۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد
سرخط خبرها

سند پیشنهادی محرمانه نتانیاهو به حماس رسانه‌ای شد

  • کد خبر: ۲۳۳۰۵۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶
سند پیشنهادی محرمانه نتانیاهو به حماس رسانه‌ای شد
یک رسانه عبری زبان فاش کرد، اسرائیل کمتر از یک ماه پیش سندی پیشنهادی را برای مبادله اسرا برای حماس ارسال کرده است که بنیامین نتانیاهو آنرا از اعضای کابینه‌اش دور نگه داشته بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو پیشنهاداتی را به شکل محرمانه و بدون آنکه اعضای کابینه مطلع شوند، برای حماس ارسال کرده بود.

براساس این گزارش این مجموعه پیشنهادات روز ۲۷ مه ارسال و در ۴ صفحه است و در بر گیرنده ۳ مرحله است که نتانیاهو بدون اطلاع اعضای کابینه برای حماس ارسال کرد و در آن نسبت اسرای فلسطینی آزاد شده در مقابل آزادی اسرای اسرائیلی، هویت و نوع چینش اسرای فلسطینی که در این توافق آزاد می‌شوند در کنار تعهد اسرائیل به اعلام آرام سازی اوضاع حتی پیش از آغاز مبادله اسرا اشاره شده است.

در این سند که تحت عنوان " اصول کلی توافق بین طرف اسرائیلی و فلسطینی در غزه برای مبادله اسرا و بسط آرامش ـ پیشنهاد طرف اسرائیلی" است، در روز ۲۷ مه ۲۰۲۴ صادر شده است و دارای چند بخش است یک بخش ویژه مربوط به مبادله اسرا بوده و قرار است در مرحله اول از این بند مبادله بشر دوستانه انجام می‌شود.

قرار است در مرحله اول یا همان مرحله بشر دوستانه، زنان، سالخوردگان، بیماران و نظامیان مجروح مبادله شوند.

اسرائیل در پیشنهاد خود حداقل ۳۰ اسیر فلسطینی را در مقابل هر اسیر اسرائیلی عادی و ۵۰ اسیر در صورتی که نظامی زن باشد اعلام کرده است و در همین رابطه تاکید کرده است که اسرای فلسطینی براساس لیست‌هایی که حماس ارائه کرده انجام خواهد شد.

در این رابطه آمده است در رابطه با هویت حداقل ۱۰۰ نفر از ۲۵۰ اسری که حماس خواهان آزادی آنها توسط اسرائیل در مقابل آزادی ۵ نظامی زن اسرائیلی که قرار است آزاد شوند در مرحله دوم مذاکره خواهد شد، اما تعداد مشخصی از اسرا (حداقل ۵۰ اسیر) که همگی به حبس ابد محکوم شده‌اند در مقابل هر اسیر آزاد، اما به خارج یا غزه تبعید می‌شوند؛ و در بند پنجم این سند، اسرائیل پیشنهاد کرده است که ۳۳ اسیری که قرار است در مرحله آول آزاد شوند بدین شکل تسلیم گردند، حماس در روز اول ۳ زن غیر نظامی را آزاد می‌کند، در روز هفتم حماس ۴ اسیر غیر نظامی دیگر را آزاد می‌کند، بعد از آن هر ۷ روز ۳ اسر آزادی می‌شوند.

اولویت با زنان (نظامی و غیر نظامی) است، بعد از آن تمامی اسرای زنده آزاد می‌شوند و سپس نوبت به اجساد می‌رسد.

در روز هفتم از آغاز مبادله، حماس اطلاعاتی در رابطه با شمار اسرای اسرائیلی که زنده آزاد خواهند شد را ارائه می‌کند.

در متمم بخش پنجم همچنین آمده است، در هفته ششم بعد از آزادی هشام السید و افرا منگیستو که به آن ۳۳ اسیر اضافه می‌شوند، اسرائیل هم ۴۷ اسیر فلسطینی که قبلا در توافق شالیط آزاد، اما مجدا بازداشت شده‌اند را آزاد می‌کند.

در رابطه با مابه ازاء بازگرداندن اجساد اسرای کشته شده هم پیشنهاد شده است اسرائیل اقدام به آزادی تمامی زنان و کودکان زیر ۱۹ سال که بعد از ۷ اکتبر دستگیر شده‌اند بنماید، این افراد طی هفته ششم از اجرای توافق آزاد می‌شوند.

اسرائیل همچنین در بند ششم متعهد می‌شود که دیگر حق بازداشت اسرای فلسطینی که در این توافق آزاد می‌شوند را نداشته و طرف اسرائیلی آنها را مجددا به زندان باز نمی‌گرداند.

به گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نتانیاهو این سند را با اعضای کابینه‌اش در میان نگذاشته است و گفته می‌شود قرار است امشب پرده از وجود چنین پیشنهادی بدهد.

در ادامه گزارش آمده است: از مفاد این سند اینگونه به دست می‌اید که اسرائیل ترجیحا قادر به اتمام این توافق در یک پروسه زمانی ۳ ماهه است و در این مدت می‌تواند اسرا بازگرداند، اما هزینه آن هم مشخص است، باید پایان جنگ را اعلام و آمریکا، مصر و قطر در این رابطه به یحیی السنوار تعهد بدهند.

با این حال دفتر نخست وزیری اسرائیل در پاسخ به پرسش شبکه ۱۲ اعلام کرد: سند منتشر شد جانبدارانه و فریبکارانه بود و این ادعا که اسرائیل با پایان جنگ پیش از رسیدن به اهدافش موافقت کرده است کذب محض است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->