به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فریبرز رضاییطلب از بیماری تشنج یا صرع به عنوان یک بیماری شایع در حوزه علوم اعصاب یاد کرده و اظهار کرد: معمولاً یک تا ۲ درصد افراد جامعه مبتلا به بیماری صرع هستند و چنانچه تحت مراقبتهای دارویی قرا بگیرند، بهخوبی کنترل میشوند.
دانشیار گروه داخلی اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد علل شایع بیماری صرع را تصادفات، ضربههای سر و موضوع ژنتیک، عنوان کرد و افزود: مشکلات حین و قبل از زایمان و دیگرمشکلاتی که موجب آسیب به مغز میشوند نیز ممکن است عوامل ایجاد این بیماری تلقی شوند. همچنین گاهی اوقات تشنج به دلایل کاهش قندخون، سدیم و استفاده از برخی داروها مثل ترامادول رخ میدهد.
وی در عین حال تأکید کرد: ۷۰ درصد بیماران مبتلا، با دارو تشنج آنها قابلکنترل است، اما ۳۰ درصد دیگر باوجود مصرف چندین دارو با دوز مناسب، بازهم دچار حملات تشنج میشوند که در این موارد، با انجام نوارمغز ۲۴ساعته برای تشخیص کانون تشنجزا در کنار امارآی و عمل جراحی میتوان برخی از این افراد را درمان کرد.
رضاییطلب اضافه کرد: تاکنون ۲۶ بیمار صرع مقاومبهدارو روند تشخیصیشان در بیمارستان امامرضا(ع) انجام شده و نتایج عملها طبق استاندارهای بینالمللی مورد قبول بوده است.
وی خاطرنشان کرد: بیماری تشنج یک بیماری جسمی مثل دیگربیماریهای جسمانی است که با مراجعه به متخصصان مغز و اعصاب و تجویز و مصرف داروهای مرتبط قابلکنترل است.
لازم به ذکر است جراحی بیماران مبتلا به صرع مقاومبهدارو، از سال ۱۴۰۰ در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام میشود.