رئیس پلیس راهور مشهد: افتتاح خط ۳ مترو منجر به کاهش بار ترافیکی اطراف حرم مطهر رضوی می‌شود مشارکت شهرداری مشهد و آستان قدس رضوی برای ساخت مجتمع ویژه جذامیان در مشهد رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد از دستاورد‌های این کمیسیون در دوره اخیر می‌گوید | تحقق تبدیل وضعیت ۵ هزار ایثارگر خانواده شهرداری گل‌آرایی شهر مشهد با ۵۰۰ هزار بوته گل هم‌زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری مشهد باید تقویت شود و توسعه یابد تأکید رئیس کمیسیون بانوان شورای شهر مشهد بر ضرورت استفاده از نیرو‌های متخصص در مدیریت شهری نایب‌رئیس کمیسیون عمران شورای شهر: باید با همدلی، روند اجرای پروژه‌ها را تسریع و تسهیل کنیم تأکید شهردار مشهد بر هم‌افزایی حوزه‌های مالی، اقتصادی و برنامه‌ریزی برای پیشبرد پروژه‌های شهری آغاز صیانت از ارتفاعات جنوبی شهر مشهد | احیای نقش اندیشمندان و دانشگاهیان در مدیریت شهری پیام شهردار مشهد مقدس به‌مناسبت روز جهانی کارگر در سال ۱۴۰۴ رمزگشایی از ۳۰ فقره سرقت در غرب مشهد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای ۸۵۳ نسخه خطی و چاپ سنگی به کتابخانه رضوی در سال ۱۴۰۳ اتصال کمربند سبز جنوبی به فضا‌های سبز شهری در دستورکار شهرداری مشهد + فیلم مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: بیشتر از یک‌سوم حوادث کار ما در طول سال، در حوزه مشاغل ساختمانی است مدیر پروژه ساماندهی کارگران ساختمانی شهرداری مشهد: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۲۳ هزار و ۸۲۵ نفر کارگر از ایست‌کار‌های سطح شهر اعزام شدند هزینه سالانه ۱۰ میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای ایست‌کارها + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: برای رسیدن به منابع پایدار و جلوگیری از ریخت‌وپاش‌ها وظیفه داریم رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد: مردم در اولویت تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها هستند عضو شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: لزوم بازنگری در توسعه ارتفاعات جنوبی مشهد ترافیک پرحجم در مشهد | خیابان‌های باهنر و وکیل‌آباد و بزرگراه کلانتری شلوغ شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساکنان محله حرعاملی مشهد خواستار قلع ساختمان کج شدند+تصویر

  • کد خبر: ۲۳۳۹۳۴
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
ساکنان محله حرعاملی مشهد خواستار قلع ساختمان کج شدند+تصویر
معاون شهرسازی و معماری منطقه ۲ مشهد اعلام کرد: درخواست قلع بخشی از این بنا از سوی مالک و نظرات کارشناسان، به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شد.
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز، آمار حوادث مرگ‌بار و آسیب‌زای ساختمانی در شهرمان، کم نیست. از ریزش ساختمان گرفته تا گودبرداری غیراصولی و ساخت‌وساز‌های فاجعه‌بار که این حرفه را در زمره مشاغل حادثه‌خیز قرار داده است. یکی از همین ساختمان‌هایی که به تعبیر ساکنان محله، خطر بالقوه دور‌و‌بر آن چرخ می‌زند در محله حر عاملی قرار گرفته است.

«ساخت غیراصولی یک ساختمان مسکونی امنیت ساکنان را در یکی از محله‌های حرعاملی را سلب کرده است.» این عین کلام یکی از شهروندان است که خانه‌اش در چند قدمی این ساختمان است. او در ادامه با بیان اینکه همراه با کج شدن این آپارتمان، امنیت روانی مردم نیز کم‌رنگ شده است، به صدای مردم این‌طور توضیح می‌دهد: این ساختمان پنج‌طبقه داخل خیابان حر عاملی و بر روی یک ساختمانی قدیمی آن هم بدون رعایت مباحث ایمنی و زیرسازی مناسب احداث شده است. 

در یک قدمی سقوط

ساکنان محله از همان زمان ساخت آن احساس خطر می‌کردند، اما این اتفاق متفاوت، احساس ناامنی را تشدید کرد و خیال جمع را از همه ساکنان ربود. یکی دیگر از ساکنان محله می‌گوید: به نظر می‌رسد پس از بارندگی‌های شدید اخیر پایه ساختمان آن نشست پیدا کرده و در شرف سقوط است. شهروند دیگری نیز با حالتی نگران ادامه می‌دهد: این ساختمان که حدود ۱۰‌درجه از دو طرف انحراف پیدا کرده بر روی ساختمان مسجد امام خمینی (ره) خم شده که هر لحظه امکان ریزش آن بر روی ساختمان مسجد و عابران وجود دارد؛ بنابراین در کنار رهگذران، نمازگزاران نیز ایمنی‌شان به خطر افتاده است.

