وداع زائران حرم مطهر رضوی با ۱۳شهید جنایات رژیم صهیونیستی حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ظرفیت اسکان زائر اداره اوقاف در مشهد محدود است

  • کد خبر: ۲۳۳۲۰۰
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
ظرفیت اسکان زائر اداره اوقاف در مشهد محدود است
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: حدود ۴۰ هزار ظرفیت شب خواب برای اسکان رسمی، موقت و اضطراری از سوی نهاد وقف در مشهد وجود دارد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

حجت الاسلام والمسلمین جمال ایزدی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: در حوزه اسکان زائر از سوی نهاد وقف دو فرصت برای این خدمت وجود دارد؛ یکی بقاع متبرکه در استان است که در مسیر زائر هستند مانند بقاع متبرکه میقات الرضا (ع)، بخش دیگر اسکان زائر در مشهد است که تنها یک امامزاده بیشتر در شهر وجود ندارد و آن هم زائرسرا ندارد.

حجت الاسلام ایزدی افزود: به طور کلی می‌توان گفت سه نوع اسکان برای زائران داریم؛ یک نوع اسکان رسمی است که شامل زائرسرا‌های مربوط به اوقاف است. نوع دوم اسکان موقت است مثلا در شرایطی که جمعیت تا حد زیادی شلوغ است می‌گوییم فضای حسینیه را در اختیار اسکان قرار دهند. نوع سوم اسکان اضطراری است که به دلیل ازدحام شدید جمعیت مانند دهه آخر ماه صفر علاوه بر حسینیه؛ سالن‌ها، مهدیه‌ی اوقاف و... را هم محل اسکان قرار می‌دهند.

ایزدی با اشاره به برخی محدودیت‌های قانونی برای اسکان زائر بیان کرد: بسیاری از زائرسرا‌های موجود متولی‌شان اداره‌ی اوقاف نیست. یعنی وقف هستند، اما مثلا متولی فلان حسینیه فرد دیگری است و ما نمی‌توانیم برای آن تعیین تکلیف کنیم، اما در ایام شلوغ مثل عید نوروز علاوه بر ابلاغ به کلیه‌ اماکن تحت تولیت خودمان، از اماکنی که تولیت‌شان هم با ما نیست خواهش می‌کنیم که در اختیار زائر قرار بگیرند.

وی ظرفیت موجود در مشهد را از سوی اداره اوقاف در ایام پیک زائر کم دانست و عنوان کرد: با وجود اینکه جهت اسکان زائران در ایام پیک زائر اطلاع رسانی صورت می‌گیرد تا مشارکت هم بالا برود، اما با این حال این ظرفیت محدود و کم است. ما به طور کلی در مشهد حدود ۴۰ هزار ظرفیت شب خواب برای اسکان رسمی، موقت و اضطراری داریم.

حجت الاسلام ایزدی در پاسخ به کمبود اطلاع رسانی دقیق محل اسکان برای زائران ابراز کرد: از آنجا که اسکان رسمی ما محدود است؛ اگر اطلاع رسانی گسترده و عمومی داشته باشیم، با هجوم جمعیت رو به رو خواهیم شد و توان اسکان دهی از ما سلب می‌شود. تقریبا در بیشتر ایام سال ظرفیت اسکان رسمی اوقاف پر است؛ البته اگر وقف جدیدی صورت گیرد قطعا این ظرفیت نیز افزایش پیدا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->