زمان و محل حضور سعید جلیلی در مشهد برای سخنرانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مشخص شد + جزئیات بهادری جهرمی پاسخ روحانی را داد | خودتان را به فراموشی نزنید گانتس: نمی‌توان حماس را نابود کرد عیدی دولت به بازنشستگان در تیر ماه ۱۴۰۳ رئیس اسبق شاباک: نتانیاهو ما را به سمت پایان صهیونیسم می‌برد سازمان ملل درباره تشدید تنش میان اسرائیل و حزب الله هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ۵۰ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با نیرو‌های مسلح ایران (۵ تیر ۱۴۰۳) پسر حمید نوری به اشتباه قاضی‌زاده هاشمی واکنش نشان داد (۵ تیرماه ۱۴۰۳) واکنش هنیه به شهادت خواهرش در جنایت وحشیانه صهیونیست‌ها میراحمدی: درباره ۲ مرحله‌ای شدن انتخابات صحبتی نکرده‌ام حمله پهپاد‌های انتحاری حزب الله به اهداف نظامی اسرائیل (۵ تیر ۱۴۰۳) برگزاری نشست مشورتی اعضای کمیته حراست و استعلامات ستاد انتخابات خراسان رضوی با شهرستان‌ها (۵ تیر ۱۴۰۳) جزئیات آخرین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۳ + فیلم پخش زنده پنجمین مناظره نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری (۵ تیر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین رهبر معظم انقلاب: امیدواریم خداوند ملت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند | سرافرازی در درجه اول به مشارکت حداکثری است و در درجه دوم به انتخاب اصلح + فیلم دیدار مردم ۵ استان با رهبر انقلاب آغاز شد (۵ تیر ۱۴۰۳) + فیلم دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران: راه‌حل ما، اصالت بخشیدن به صندوق و انتخابات است  استاندار خراسان رضوی از آمادگی ۱۰۰ درصدی تمامی شهرستان‌های استان برای برگزاری انتخاباتی باشکوه خبرداد آیا پول‌های بلوکه شده ایران در بحرین رهاسازی می‌شود؟ حماس: نتانیاهو می‌خواهد اسرای خود را بازگرداند و جنگ را ادامه دهد
سرخط خبرها

بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند

  • کد خبر: ۲۳۲۸۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
بهادری‌جهرمی: حکمرانی آیت‌الله رئیسی مسئولیت‌محور و تحول‌خواهانه بود | ایشان پای جوانان را به تمام حوزه‌های مدیریتی بازکردند
سخنگوی دولت گفت: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در دومین کنفرانس ملی حکمرانی دانش‌مبنا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و برشمردن ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی این شهدا، اظهار کرد: امیدواریم که یکی از برکات وجود این شهدای عزیز این باشد که چشم ما بازتر شود.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی در شرایطی مدیریت اجرایی امور کشور را در دست گرفتند که براساس شاخص‌های بین‌المللی، ما دهه خوبی را پشت سر نگذاشته بودیم، دوره رکود و تورم طولانی داشتیم، شاهد کاهش سرمایه اجتماعی بودیم و دولت دچار خستگی و فرسودگی شده بود، گفت: در این شرایط دولت سیزدهم با همت و مدیریت آیت‌الله رئیسی رویکرد تحول‌خواهانه‌ای را در پیش گرفت.

بهادری‌جهرمی با اشاره به رویکرد‌های تحولی در مدیریت آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: آیت‌الله رئیسی حرکت بسیار جدی از نگاه یأس‌محور به نگاه امیدمحور داشته و به رشد و پیشرفت و حل مسائل باور داشتند. ما این رویکرد تحولی را در دوران مدیریتی شهید رئیسی در قوه‌قضائیه نیز شاهد بودیم.

وی افزود: نوع مدیریت شهید رئیسی از نوع مسئولیت‌پذیری و مسئولیت‌محوری بود. شهید رئیسی همه مسائل کشور و حتی برخی مسائل در منظومه جهانی را با مسئولیت‌پذیری دنبال می‌کردند و اعتقاد داشتند باید راه ورود و راه‌ حل مسئله را بیابیم و هیچگاه از ایشان نمی‌شنیدیم که چیزی در اختیارمان نیست و به‌شدت معتقد بودند که باید فعال و پویا در میدان بود.

بهادری‌جهرمی گفت: شهید رئیسی از حکمرانی برون‌نگر و وابسته به حکمرانی درون‌زا و مستقل و فعال‌کردن ظرفیت‌های بزرگ درون و استقلال‌آور که از درون بجوشد و رقم بخورد، یکی از رویکرد‌های تحولی بود که شهید رئیسی به ویژه در حوزه سیاست خارجی دنبال کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به سایر رویکرد‌های تحولی دولت سیزدهم در حوزه حکمرانی، تاکید کرد: در این دولت به حوزه‌های زیرساختی توجه ویژه شد و توجه از صرف مسائل سیاسی و روز به مسائل آینده ساز توجه ویژه شود. آیت‌الله رئیسی از رویکرد شخص محور، به مدیریت قانون محور و مردم‌پایه حرکت کردند. یکی از روال‌های هیات دولت همواره این بود که معاونت حقوقی نظر بدهند که آیا قانون اجازه این تصمیم را می‌دهد یا خیر.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در تمام حوزه‌ها اعم از سیاست داخلی و خارجی از مدیریت و حکمرانی نزاع پایه به مدیریت گفتگو محور حرکت کردیم. از مدیریت نظارت گزیر به مدیریت نظارت پذیر حرکت کردند.

بهادری جهرمی گفت: از مدیریت متکی به چهره‌های سیاسی شناخته‌شده به مدیریت چهره‌های جوان گام برداشتند و پای جوانان به تمام حوزه‌های مدیریتی را باز کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به اینکه شهید رئیسی برای صیانت از این مسیر‌های مدیریتی طی شده، اعتقاد راسخی به ارزیابی عملکرد داشتند و تصریح کرد: در این خصوصی دو نکته حائز اهمیت است؛ علی‌رغم اینکه در قانون اساسی ذکر شده بود، سابقه نداشته است که قوه مجریه برنامه کلان عملکرد خود را مبتنی بر نگاه علمی و دانشگاهی، طراحی و تدوین کند و آنرا در معرض اطلاع عموم، رسانه‌ها و حوزه دانشگاهی قرار دهد و خود را در معرض ارزیابی و نقد قرار دهد. این بدان معناست که شهید رئیسی برنامه‌محوری را در راس کار خود قرار داده و باور جدی به نقد و ارزیابی داشتند. ایشان از تمام حوزه‌های دانشگاهی و مردم خواستند که این موضوع را ارزیابی و نظر خود را اعلام کنند.

وی ادامه داد: به دستور شهید رئیسی، علاوه بر گزارش روزانه و هفتگی، تمام دولت و مجموعه‌های دولت به صورت فصلی مورد ارزیابی عملکرد قرار می‌گرفتند و عملکرد آنان و میزان پیشرفت و ارتقای امور نسبت به فصل گذشته مورد بررسی قرار می‌گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->