واکنش تند خوانندگان پاپ به اجرای موسیقی در زاینده‌رود + تصاویر پایان فیلمبرداری «نیم‌شب»، تازه‌ترین پروژه مهدویان + عکس انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش «سرنخ» متفاوت‌تر از همیشه روی آنتن می‌رود + زمان پخش سریال «دستچین» به آنتن شبکه دو رسید + خلاصه داستان و زمان پخش فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت
سرخط خبرها

معرفی ۵ برنده اسکار افتخاری ۲۰۲۴

  • کد خبر: ۲۳۳۵۱۲
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
معرفی ۵ برنده اسکار افتخاری ۲۰۲۴
۵ برنده اسکار افتخاری امسال معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کویینسی جونز، نخستین تهیه‌کننده سیاه‌پوستی که نامزدی بهترین فیلم اسکار را کسب کرد، جولیت تیلور، مدیر افسانه‌ای بازیگران و باربارا بروکلی و مایکل جی ویلسون تهیه کنندگان جیمز باند از جمله برندگان اسکار افتخاری ۲۰۲۴ هستند.

ریچارد کورتیس، فیلمنامه‌نویس و کارگردان بریتانیایی با جایزه بشردوستانه ژان هرشولت تجلیل می‌شود، در حالی که مایکل جی. ویلسون و باربارا بروکلی، تهیه‌کنندگان جیمز باند، جایزه یادبود ایروینگ جی. تالبرگ را دریافت خواهند کرد.

این تندیس‌ها در پانزدهمین مراسم سالانه اسکار افتخاری یکشنبه ۱۷ نوامبر در لس‌آنجلس به برندگان اهدا خواهد شد.

جانت یانگ، رییس آکادمی انتخاب مایکل جی. ویلسون و باربارا بروکلی را گواهی بر موفقیت آنها به عنوان تهیه‌کنندگان مجموعه «جیمز باند» که سهم چشمگیری در چشم‌انداز صنعت فیلم دارد دانست و از ریچارد کورتیس به عنوان یک کمدی نویس درخشان یاد کرد. وی نبوغ هنری و خلاقیت کویینسی جونز را هم ستود و گفت وی از تاثیرگذارترین چهره‌های موسیقی تمام دوران است و از جولیت تیلور به عنوان چهره‌ای یاد کرد که با مدیریت بازیگران فیلم‌های نمادین و محبوب، مسیر جدیدی را برای این رشته هموار کرده است.

جونز نخستین سیاه‌پوستی بود که با فیلم کلاسیک «رنگ بنفش» در سال ۱۹۸۵ نامزدی اسکار در بخش بهترین فیلم را کسب کرد. وی با چهره‌هایی، چون فرانک سیناترا، اپرا وینفری و استیون اسپیلبرگ کار کرده و ۶ نامزدی دیگر اسکار را در بخش آهنگ فیلم به دست آورده و سال ۱۹۹۵ جایزه بشردوستانه ژان هرشولت را دریافت کرده است.

تیلور که مدیر بازیگران است، در کارنامه ۵۰ ساله‌اش فیلم‌هایی مانند «راننده تاکسی» مارتین اسکورسیزی، «بزرگ» پنی مارشال، «فهرست شیندلر» از اسپیلبرگ و «بی‌خواب در سیاتل» نورا افرون را دارد.

کورتیس هم بیشتر برای فیلم‌های سرگرم‌کننده مانند «ناتینگ هیل»، «خاطرات بریجیت جونز» و «در واقع عشق» شناخته می‌شود. این فیلمساز بریتانیایی یک بار نامزدی اسکار را کسب کرده که برای فیلمنامه «چهار عروسی و یک تشییع جنازه» در سال ۱۹۹۳ بود. وی سال ۲۰۰۵، از تولیدکنندگان کنسرت‌های «لایو ایت» برای مقابله با فقر بود.

ویلسون و بروکلی هم که تهیه کنندگان مجموعه جیمز باند هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->