منابع خبری از تمایل چند عضو اتحادیه اروپا برای بازگشایی سفارت خود در کابل خبردادند واکنش ضرغامی به احتمال حضورش در کابینه دولت چهاردهم رئیس سازمان ثبت احوال: روند تعویض نام و نام‌خانوادگی تغییر می‌کند بذرپاش: قانون ساماندهی بازار املاک و مسکن ابلاغ شد و سقف اجاره‌بها مشخص شد | تبعات حقوقی در انتظار مشاوران املاک متخلف سید حسن نصرالله: هرگز از حمایت غزه دست نمی‌کشیم | رژیم صهیونیستی در بدترین روز‌های خود بسر می‌برد گنابادی‌نژاد: دولت سیزدهم، هیچ‌گاه دچار حواشی نشد | حمایت از صنایع فرهنگی باید استمرار یابد کرامت انسانی در گرو الگوگیری از سیره و آموزه‌های معصومین(ع) است اعتراض زاکانی به انتقادات اعضای شورای شهر تهران؛ «کاملاً نادرست است» لایحه متناسب‌سازی حداقل‌بگیرها هم به مجلس ارائه شد | تصویب آیین‌نامه واردات خودروی مدل ۲۰۱۹ به‌بالا برای همه ایرانیان + فیلم شایسته‌سالاری معیار رئیس‌جمهور در انتخاب مدیران باشد شلیک پدافند هوایی در جاده قم، ارتباطی با سایت هسته‌ای نداشت اسماعیلی انتصابات جدید در وزارت فرهنگ را رد کرد + فیلم ویدئو | ظریف امشب به تلویزیون می‌رود (۲۷ تیرماه ۱۴۰۳) وزیر کار: رکورد تاریخی کاهش نرخ بیکاری در بهار ۱۴۰۳ شکست باقری در دیدار با لاوروف آخرین وضعیت همکاری‌های دوجانبه و مسائل منطقه‌ای را بررسی کرد گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ماکرون درباره تحولات غزه اردوغان: اسرائیل را وادار به آتش‌بس می‌کنیم | به دنبال تقویت روابط با روسیه و چین هستیم رئیس‌جمهور پیشین روسیه: پیوستن اوکراین به ناتو یعنی اعلان جنگ باقری‌کنی: لبنان زنده‌کننده شکست‌های تاریخی برای صهیونیست‌هاست پاسخ تهران به اتهام «نقش‌داشتن ایران در ترور ترامپ»
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند

  • کد خبر: ۲۳۲۸۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند
سخنگوی دولت گفت: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در دومین کنفرانس ملی حکمرانی دانش‌مبنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و برشمردن ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی این شهدا، اظهار کرد: امیدواریم که یکی از برکات وجود این شهدای عزیز این باشد که چشم ما بازتر شود.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در شرایطی مدیریت اجرایی امور کشور را در دست گرفتند که براساس شاخص‌های بین‌المللی، ما دهه خوبی را پشت سر نگذاشته بودیم، دوره رکود و تورم طولانی داشتیم، شاهد کاهش سرمایه اجتماعی بودیم و دولت دچار خستگی و فرسودگی شده بود، گفت: در این شرایط دولت سیزدهم با همت و مدیریت آیت‌الله رئیسی رویکرد تحول‌خواهانه‌ای را در پیش گرفت.

بهادری‌جهرمی با اشاره به رویکرد‌های تحولی در مدیریت آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند. ما این رویکرد تحولی را در دوران مدیریتی شهید رئیسی در قوه‌قضائیه نیز شاهد بودیم.

وی افزود: نوع مدیریت شهید رئیسی از نوع مسئولیت‌پذیری و مسئولیت‌محوری بود. شهید رئیسی همه مسائل کشور و حتی برخی مسائل در منظومه جهانی را با مسئولیت‌پذیری دنبال می‌کردند و اعتقاد داشتند باید راه ورود و راه‌ حل مسئله را بیابیم و هیچگاه از ایشان نمی‌شنیدیم که چیزی در اختیارمان نیست و به‌شدت معتقد بودند که باید فعال و پویا در میدان بود.

بهادری‌جهرمی گفت: شهید رئیسی از حکمرانی برون‌نگر و وابسته به حکمرانی درون‌زا و مستقل و فعال‌کردن ظرفیت‌های بزرگ درون و استقلال‌آور که از درون بجوشد و رقم بخورد، یکی از رویکرد‌های تحولی بود که شهید رئیسی به ویژه در حوزه سیاست خارجی دنبال کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به سایر رویکرد‌های تحولی دولت سیزدهم در حوزه حکمرانی، تاکید کرد: در این دولت به حوزه‌های زیرساختی توجه ویژه شد و توجه از صرف مسائل سیاسی و روز به مسائل آینده ساز توجه ویژه شود. آیت‌الله رئیسی از رویکرد شخص محور، به مدیریت قانون محور و مردم‌پایه حرکت کردند. یکی از روال‌های هیات دولت همواره این بود که معاونت حقوقی نظر بدهند که آیا قانون اجازه این تصمیم را می‌دهد یا خیر.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در تمام حوزه‌ها اعم از سیاست داخلی و خارجی از مدیریت و حکمرانی نزاع پایه به مدیریت گفتگو محور حرکت کردیم. از مدیریت نظارت گزیر به مدیریت نظارت پذیر حرکت کردند.

بهادری جهرمی گفت: از مدیریت متکی به چهره‌های سیاسی شناخته‌شده به مدیریت چهره‌های جوان گام برداشتند و پای جوانان به تمام حوزه‌های مدیریتی را باز کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه شهید رئیسی برای صیانت از این مسیر‌های مدیریتی طی شده، اعتقاد راسخی به ارزیابی عملکرد داشتند و تصریح کرد: در این خصوصی دو نکته حائز اهمیت است؛ علی‌رغم اینکه در قانون اساسی ذکر شده بود، سابقه نداشته است که قوه مجریه برنامه کلان عملکرد خود را مبتنی بر نگاه علمی و دانشگاهی، طراحی و تدوین کند و آنرا در معرض اطلاع عموم، رسانه‌ها و حوزه دانشگاهی قرار دهد و خود را در معرض ارزیابی و نقد قرار دهد. این بدان معناست که شهید رئیسی برنامه‌محوری را در راس کار خود قرار داده و باور جدی به نقد و ارزیابی داشتند. ایشان از تمام حوزه‌های دانشگاهی و مردم خواستند که این موضوع را ارزیابی و نظر خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: به دستور شهید رئیسی، علاوه بر گزارش روزانه و هفتگی، تمام دولت و مجموعه‌های دولت به صورت فصلی مورد ارزیابی عملکرد قرار می‌گرفتند و عملکرد آنان و میزان پیشرفت و ارتقای امور نسبت به فصل گذشته مورد بررسی قرار می‌گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->