این بنای کج ومعوج

همسایه دیگری نیز از مخاطرات بی‌شمار این ساختمان می‌گوید که به گوش مسئولان شهرداری منطقه‌۲ نیز رسانده است. او در‌این‌باره می‌گوید: حتما باید این بنای کج‌و‌معوج روی سر مردم خراب و آوار شود و خسارت مالی و جانی به بار آورد تا کسی به فکر بیفتد؟ باید این‌طور اتفاق‌ها را هر چه زودتر پیشگیری کرد تا کار به جا‌های باریک نکشد. از مسئولان انتظار می‌رود رسیدگی به این ساختمان را در اولویت کار‌های خود قراردهند. اینکه ما پیگیر هستیم و در فلان جلسه یا نشست باید به شور و مشورت گذاشته شود پاسخ ساکنان محله نیست.

پیشنهاد تخریب یا ایمن‌سازی

این شهروند در ادامه پیشنهادی نیز به شهرآرا می‌دهد: به مالک بگویید یا بنا را تخریب کند یا حداقل ایمن‌سازی انجام دهد.
شهروند دیگری نیز می‌گوید: خانه‌مان طوری قرار گرفته است که باید از کنار این آپارتمان عجیب و غریب که معلوم نیست شهرداری چگونه به آن مجوز ساخت و ادامه کار داده است، عبور کنیم. هر بار هم با هزار سلام و صلوات از کنار آن می‌گذریم. پرسشم این است که چرا وقتی کج شدن این ساختمان، محرز است شهرداری اقدام قاطعی برای ایمن‌سازی آن انجام نمی‌دهد؟

نکته‌ای که غالب شهروندان به آن اشاره دارند از بین رفتن حس آرامش و امنیت است. آرامشی که در گروی این ساختمان کج، از بین رفته و جای آن را حس ترس فرا گرفته است. یکی از شهروندان نیز از بی‌خوابی‌های خود و دیگر همسایگان می‌گوید. به گفته او هرشب باترس اینکه زیر آوار نمانند یا اینکه صبح فردا را خواهند دید، می‌خوابند. نظر همه شهروندان بر این نکته استوار است: هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف کنید.

پلمب آپارتمان تا رفع خطر

شایسته خسروی، معاون شهرسازی و معماری منطقه‌۲ شهرداری به دغدغه‌های شهروندان پاسخ می‌دهد: ملک موردنظر بلافاصله پلمب شده و مالک این آپارتمان‌ها نیز برای تخریب بخشی از آن اعلام آمادگی کرده است. این فرد با مراجعه به معاونت شهرسازی شهرداری منطقه‌۲ درخواست داده پیمانکار برای تخریب یک طبقه معرفی تا مشکل از ریشه برطرف شود.

خسروی به شهروندان اطمینان خاطر می‌دهد: تا زمانی که کارشناسان فنی شهرسازی و آتش‌نشانی ایمنی تأیید ندهند و از سوی دیگر مالک هم برای ایمنی اساسی و زیرسازی‌اش، اقدام نکند، این مجموعه آپارتمانی، فک پلمب نمی‌شود.

تزریق بتن به پی ساختمان

معاون شهرسازی و معماری منطقه‌۲ شهرداری با تأکید بر اینکه از همان لحظاتی که شهروندان برای ریزش این بنا احساس خطر کردند و موضوع را به شهرداری منطقه‌۲ گزارش دادند همکاران ما وارد عمل شدند، می‌افزاید: مالک این بنا برای رفع خطر و ایمن‌سازی بیشتر آن در قسمت فونداسیون و پی ساختمان اقدام به تزریق بتن کرده است.

این مالک حتی به شهرداری پیشنهاد داده تا برای رفع خطر موقت یک طبقه آن قلع شود تا آپارتمان از این شکل و شمایل خارج شود و مردم و رهگذران احساس امنیت بیشتری داشته باشند.

ارجاع پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰

خسروی در ادامه می‌افزاید: درخواست قلع بخشی از این بنا از سوی مالک به همراه درخواست‌های مردمی و نظرات کارشناسان، به کمیسیون ماده‌۱۰۰ ارجاع شده است. او با اشاره به اینکه منتظر نظر نهایی کمیسیون ماده‌۱۰۰ شهرداری هستیم، ابراز می‌کند: اگر این کمیسیون به تخریب کل آن رأی بدهد شهرداری منطقه‌۲ برای تخریب آن اقدام می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->