آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد
سرخط خبرها

مخبر: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست

  • کد خبر: ۲۳۲۷۹۷
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
مخبر: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست
سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به تلاش‌های اعضای دولت برای پیگیری بدون وقفه وظایف و ماموریت‌های محوله، بر ضرورت بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل شده در دستور کار دولت تاکید و تصریح کرد: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر عصر یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ در جلسه هیات دولت ضمن گرامیداشت یاد شهدای خدمت به‌ویژه رئیس جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی افزود: از افتخارات دولت مردمی ولایت‌مداری و پایبندی کامل به اهداف و ارکان نظام اسلامی به‌عنوان یکی از ویژگی‌های مهم و برجسته شهید رئیسی در حکمرانی‌ بوده است و اعضای دولت در این میثاق خود با رئیس جمهور شهید ثابت‌قدم خواهند بود.

وی با اشاره به تلاش‌های اعضای دولت برای پیگیری بدون وقفه وظایف و ماموریت‌های محوله، بر ضرورت بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل شده در دستور کار دولت تاکید و تصریح کرد: هیچ تعللی در گره‌گشایی از مردم جایز نیست.

سرپرست ریاست جمهوری با تاکید بر اهمیت مسئله علوم و فناوری‌های نوین در آینده حکمرانی کشور از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی خواست با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه، تداوم تقویت این توانمندی‌ها را همچنان در دستور کار داشته باشند.

مخبر همچنین با تأکید بر ضرورت استمرار و تقویت طرح مولدسازی در جهت توسعه طرح‌های عمرانی و زیربنایی کشور به عملکرد برتر وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه اشاره کرد و گفت: وظایف سایر دستگاه‌ها در این زمینه با جدیت پیگیری شود.

پیش از سخنان سرپرست ریاست جمهوری، علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه به ارائه گزارشی تفصیلی از حضور در نشست وزرای خارجه کشور اسلامی در حال توسعه (دی ۸) با موضوع غزه ارائه کرد و گفت: در این نشست از سوی جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد شد تا نشست استانبول نقطه آغازین نقش‌آفرینی گروه «دی ۸» در قبال مسئله فلسطین و به طور خاص در مورد وضعیت غزه باشد و این امر به یک فرایند در سازوکار این گروه تبدیل شود که در نهایت مقرر شد کمیته‌ای ویژه برای پیگیری تصمیمات اتخاذ شده در نشست وزرای خارجه در دبیرخانه گروه «دی ۸» تشکیل و همچنین در آینده نزدیک نشست سران کشورهای عضو گروه «دی ۸» برگزار شود.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این جلسه نیز با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت رئیس جمهور شهید از سوی شرکت‌های بخش خصوصی حوزه فضایی و تجلیل از نقش شهید رئیسی درکسب دستاوردهای چشمگیر این بخش در سه سال گذشته، از رونمایی از یک ماهواره جدید آماده پرتاب خبر داد و افزود: در دولت سیزدهم ۱۲ ماهواره، معادل سه دولت قبل، پرتاب شده است که در تلاش هستیم سیزدهمین پرتاب نیز در همین دولت صورت پذیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->