سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین برای دریافت خسارت بیمه به کجا مراجعه کنند؟ بازنگری میراث حدیثی از زمان اهل بیت آغاز شد اشک‌های خبرنگار آمریکایی برای شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه ایران + فیلم بازگشایی تل زینبیه پس از چند سال برای زائران اربعین حسینی امکان تماس رایگان در پیاده‌روی اربعین اعزام بیش از ۳۰۰ روحانی برای همراهی با کاروان‌های پیاده اربعین دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم، در حوزه هنری رونمایی می‌شود ملاهادی سبزواری؛ خادمی که استاد فلسفه از آب درآمد مراسم چهلمین روز شهادت شهدای اقتدار، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد ثبت‌نام ۲ میلیون و ۳۶۰ هزار زائر در سامانه سماح (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) شمار ثبت نام کنندگان عمره به ۱۰ هزار نفر رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمادگی ۵۳ بقعه متبرکه در خراسان رضوی برای اسکان روزانه ۶ هزار زائر رضوی در نوروز ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۱۸۲۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
آمادگی ۵۳ بقعه متبرکه در خراسان رضوی برای اسکان روزانه ۶ هزار زائر رضوی در نوروز ۱۴۰۴
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: در ایام نوروز، ۵۳ بقعه متبرکه با ظرفیت پذیرش و اسکان حدود ۶ هزار زائر به صورت روزانه آماده میزبانی از زائران هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام جمال ایزدی امروز، ۲۳ اسفند ۱۴۰۳، در نشست خبری «طرح آرامش بهاری» که در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در احادیث وارد شده که با نیت تقرب به خدا، هرکس گره‌ای از کار یک مؤمن بگشاید، گویی همواره در حال عبادت و بندگی خداوند است. پیامبراکرم(ص) درباره فضیلت زیارت می‌فرمایند «مَنْ زَارَنِی فِی حَیَاتِی أَوْ بَعْدَ مَوْتِی فَقَدْ زَارَ اللَّهَ»؛ هر کس مرا در حیاتم یا پس از مرگم زیارت کند، خدا را زیارت کرده است. همچنین فرمودند «مَنْ زَارَنِی أَوْ زَارَ أَحَداً مِنْ ذُرِّیَّتِی زُرْتُهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ فَأَنْقَذْتُهُ مِنْ أَهْوَالِهَا»؛ هر کس من یا یکی از فرزندانم را زیارت کند، روز قیامت به دیدار او می‌روم و او را از سختی‌ها و هراس‌های آن روز نجات می‌دهم. این فضیلت مربوط به جایگاه زائر است؛ حال تصور کنید کسانی که به این زائران خدمت می‌کنند، چه مقام والایی در پیشگاه خداوند و پیامبر خواهند داشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی ادامه داد: در همین راستا، به همت آستان‌های متبرکه، تمامی ظرفیت‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران عزیز به کار گرفته شده است.

وی افزود: در آستانه اجرای دو طرح مهم هستیم؛ «طرح ضیافت الهی» ویژه ماه مبارک رمضان و «طرح آرامش بهاری» ویژه تعطیلات نوروزی که از ۲۸ اسفندماه تا ۱۴ فروردین‌ماه اجرا خواهد شد. طرح آرامش بهاری برای چهاردهمین سال متوالی در ۱۱۷ بقعه متبرکه در حال اجراست و خدمات متنوعی در دو عرصه فرهنگی و رفاهی به زائران ارائه می‌شود.

حجت‌الاسلام ایزدی عنوان کرد: از جمله ارکان اصلی این خدمات، حضور مبلغان است. بیش از ۱۹۰ مبلغ برادر و خواهر اعزام خواهند شد و خیمه‌های معرفتی با غرفه‌های متعدد شامل غرفه‌های کودک و نوجوان که هرساله با استقبال خوبی مواجه می‌شوند، غرفه‌های مشاوره، غرفه‌های پاسخگویی به مسائل شرعی، غرفه‌های چندرسانه‌ای، غرفه‌های عفاف و حجاب، غرفه‌های عرضه محصولات فرهنگی و غرفه‌های مورد نیاز زائران برپا خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به اینکه زائران به همراه خانواده‌های خود مشرف می‌شوند، برنامه‌های متنوعی برای تمامی اعضای خانواده پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: در این برنامه‌ها، خواهران مبلغ نیز نقش مؤثری ایفا می‌کنند. قرارگاه فرهنگی‌تبلیغی مبلغان خواهر که دفتر آن در آستان اباصلت قرار دارد، حدود ۸۰ نفر از خواهران توانمند را در زمینه آموزش و ترویج سبک زندگی اسلامی در بقاع متبرکه سازماندهی کرده است.

حجت‌الاسلام ایزدی گفت: در سطح استان نیز قرارگاهی با حضور همکاران تشکیل شده است که به صورت شیفتی، مدیریت و نظارت بر اجرای طرح را بر عهده دارند. جلسات توجیهی برای خادمان بقاع متبرکه، هیئت‌امناها، مدیران اجرایی و فرهنگی و رؤسای ادارات برگزار شده و توجیهات لازم ارائه شده است. نظارت مستمر بر بقاع متبرکه انجام خواهد شد و آراستگی و نظافت، همچون سال‌های گذشته، در اولویت قرار دارد.

وی افزود: در زمینه اسکان زائران، ۵۳ بقعه متبرکه ظرفیت پذیرش و اسکان حدود ۶۰۰۰ زائر را به صورت روزانه دارند. همچنین، مراسم عطرافشانی و غبارروبی بقاع متبرکه و گلزار شهدا در پنجشنبه آخر سال، یعنی امروز، ۲۳ اسفندماه، برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام ایزدی عنوان کرد: برنامه تحویل سال نو در ۳۰ اسفندماه ساعت ۱۱ در بقاع متبرکه دارای ظرفیت برگزار می‌شود و نمازجماعت نیز اقامه خواهد شد. برگزاری مسابقات فرهنگی و مراسم‌های مذهبی و معرفتی متناسب با مناسبت‌های این ایام، ازجمله مراسم روز جمهوری اسلامی، ایستگاه‌های صلواتی (پذیرایی با آب جوش، چای و غیره)، سفره‌های افطاری در شب‌ها، محافل قرآنی (شامل تلاوت، جلسات تفسیر، تدبر و ترتیل و جزءخوانی)، جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) و مراسم احیای شب‌های قدر نیز در دستورکار قرار دارد. برخی از بقاع متبرکه با ظرفیت و جمعیت بالا، به طور ویژه مراسم احیا را برگزار خواهند کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: همکاری در برگزاری مراسم راهپیمایی روز قدس نیز انجام خواهد شد و برخی از بقاع، میزبان آغاز یا پایان این راهپیمایی خواهند بود. اقامه نماز عید سعید فطر در ۶۱ بقعه و برگزاری جشن عید سعید فطر نیز از دیگر برنامه‌هاست.

وی گفت: علاوه بر این‌ها، فعالیت‌های اجتماعی متنوعی در طول سال توسط بقاع متبرکه انجام می‌شود، ازجمله طرح «قرار دوازدهم» که در دوازدهم هر ماه، به نیت امام زمان (عج)، خدماتی شامل بسته‌های معیشتی و... تهیه و در یک مراسم نمادین توزیع می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->