فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

سازمان ملل درباره تشدید تنش میان اسرائیل و حزب الله هشدار داد

  • کد خبر: ۲۳۵۶۰۲
  • ۰۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
سازمان ملل درباره تشدید تنش میان اسرائیل و حزب الله هشدار داد
هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه درباره خطر تشدید تنش در منطقه به ویژه میان اسرائیل و حزب الله لبنان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تور ونسلند هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه گفت: من نگرانی های جدی خود را در مورد خطر تشدید تنش در منطقه، به ویژه بین اسرائیل و حزب الله در امتداد مرزها اعلام می کنم‌.

ونسلند تصریح کرد: من مانند دبیرکل سازمان ملل تکرار می کنم که تشدید بیشتر نظامی تنها منجر به رنج بیشتر، ویرانی بیشتر برای جوامع لبنان و اسرائیل و بالقوه فاجعه بارتر برای منطقه خواهد شد. من همه طرف‌ها را تشویق می‌کنم تا فورا گام‌های فوری برای کاهش تنش بردارند.

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه افزود: تأثیر مخرب خصومت‌ها بر جمعیت غیرنظامی غزه و بحران انسانی بی‌سابقه به شدت نگران‌کننده است.

این مقام ارشد سازمان ملل گفت: من شاهد وخامت اوضاع امنیتی در هر دیدار از منطقه بوده ام. عملیات نظامی جاری و تقریباً فروپاشی کامل نظم مدنی منجر به چندین مورد گزارش شده دزدی تجهیزات امدادی و تیراندازی شده است.

او یادآور شد: حادثه تیراندازی در ۱۵ ژوئن که منجر به کشته شدن دو فلسطینی در نزدیکی یک کاروان کمک در جاده بود باعث لغو کاروان ها به گذرگاه کرم شالوم بین ۱۶ تا ۱۸ ژوئن شد.

هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه افزود: مکانیسم های موثر برای اطلاع رسانی بشردوستانه، شرایط امن برای عملیات بشردوستانه، و دسترسی کافی به نیازهای بشردوستانه به شدت کم است و باید فورا ایجاد شود. گرسنگی و ناامنی غذایی ادامه دارد.  

او گفت: در حالی که پیش بینی قحطی قریب الوقوع در شمال غزه  به دلیل  افزایش ارائه مواد غذایی جلوگیری شده است، ناامنی غذایی در جنوب  این منطقه بدتر شده است. تقریباً تمام جمعیت غزه همچنان با سطوح بالایی از ناامنی غذایی روبرو هستند.   نزدیک به نیم میلیون نفر با ناامنی "فاجعه بار" غذایی  روبرو هستند.  

این مقام سازمان ملل ادامه داد: وضعیت مالی تشکیلات خودگردان فلسطین در بحبوحه  نگرانی های اقتصادی و امنیتی در سراسر کرانه باختری اشغالی و   اعلام وزارت دارایی اسرائیل مبنی بر جلوگیری از انتقال کلیه درآمدها و  اتخاذ تدابیری برای پایان دادن به روابط  بانکی میان اسرائیل و   بانک های فلسطینی در پایان این ماه درحال تبدیل شدن به یک بحران  است.  این امر می تواند به طور بالقوه کل سیستم مالی فلسطین را متلاشی می کند.

ونسلند همچنین گفت: ««من یک بار دیگر حملات مسلحانه وحشتناک حماس و سایر نیروهای فلسطینی  در اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و ادامه گروگان گیری در غزه را به شدت محکوم می کنم.  هیچ  استدلالی نمی تواند   این اقدامات تروریستی را توجیه کنید.  همه گروگان های باقی مانده باید فورا آزاد شوند.  استفاده از سپر انسانی و شلیک راکت های بی رویه به سوی مناطق غیرنظامی اسرائیل  نقض قوانین بین المللی بشردوستانه هستند و باید به طور کامل متوقف شوند.»»

وی افزود:  دامنه مرگ و ویرانی در غزه فاجعه بار و هولناک بوده است.  استفاده اسرائیل از  سلاح های قوی انفجاری در مناطق پرجمعیت کل محله ها را ویران کرده و به آنها آسیب رسانده است. بیمارستان ها و سایر زیرساخت های غیرنظامی، مدارس، مساجد، و اماکن سازمان ملل متحد تخریب یا آسیب دیده اند. 

این مقام سازمان ملل اضافه کرد: کشتار و معلولیت غیرنظامیان در غزه از جمله زنان و غیرنظامیان را به صراحت محکوم می کنم. حفاظت از غیرنظامیان در هر درگیری مسلحانه مهم است. حقوق بشردوستانه بین المللی در همه زمان ها برای همه طرف های درگیری اعمال می شود.  تأثیر خصومت های جاری بر وضعیت انسانی غزه عمیقاً نگران کننده است.  

ونسلند ادامه داد: شرایط تهدید کننده زندگی که بیش از ۱.۷ میلیون آواره فلسطینی در آن با آن روبرو هستند که هیچ کجا در آن امن نیست، باید فورا مورد رسیدگی قرار گیرد.

در هفته‌های اخیر تنش در مرزهای لبنان و سرزمین‌های اشغالی افزایش یافته و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل آمریکا را متهم کرده که ارسال مهمات و سلاح به این رژیم را متوقف کرده است.

شبکه خبری سی ان ان آمریکا  به نقل از یک مقام ارشد دولت بایدن گزارش داد، مقام‌های آمریکایی به هیاتی از اسرائیل  که به آمریکا رفته بود، اطمینان داد که در صورت بروز جنگ تمام عیار با لبنان، دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به طور کامل آمادگی دارد که از اسرائیل حمایت کند.

به نوشته تارنمای سی. ان. ان، طرفین در این دیدارها درباره طیف وسیعی از موضوعات از جمله اوضاع در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی، ایران و مذاکرات آتش‌بس و آزادی اسرا در غزه گفت‌وگو کردند.

بر اساس این گزارش، یک مقام ارشد دولت آمریکا هنگام صحبت از حزب‌الله لبنان تصریح کرد که دولت بایدن در صورت لزوم کمک امنیتی به اسرائیل ارائه خواهد کرد اما در چنین سناریویی نیروهای نظامی آمریکا اعزام نخواهند شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->