حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۲۳۴۹۸۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند
رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س)، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند؛ زیرا اگر گرمازدگی از نوع شدید و همراه با غش و ضعف باشد، ممکن است منجر به زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید صاحبدل‌فر اظهار کرد: گرمای تابستان تمامی گروه‌های جامعه از جمله کودکان، افراد مسن و مادران باردار را تحت تأثیر قرار می‌دهد و گرمی پوست، سردرد، گیجی، گرفتگی عضلانی، حالت تهوع و استفراغ ازجمله علائمی است که در زمان گرمای شدید در مادران باردار دیده می‌شود.

وی تصریح کرد: مادران بارداری که در مواجهه با گرمای بیشتر از ۳۵ درجه سانتی‌گراد قرار داشته باشند، بیشتر از دیگران در معرض گرمازدگی قرار می‌گیرند و ممکن است که برای این گروه انقباضاتی همچون انقباضات برکستون‌هیکس که مشابه انقباضات زایمانی بوده اما از نوع کاذب آن است، به‌وجود آید.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) با بیان اینکه اگر گرمازدگی شدید و همراه با غش و ضعف باشد، ممکن است منجر به زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود، خاطرنشان کرد: افرادی که احساس تهوع دارند یا اینکه علائمشان بیش از یک ساعت به طول می‌انجامد باید حتماً به پزشک مراجعه نمایند؛ زیرا ممکن است که این حالت برای گروه‌های مختلف از جمله مادران باردار بسیار خطرناک باشد.

دکتر صاحبدل‌فر افزود: مادران باردار باید به علائمی که در فصل گرما در آنان ایجاد می‌شود، توجه نمایند و هرگاه که دچار مشکل شدند حتماً آن موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند تا برای خودشان و جنین در رحمشان مشکلی به‌وجود نیاید. همچنین در ساعت‌هایی که گرمای شدید را داریم، از منزل خارج نشوند.

وی با تأکید بر اینکه مادران باردار به دلیل تغییرات هورمونی که دارند کمی با افزایش دمای بدن مواجه هستند و به همین جهت بیشتر از دیگران در معرض گرمازدگی قرار دارند، گفت: این گروه از مادران باید برای جلوگیری از بروز این مشکل مصرف بیشتر مایعات و انواع نوشیدنی‌های دارای املاح همچون شربت را در برنامه روزانه خود داشته باشند.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) ادامه داد: همچنین در زمان انجام سفر‌های تابستانه، مادران باردار باید به موضوع استراحت کافی در زمان سفر توجه داشته باشند و ضمن توجه به مصرف مایعات در طول سفر باید از لباس راحت و مناسب هم استفاده نموده و از سفر به مناطق با رطوبت بالا و گرمای زیاد نیز اجتناب نمایند.

دکتر صاحبدل‌فر تصریح کرد: تب ۳۸ درجه به بالا و علائم آنفلوانزا ممکن است که برای یک فرد عادی چندان مهم نباشد، اما این موضوع درمورد مادران باردار به دلیل شرایط خاصی که دارند، باید کاملاً جدی گرفته شود.

وی اضافه کرد: دمای زیاد بدن نه‌تنها برای مادر باردار خطرناک است، بلکه برای جنین هم می‌تواند خطرناک باشد، به‌خصوص در سه‌ماهه اول بارداری که بدن جنین و ارگان‌های آن تشکیل می‌شوند، گرمای زیاد می‌تواند روی پروتئین‌های تشکیل‌دهنده ارگان‌ها تأثیر بگذارد و موجب نقایص قلبی، عصبی و چشمی در جنین شود.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) افزود: حضور فضا‌های گرم بسته همچون سونا و جکوزی برای مادران باردار مناسب نیست و از این گروه از مادران می‌خواهیم که از حضور در این مکان‌ها خودداری نمایند.

دکتر صاحبدل‌فر تأکید کرد: در یکی از مجلات بین‌المللی به گرما‌های شدیدی که از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۵ در کشور‌های مختلف دنیا به دلیل گرمایش زمین و تغییر جوی ایجاد خواهد شد، اشاره شده است و باید این موضوع هم مورد توجه قرار بگیرد تا در روز‌های گرم سال، با مشکلات شدید گرمازدگی مواجه نباشیم.

وی با اشاره به اینکه در فصل تابستان میزان مراجعات مادران باردار به بخش اورژانس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) به دلیل وجود گرمازدگی افزایش می‌یابد، بیان کرد: خوشبختانه به‌دلیل شرایط مناسب بدنی و مصرف مستمر مایعات، مشکل خاصی برای این گروه از مادران و جنین داخل رحم آنان مشاهده نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->