبات عالیات | تردد حدود ۱۲۹ هزار زائر از مرز مهران در ایام محرم
سرخط خبرها

راه حل‌های طبیعی برای فرار از گرما و درمان آفتاب سوختگی

  • کد خبر: ۲۳۲۱۵۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۸
راه حل‌های طبیعی برای فرار از گرما و درمان آفتاب سوختگی
تابستان هم تابستان‌های قدیم. ماه‌های گرم سال در پی تغییرات آب و هوایی در مقایسه با تابستان‌های گذشته با روز‌های طولانی‌تر و هوایی گرم‌تر، غیر قابل تحمل‌تر شده‌اند. این وضعیت جدید مجموعه‌ای از چالش‌های سلامتی منحصربه‌فرد را به بار آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تابستان‌های گرم‌تر می‌توانند به طور قابل توجهی بر بدن تأثیر بگذارند و منجر به کم آبی و گرمازدگی به دلیل افزایش تعریق و از دست دادن مایعات شود. دمای بالا، سیستم قلبی وعروقی را نیز تحت فشار قرار می‌دهد، زیرا این دستگاه برای تنظیم دمای بدن در هوای گرم سخت‌تر کار می‌کند و دچار شدن به این وضعیت اغلب منجر به خستگی و بی حالی در فرد می‌شود.

مشکلات تنفسی و گوارشی

گرما همچنین می‌تواند مشکلات تنفسی را تشدید کند و باعث ایجاد مشکلات پوستی مانند بثورات و آفتاب سوختگی شود. علاوه بر این، سیستم گوارش ممکن است تنبل شود وضعیتی که می‌تواند ناراحتی و سوء هاضمه ایجاد کند. برای کاهش این اثرات نامطلوب و حفظ عملکرد بهینه بدن در طول ماه‌های گرم تابستان، هیدراته ماندن، اجتناب از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید و حفظ یک رژیم غذایی متعادل بسیار مهم است. در این مطلب به برخی از درمان‌های طبیعی برای رفع بیماری‌های رایج تابستانی اشاره کرده‌ایم.

کم آبی بدن؛ راه حل آب انگور و آب نارگیل

یکی از شایع‌ترین و رایج‌ترین مسائل در تابستان کم آبی بدن است که به دلیل افزایش تعریق ایجاد می‌شود. در این بخش به دو درمان رایج کم آبی بدن اشاره می‌کنیم. می‌توانید آب انگور مصرف کنید که سرشار از ویتامین C است و به حفظ هیدراتاسیون و جبران الکترولیت‌های از دست رفته کمک می‌کند. برای همین، می‌توانید آب انگور تازه را با آب و کمی نمک برای لذت بردن از یک نوشیدنی با طراوت مخلوط کنید. یا می‌توانید آب نارگیل نیز بنوشید که به طور طبیعی سرشار از الکترولیت است و یک انتخاب عالی برای هیدراته و خنک نگه داشتن بدن است.

راش گرمایی (عرق سوز شدن)؛ راه حل: ژل آلوئه ورا

بثورات حرارتی به دلیل تعریق بیش از حد رخ می‌دهد که منجر به مسدود شدن غدد عرق و تحریک پوست می‌شود. برای حل این مشکل می‌توان ژل آلوئه ورا را روی جوش‌های حرارتی اعمال کرد، زیرا دارای خواص خنک کنندگی و ضد التهابی است که آن را برای درمان جوش‌های گرمایی ایده‌آل می‌کند. برای تسکین می‌توانید مستقیما ژل آلوئه ورا تازه را روی پوست بمالید.

آفتاب سوختگی؛ راه حل: خمیر خیار و برگ نعناع

قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید می‌تواند باعث آفتاب سوختگی دردناک شود و به پوست آسیب برساند. برای برطرف کردن آفتاب سوختگی می‌توان از خیار و نعناع به صورت توامان و در قالب یک خمیر استفاده کرد، زیرا هر دو خاصیت خنک کنندگی دارند. برای تهیه این خمیر، خیار و برگ نعناع را با هم مخلوط کرده و به صورت خمیر درآورید و آن را روی نواحی آفتاب سوخته بمالید. این نه تنها پوست را خنک می‌کند بلکه التهاب را نیز کاهش می‌دهد. همچنین، اگر آلوئه ورا در خانه خود دارید، ژل آن را می‌توانید مستقیما روی پوست آفتاب سوخته خود بمالید. به دلیل خواص خنک کنندگی و مرطوب کنندگی این ژل به تسکین و التیام سوختگی کمک می‌کند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->