روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد زلنسکی: تار عنکبوت باعث تضعیف ارتش روسیه شد جزئیات برنامه مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول پایان یافت (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) غیرنظامیان فلسطینی تنها در ۱۸ درصد غزه جای دارند وزیر امور خارجه مصر در کنفرانس مشترک با عراقچی: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم عراقچی در کنفرانس خبری قاهره: مانعی برای توسعه روابط با مصر نداریم امیر حیدری: موشک‌های هوانیروز بُرد ۷ برابری پیدا کردند القسام نیرو‌های اشغالگر صهیونیست را در خان یونس هدف قرار داد وزرای کشور ایران، پاکستان و عراق نشست مشترک برگزار خواهند کرد آیت الله علم الهدی: تأکید بر مسئله حجاب برای حفظ سلامت خانواده‌هاست| بهبود ارتباط زوجین با آموزش و مشاوره صحیح خانوادگی استقرار تک‌تیراندازان صهیونیست در اطراف منطقه کمک‌های انسانی در «نتساریم» آغازبه‌کار یکصدوسیزدهمین نشست کنفرانس بین‌المللی کار با حضور نمایندگان ایران، در ژنو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) روسیه پیش‌نویس یادداشت‌ تفاهم صلح را از کی‌یف دریافت کرد تقسیم خراسان رضوی به ۷ پهنه جغرافیایی مدیریتی
سرخط خبرها

تاکید مقام ارشد یمنی بر تداوم ممنوعیت کشتیرانی به سمت بنادر اشغالی فلسطین

  • کد خبر: ۲۳۳۹۴۰
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۴
تاکید مقام ارشد یمنی بر تداوم ممنوعیت کشتیرانی به سمت بنادر اشغالی فلسطین
رئیس شورای عالی سیاسی یمن شنبه شب گفت: نیروهای مسلح یمن به عملیات پشتیبانی از مقاومت غزه علیه رژیم صهیونیستی در زمین، دریا و آسمان ادامه خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «مهدی المشاط» افزود:ما همه جنایات صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و غربی‌ها در حق مردم فلسطین را محکوم می‌کنیم.

وی بار دیگر بر ادامه پشتیبانی کامل از مردم فلسطین در دفاع از خویش تا آزادسازی کامل اراضی اشغالی، اخراج متجاوزان و آزادی مسجد الاقصی تأکید کرد.

این سخنان پس از آن بیان می شود که «سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن شنبه شب گفت با اعلام خبر حمله به دو کشتی که عازم فلسطین اشغالی بودند، گفت که این هدیه ما به مجاهدان فلسطینی به مناسبت عید سعید قربان است.

سریع افزود: در عملیات نخست، کشتی Verbena در خلیج عدن پس از آن که هدف چند فروند موشک ارتش یمن قرار گرفت، در خلیج عدن غرق شد.

وی افزود: کشتی TUTOR نیز که با پهپاد و چندین موشک بالستیک هدف قرار گرفت در ساعات آینده در مغرض خطر غرق قرار دارد.

سریع گفت که سرنوشت کشتی‌هایی که در ۷۲ ساعت گذشته به علت تحریم ورود به بنادر فلسطین اشغالی هدف حمله ارتش یمن قرار گرفته‌اند، غرق خواهند شد.

سخنگوی ارتش یمن تصریح کرد: این عملیات هدیه نیروهای مسلح یمنی به برادران مجاهد در غزه و همه آزادگان ملت فلسطین است که به مناسبت عید سعید قربان انجام یافته است.

سرتیپ سریع گفت: نیروهای مسلح یمن بار دیگر به همه شرکت‌ها درخصوص پیامد داد و ستد با با دشمن اسرائیلی و نیز سفر کشتی‌های آنها به بنادر فلسطین اشغالی هشدار می‌دهد.

نیروهای مسلح یمن در ماه‌های گذشته در حمایت از مردم غزه، چند کشتی رژیم صهیونیستی یا کشتی‌های حامل کالا برای این رژیم را که در دریای سرخ، اقیانوس هند و تنگه باب‌المندب عازم سرزمین‌های اشغالی بودند، هدف قرار داده است.

نیروهای مسلح یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود به نوار غزه و کشتار مردم این منطقه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی و کشتی نیروهای ائتلاف حامی رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

آمریکا و انگلیس طی چندین نوبت به بهانه صیانت از کشتیرانی بین‌المللی علیه مواضع نیروهای یمنی حمله کردند اما این اقدامات به گواه کارشناسان بین‌المللی نتوانسته است حملات علیه کشتی‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در دریای سرخ را مهار و بازدارندگی ایجاد کند.

اتحادیه اروپا نیز یک ماموریت دریایی در دریای سرخ موسوم به «آسپیدس» تشکیل داده و مدعی شده که هدف از این عملیات فقط دفاعی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->