پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تاثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم متخلفان بازار ارز و شبکه توزیع آرد نقره‌داغ شدند | ۴۱.۵ میلیارد تومان، جریمه دو شرکت متخلف در خراسان رضوی ظرفیت‌های نمایشگاه اینوکس-فاینکس | رویدادی برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ثبت رکورد جدید در صادرات محصولات چاپی | درآمدزایی ۴.۵ هزار میلیارد تومانی محصولات چاپی برای خراسان رضوی آیا مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) شارژ می‌شود؟ + جزئیات فرماندار مشهد برای رفع کمبود برنج پاکستانی در شهر به وزارت جهاد کشاورزی رفت قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود
سرخط خبرها

نحوه پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام شد

  • کد خبر: ۲۳۲۶۲۷
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
نحوه پرداخت مطالبات گندمکاران اعلام شد
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: بعد از تحویل گندم به مراکز تضمین، اطلاعات به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌شود و سپس مبالغ به‌طورمستقیم از سوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها، به کشاورز پرداخت خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سهراب سهرابی درباره میزان خرید تضمینی گندم اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها و جمع‌بندی‌هایی که داشتیم، سطح زیر کشت گندم ایران شامل ۲ میلیون هکتار گندم آبی و ۴ میلیون هکتار گندم دیم مجموعاً ۶ میلیون هکتار است و تا به امروز، آخرین گزارشی که در سامانه «سیفا» یا سامانه شرکت بازرگانی دولتی ایران ثبت شده، ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تن گندم مازادبرمصرف کشاورزان خریداری شده است.

وی افزود: عملیات برداشت در استان‌ها همچنان ادامه دارد. برداشت گندم هم در اقلیم‌های گرم‌وخشک جنوب و هم در اقلیم گرم‌ومرطوب کشور آغاز شده و در ادامه نیز اقلیم‌های معتدل روبه‌سرد و اقلیم‌های سرد کشور به این جمع اضافه خواهند شد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در یک برنامه تلویزیونی گفت: اولین برداشت‌ها را از هفته اول فروردین ماه در استان‌های گرم‌و‌خشک جنوب کشور داشتیم و آخرین برداشت‌ها را هم معمولاً در اقلیم سرد کشور در شهریور ماه خواهیم داشت. برآورد‌ها نشان می‌دهد که میزان تولید گندم کشور در سال جاری حدود ۱۵ میلیون تن خواهد بود و میزان خرید را هم بین ۱۱.۵ تا ۱۲ میلیون تن خواهد بود. با این میزان خرید، به خودکفایی کامل خواهیم رسید و تمام نیاز‌های کشور هم در حوزه گندم خبازی‌ها و هم صنف و صنعت را تامین خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: در سال جاری، استان گلستان بیشترین میزان تولید و خرید را خواهد داشت. سال گذشته از استان گلستان ۵۵۰ هزار تن گندم مازادبرمصرف خریداری شد. امسال قطعاً از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن بیشتر خواهد شد.

وی افزود: بعد از آن، استان اردبیل خواهد بود که سال گذشته حدود ۲۷۰ هزار تن گندم خریداری شده و امسال قطعاً حدود دوبرابر سال گذشته خرید خواهد داشت. استان بعدی استان ایلام است که در حال حاضر عملیات برداشت در آن ادامه دارد و خرید خوبی را تا کنون داشته و قطعاً از سال گذشته مقداری بیشتر خرید انجام خواهد شد. همچنین استان‌های غربی کشور مانند کردستان، کرمانشاه، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، همدان، زنجان و قزوین و نیز استان‌های شرقی کشور شامل خراسان‌رضوی و خراسان‌شمالی قطعاً خریدهایشان از سال گذشته بیشتر خواهد بود.

سهرابی در خصوص سازوکار پرداخت مطالبات نیز گفت: بر اساس جلساتی که با سازمان برنامه و بودجه کشور داشتیم امسال برنامه نحوه پرداخت‌ها به این شکل است که ابتدا کشاورزمان در سامانه پهنه‌بندی اطلاعاتش وارد می‌شود و سطح زیر کشت و اهلیتش تعیین می‌شود، بعد از آن برآورد تولید اتفاق می‌افتد.

وی افزود: سامانه پهنه‌بندی و سامانه سیفا با هم در ارتباط هستند و بعد از تحویل محصول به مراکز خرید تضمینی این اطلاعات در سامانه سیفا می‌نشیند و تمام این اطلاعات در اختیار سازمان برنامه و بودجه کشور قرار می‌گیرد و از محل اعتباراتی که در این مسیر پیش‌بینی‌شده پرداخت‌ها مستقیماً از سازمان هدفمندی یارانه‌ها به حساب زارعان انجام می‌شود که یک تغییر جدیدی است.

وی عنوان کرد: چون در گذشته این پول به حساب شرکت بازرگانی دولتی واریز می‌شد و بعد از آن به حساب بانک کشاورزی می‌رفت و سپس به حساب کشاورز پرداخت می‌شد. اما این کار می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و جلوی انحرافات احتمالی را بگیرد و مستقیماً به ذی‌نفع نهایی که کشاورزان باشند، پرداخت شود.

مجری طرح گندم افزود: حدود ۵۰ درصد از وجه کشاورزان پرداخت شده و در حال پرداخت است. مابقی آن هم پرداخت خواهد شد. زمان‌بندی را سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندی یارانه‌ها تعیین خواهند کرد. امروز جلسه‌ای در ارتباط با مکانیزم و اقدامات مجموعه آن‌ها در رابطه با پرداخت‌های بموقع کشاورزان خواهیم داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->