ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم پشت نوبت دریافت جهیزیه در خراسان رضوی صفر است غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳) فوت دختر ۱۷ ساله در انفجار خانه در روستایی حوالی مشهد
سرخط خبرها

مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۲۳۴۹۸۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند
رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س)، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مادران باردار باید در فصل تابستان موضوع گرمازدگی را جدی بگیرند؛ زیرا اگر گرمازدگی از نوع شدید و همراه با غش و ضعف باشد، ممکن است منجر به زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید صاحبدل‌فر اظهار کرد: گرمای تابستان تمامی گروه‌های جامعه از جمله کودکان، افراد مسن و مادران باردار را تحت تأثیر قرار می‌دهد و گرمی پوست، سردرد، گیجی، گرفتگی عضلانی، حالت تهوع و استفراغ ازجمله علائمی است که در زمان گرمای شدید در مادران باردار دیده می‌شود.

وی تصریح کرد: مادران بارداری که در مواجهه با گرمای بیشتر از ۳۵ درجه سانتی‌گراد قرار داشته باشند، بیشتر از دیگران در معرض گرمازدگی قرار می‌گیرند و ممکن است که برای این گروه انقباضاتی همچون انقباضات برکستون‌هیکس که مشابه انقباضات زایمانی بوده اما از نوع کاذب آن است، به‌وجود آید.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) با بیان اینکه اگر گرمازدگی شدید و همراه با غش و ضعف باشد، ممکن است منجر به زایمان زودرس و حتی سقط جنین شود، خاطرنشان کرد: افرادی که احساس تهوع دارند یا اینکه علائمشان بیش از یک ساعت به طول می‌انجامد باید حتماً به پزشک مراجعه نمایند؛ زیرا ممکن است که این حالت برای گروه‌های مختلف از جمله مادران باردار بسیار خطرناک باشد.

دکتر صاحبدل‌فر افزود: مادران باردار باید به علائمی که در فصل گرما در آنان ایجاد می‌شود، توجه نمایند و هرگاه که دچار مشکل شدند حتماً آن موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند تا برای خودشان و جنین در رحمشان مشکلی به‌وجود نیاید. همچنین در ساعت‌هایی که گرمای شدید را داریم، از منزل خارج نشوند.

وی با تأکید بر اینکه مادران باردار به دلیل تغییرات هورمونی که دارند کمی با افزایش دمای بدن مواجه هستند و به همین جهت بیشتر از دیگران در معرض گرمازدگی قرار دارند، گفت: این گروه از مادران باید برای جلوگیری از بروز این مشکل مصرف بیشتر مایعات و انواع نوشیدنی‌های دارای املاح همچون شربت را در برنامه روزانه خود داشته باشند.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) ادامه داد: همچنین در زمان انجام سفر‌های تابستانه، مادران باردار باید به موضوع استراحت کافی در زمان سفر توجه داشته باشند و ضمن توجه به مصرف مایعات در طول سفر باید از لباس راحت و مناسب هم استفاده نموده و از سفر به مناطق با رطوبت بالا و گرمای زیاد نیز اجتناب نمایند.

دکتر صاحبدل‌فر تصریح کرد: تب ۳۸ درجه به بالا و علائم آنفلوانزا ممکن است که برای یک فرد عادی چندان مهم نباشد، اما این موضوع درمورد مادران باردار به دلیل شرایط خاصی که دارند، باید کاملاً جدی گرفته شود.

وی اضافه کرد: دمای زیاد بدن نه‌تنها برای مادر باردار خطرناک است، بلکه برای جنین هم می‌تواند خطرناک باشد، به‌خصوص در سه‌ماهه اول بارداری که بدن جنین و ارگان‌های آن تشکیل می‌شوند، گرمای زیاد می‌تواند روی پروتئین‌های تشکیل‌دهنده ارگان‌ها تأثیر بگذارد و موجب نقایص قلبی، عصبی و چشمی در جنین شود.

رئیس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) افزود: حضور فضا‌های گرم بسته همچون سونا و جکوزی برای مادران باردار مناسب نیست و از این گروه از مادران می‌خواهیم که از حضور در این مکان‌ها خودداری نمایند.

دکتر صاحبدل‌فر تأکید کرد: در یکی از مجلات بین‌المللی به گرما‌های شدیدی که از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۵ در کشور‌های مختلف دنیا به دلیل گرمایش زمین و تغییر جوی ایجاد خواهد شد، اشاره شده است و باید این موضوع هم مورد توجه قرار بگیرد تا در روز‌های گرم سال، با مشکلات شدید گرمازدگی مواجه نباشیم.

وی با اشاره به اینکه در فصل تابستان میزان مراجعات مادران باردار به بخش اورژانس بیمارستان حضرت ام‌البنین‌(س) به دلیل وجود گرمازدگی افزایش می‌یابد، بیان کرد: خوشبختانه به‌دلیل شرایط مناسب بدنی و مصرف مستمر مایعات، مشکل خاصی برای این گروه از مادران و جنین داخل رحم آنان مشاهده نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->