به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای کتاب «راهواژهها»، ماجرای جستوجو است؛ جستوجو برای فهمیدن معنا و کاربرد واژههایی که در متنها و کتابهای اخلاقی و عرفانی مثل اخلاص، مراقبه، خوف و رجا، عزلت، رفق و مدارا و...، زیاد دیده میشوند.
نتیجه این کاوش در متون دینی معتبر، پس از بازنویسی و روانسازی به قلمِ دهههشتادیها، در قالب سلسله نوشتارهایی منتشر شد که نوجوانها و جوانهای کنجکاو بسیاری در انواع بسترهای مجازی، طرفدارِ پر و پاقرصشان شدند و آن نوشتارها پس از بازبینی نهایی، به کتابِ راه واژهها تبدیل شد تا درکنکردنِ معنا و کاربردِ واژههای پیچیده دنیای عرفان، دیگر مانع حرکت به سوی بینهایت نشود.
کتاب «راهواژهها» با ادبیاتِی کاملا خودمانی نوشته شده است. انگار یک دوست روبهرویتان نشسته و چیزهایی را که با مطالعه و جستوجو یاد گرفته، برای شما هم توضیح میدهد.
گرافیک و صفحهآرایی جذاب این کتاب، خستگی مطالعه را به یک موضوع بیمعنی تبدیل کرده و کاربرد۴۰ واژه کمی دشوار یا خیلی دشوار که درکشان برای مسافر سفر به سوی خدا لازم و ضروری است، در «راهواژهها» شفافسازی شده است به گونهای که هم بفهمیم «قبض و بسط» یعنی چه و هم یاد بگیریم که موقع قبض، چه باید کرد.
شاید مهمترین ویژگی «راهواژهها» این باشد که گروه نویسندگان این کتاب، کسانی هستند که بهتر از همه میدانند نسل نو چه نیازی دارد و چه محتوایی برایش جذاب و به دردبخور است، یعنی خودِ جوانهای نسل نو.