به گزارش شهرآرانیوز؛ ریختن عسل در چای داغ یا شیر داغ باعث از بین رفتن خواص عسل میشود. عسل در مایعات بالای ۴۵-۴۰ درجه هیچ خاصیتی ندارد.مهمترین خاصیت عسل مربوط به یک دسته آنزیم معروف به آمیلاز بوده که از بدن زنبور وارد عسل شده و در واقع خواص اعجاب انگیز عسل مربوط به همین آنزیمها است و نه چیز دیگر.
شایان ذکر است یکی از عوامل مهم در شکرک زدن عسل آنزیم است. آنزیمها در دمای بالای۴۵ درجه از بین میروند.
علاوه بر این حرارت بالا باعث تولید یک ماده سمی به اسم «هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF» در عسل میشود٬ این ماده سمی برای زنبورها مرگ آور بوده و برای انسان هم بسیار مضر است. آگاه باشیم در اثر این عادت اشتباه نه تنها از خواص عسل بهرهای نمیبریم بلکه مواد سمی وارد بدنمان میکنیم.