اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با چهار سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم جوانی که استادکار بود، اما راه زندگی‌اش را اشتباه رفت | چرا سنگ‌کار ۲۴ ساله دزد شد؟
سرخط خبرها

روش درست شستن خاکشیر چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۳۳۷۳۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۸
روش درست شستن خاکشیر چگونه است؟
خاکشیر یکی از بهترین شربت‌ها برای رفع تشنگی است که دارای خواص دیگری هم می‌باشد و به دلیل ریز بودن ذراتش، شستن آن روشی خاص دارد. در این مطلب طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، خاکشیر یکی از شربت‌های سنتی ما ایرانیان است که علاقمندان زیادی را در فصل تابستان دارد و سبب رفع تشنگی در تابستان می‌شود. خاکشیر دارای املاح و شن‌ریزه‌های فراوانی است که در صورت شسته نشدن صحیح مشکلات بی شماری را برای شما به وجود می‌آورد. در این بخش طریقه شستشوی صحیح خاکشیر را آموزش خواهیم داد تا بتوانید یک شربت خاکشیر گوارا تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت فراوان ببرید.

طریقه صحیح شستن خاکشیر

خاکشیر برگ و خاشاک فراوانی دارد بنابراین بهتر است قبل از شستشو مقداری خیسانده شود تا برگ‌های آن به سطح آب بیاید.
برای خیساندن خاکشیر آن را درون یک کاسه بزرگ می‌ریزیم و سپس به آن آب اضافه می‌کنیم.
پس از اضافه کردن آب خواهید دید که خاکشیر به شکل گلوله می‌شود بنابراین باید برای باز کردن گلوله‌ها خاکشیر را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا به مرور ته نشین شود.
سپس آب ظرف را آرام آرام خالی می‌کنیم.
دوباره ظرف را پر از آب می‌کنیم و مدتی صبر می‌کنیم تا خاکشیر در آب بماند سپس باز هم روی سطح آب را خالی می‌کنیم.
این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که آب خاکشیر کاملا زلال گردد و هیچ برگ و خاشاکی روی آب نباشد.
سپس خاکشیر را هم می‌زنیم و آرام در ظرف بزرگتری که از جنس روی است می‌ریزیم.
این کار را به این علت انجام می‌دهیم که شن یا سنگریزه جمع شده در ته ظرف با خاکشیر مخلوط نشود و در همان ظرف باقی بماند.
شن‌های ته ظرف را خالی می‌کنیم و ظرف را می‌شوییم و دوباره خاکشیر را آرام هم می‌زنیم و درون ظرف می‌ریزیم.
این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که هیچ شنی کف ظرف باقی نماند.
آب شست و شو خاکشیر را دور نریزید و برای آبیاری گلدان از آن استفاده نمایید.

طرز تهیه شربت خاکشیر

بعد از شستن خاکشیر وقتی از تمیز بودن خاکشیر‌ها مطمئن شدید یک شربت خوش طعم با خاکشیر تهیه نمایید و آن را با لذت بنوشید. شما می‌توانید برای مهمانی‌های خود نیزمخصوصا در تابستان این شربت را تهیه کنید تا میزبان خاصی برای مهمان‌های خود باشید.

مواد لازم:

آب
خاکشیر
شکر
گلاب
یخ
آلو بخارا (اختیاری)

پس از شستن خاکشیر آن را درون پارچ آبی ریخته و آب و شکر (به جای شکر از عسل و یا نبات آب شده استفاده کنید) به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. مقداری از این شربت را می‌چشیم و اگر شیرینی آن مطابق با ذائقه شما بود به آن گلاب و یخ برای خنک شدن می‌افزاییم و نوش جان می‌کنیم. برخی افراد نیز برای اینکه طعم شربت آنها بی نظیر گردد مقداری آب لیمو تازه به آن اضافه می‌کنند.

در صورت تمایل نیز می‌توانید چند عدد آلو بخارا که حدود ۷ ساعت خیس داده اید را به شربت اضافه کنید تا آب مزه آلو بخارا را بگیرد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->