افزایش ۳۵۰ درصدی فروپاشی روانی صهیونیست‌ها از ترس ایران انهدام ریز پرنده‌های اسرائیل در مشهد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز‌به‌کار دومین سال هیئت‌رئیسه جدید مجمع نمایندگان خراسان رضوی بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند، با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند ماجرای دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) معرفی انواع پدافندهای هوایی ایران + ویژگی‌ها و اهداف قابل درگیری حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

شهردار «حیفا»:باید هوشیار بود و به حزب‌الله احترام گذاشت

  • کد خبر: ۲۳۵۳۴۶
  • ۰۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
شهردار «حیفا»:باید هوشیار بود و به حزب‌الله احترام گذاشت
شهردار «حیفا» در اظهاراتی ضمن اذعان به توانمندی‌های حزب‌الله لبنان اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی این منطقه را به فراموشی سپرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار «حیفا» در سخنانی بر توانمندی حزب‌الله لبنان تاکید و از اقدامات رژیم صهیونیستی در قبال این منطقه اشغالی ابراز نارضایتی کرد.

شهردار حیفا در این اظهارات اعلام کرد: نمی‌توانم بگویم که ما به طورکامل برای جنگ با حزب‌الله آماده هستیم، زیرا کابینه با ما همکاری نمی‌کند. تمامی کارخانه‌های آلوده‌کننده باید از حیفا خارج شوند، چرا که اهدافی برای حزب‌الله به شمار می‌آیند.

وی افزود: من از زمان جنگ دوم لبنان گفته‌ام که باید هوشیار بود و به حزب‌الله احترام گذاشت، زیرا حزب‌الله ارتشی است که همیشه در حال تمرین است، اما ما هر روزه نقش پلیس نظامی را ایفا می‌کنیم و تمرینی نداریم.

شهردار حیفا در ادامه سخنان خود تصریح کرد: کابینه اسرائیل ما را فراموش کرده است و شهرداری به تنهایی تمامی اقدامات را به انجام می‌رساند.

شهردار کریات شمونه نیز در سخنانی در خصوص خسارات مالی واردشده به این شهرک صهیونیست‌نشین در نتیجه حملات حزب‌الله لبنان گفت: از آغاز جنگ نزدیک به ۱۰۰۰ مرتبه هدف قرار گرفته‌ایم و ساختمان‌ها، زیرساخت‌ها و راه‌های ما به شدت دچار خسارت شده است.

گفتنی است سه‌شنبه گذشته دفتر رسانه‌ای حزب‌الله لبنان تصاویر دریافتی از پهپاد شناسایی «هدهد» را منتشر کرد که نشان می‌داد تأسیسات موشکی، اماکن تسلیحاتی، سکو‌های گنبد آهنین، بنادر و ناوچه‌های ارتش رژیم صهیونیستی از نقطه صفر مرزی در شمال اراضی اشغالی تا منطقه «حیفا» تحت رصد و شناسایی مقاومت اسلامی لبنان قرار دارد.

این رخداد شوک شدیدی را به مقامات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست به ویژه در حیفا وارد کرد که آثار آن در اظهارات شهردار حیفا مشهود است.

روز گذشته نیز انتشار یک کلیپ ویدئویی از سوی حزب‌الله لبنان باعث شد موجی از نگرانی‌ها در میان صهیونیست‌ها به وجود بیاید.

در همین رابطه شبکه المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد: می‌توان در ویدیی منتشرشده از سوی حزب‌الله، حیفا و مواضعی را دید که این نیرو‌ها به بانک اهداف جدید خود اضافه کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->