به گزارش شهرآرانیوز، رهبر معظم انقلاب در سخنرانی چهاردهم خرداد در حرم امامخمینی(ره) آنچه شرط بلاغ بود را خطاب به نامزدها و هوادارانشان ابلاغ کردند، اما دریغ که انگار برخیها نه «پند» که «ملال» گرفتند. نتیجه هم اینکه فضای مجازی پر شده است از بداخلاقیها. طرفداران این، برای آن تیر در کمان میکنند و هواداران آن، برای این تیغ از رو میکشند. در این تیغ و تیر گردان، آنچه هزار زخم برمیدارد اخلاق جامعه است؛ آنچه آسیب میبیند، روح و روان مردمی است که با هزار نگرانی باید این جنگوجدل را تا آخر تماشا کنند. اهل خرد البته زبان به نصیحت دارند، اما تا کجا شنیده خواهد آمد؟ بمانیم و ببینیم. در این میان توئیت استاد سیدعباس صالحی، به دل مینشست. او برای من قبل از آنکه مدیر و وزیر باشد، یک استاد فاضل است. او را به کلاسهای تفسیر جوامعالجامع در اوایل دهه هفتاد میشناسم. نوشته بود: «رعایت اصول اخلاقی در نامزدهای انتخاباتی یک فضیلت نیست، یک ضرورت است. فردی که برای رأی بیشتر به تهمت و افترا و سلب آبروی محترم اقدام کند، پس از مسئولیت، جسارت افزونتر برای زیرپاگذاشتن قوانین و اصول اخلاقی خواهد یافت. اخلاق زینت نیست، جان و روح جامعه سالم است. آن را دستکم نگیریم.» واقعاً نباید دستکم گرفت این مهم را.
دیدیم و گَزیده شدیم توسط کسانی که برای بهدستآوردن رأی بیشتر، زبان به تهمت و تخریب گشودند. آثار زیانبارش را هم در یک قهر طولانی و افتراق ملی هنوز شاهدیم. تجربه هم گواهی میدهد، همین بداخلاقها وقتی به قدرت رسیدند با زیرپاگذاشتن قوانین، بلایی سر نظام مدیریتی آوردند که هنوز داریم از آن میکشیم. اگر برخی افراد و هوادارانشان برای خود حدومرزی قائل نیستند، ما حرمت بگذاریم به خود و مرزهای اخلاقی و مهمترین مؤلفه انتخاب کسی که به او رأی میدهیم، همین اخلاقمداری باشد. کسانی که امروز حاضر نباشند برای چند رأی بیشتر، مرزهای جوانمردی و اخلاق را رد کنند، فردا که به قدرت برسند هم به خود اجازه نخواهند داد پا بر قانون بگذارند و اصول اخلاقی و حقوق مردم را نادیده انگارند.
آری، اخلاق زینت نیست؛ یک ضرورت راهبردی است برای مملکتداری، یک واجب فرهنگی است برای اعتلای نام ایران، یک التزام عملی است به ولایت و یک نیاز حیاتی است برای جامعهای که زیستن به قاعده حیات طیبه را آرزو میکند.
بکوشیم از این رهگذار یک انتخابات در تراز انقلاب اسلامی برگزار کرده و برای آینده نیز مدلسازی کنیم، انشاءالله.