رئیس اداره راه آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است ویدئو | کمک‌های مردم افغانستان به مردم مظلوم غزه معاون وزیر دادگستری: رفتار با مهاجران افغان توأم با احترام و متناسب با رأفت اسلامی است
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند

  • کد خبر: ۲۳۴۸۳۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
سازمان ملل: ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند
دفتر مبارزه با قاچاق انسان سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی پناهنده اعلام کرد که ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر مبارزه با قاچاق انسان سازمان ملل متحد در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که پناهندگان در طول سفر خود در معرض خطراتی از سمت قاچاقچیان موادمخدر و انسان قرار می‌گیرند و ما باید از آن‌ها محافظت کنیم.

این دفتر افزوده است که در حال حاضر، حدود ۱۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان آواره هستند.

دولت‌ها روند اسکان مجدد افغان‌های آسیب‌پذیر را تسریع کنند

گزارشگر ویژه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد از کشور‌های جهان خواست که با میزبانی از افغان‌های آسیب‌پذیر از آن‌ها حمایت کنند.

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد برای افغانستان در روز جهانی پناهندگان در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به میلیون‌ها افغانستانی که خانه‌های خود را ترک کرده‌اند، ادای احترام می‌کنم. باوجود تاب‌آوری، بسیاری از آن‌ها در شرایط آسیب‌پذیری قرار دارند. دولت‌ها باید تلاش‌های خود را جهت حمایت از میزبانی افغان‌هایی که نیاز به محافظت دارند، مضاعف کنند و روند اسکان مجدد را تسریع بخشند.

پناهجویان نیازمند همبستگی ما هستند

در همین حال، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، در پیامی به مناسبت روز جهانی پناهنده بر نیاز فوری به همبستگی جهانی برای حمایت از پناهندگان تاکید کرد.

او همچنین بر اهمیت امنیت و توانایی بازسازی زندگی باعزت برای پناهجویان تاکید کرد.

گوترش گفت: پناهندگان اکنون بیش از هر زمان دیگری به همبستگی ما نیاز دارند. همبستگی به معنای بازنگه‌داشتن در‌های ما، تجلیل از نقاط قوت و دستاورد‌های آن‌ها و تأمل در چالش‌هایی است که با آن روبه‌رو هستند.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: در روز جهانی پناهندگان، بیایید مسئولیت جمعی جهان در کمک و استقبال از پناهندگان، حمایت از حقوق انسانی آن‌ها از جمله حق پناهندگی، و در نهایت حل‌و‌فصل منازعات را تایید کنیم تا کسانی که مجبور به ترک جوامع خود هستند، بتوانند به خانه بازگردند.

۷۵۰ هزار دانش آموز افغانستانی در مدارس ایران تحصیل می‌کنند

این درحالی است که چندی پیش حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و سرپرست سفارت ایران در کابل، در نشست خبری گروه تماس منطقه‌ای که روز ۱۶ خرداد در تهران برگزار شد، اظهارداشت: کشور‌های همسایه به ویژه جمهوری اسلامی ایران که بار سنگینی از مشکلات افغانستان را به دوش می‌کشد، حدود ۶ میلیون از اتباع این کشور را که مهاجر شده‌اند در خود جای داده که مسئله مهمی است. دغدغه‌هایی که در حوزه امنیتی، مواد مخدر و تروریسم که از ناحیه وجود دارد برای همسایگان دیگر هم یک موضوع است. امروز ۷۵۰ هزار دانش آموز افغانستانی در مدارس ایران درس می‌خوانند؛ لذا یک امر طبیعی است که دغدغه کشور‌های همسایه افغانستان بر این باشد که در یک ابتکار جمعی، تعامل با کابل را در مسیر ثبات‌سازی و سازندگی پیش ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->