ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) این محصولات آرایش لب غیرمجاز هستند (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر

  • کد خبر: ۲۳۵۷۷۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر
انسولین‌های نسل جدید مزایایی دارند که در انسولین‌های قبلی وجود نداشت. این انسولین‌ها طول اثر بیشتری دارند و کنترل بهتری در بدن در برابر افت قند از خود نشان می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمایت بیمه‌ای از انسولین‌های نسل جدید دیابت می‌تواند دوسر برد برای بیمار و سازمان‌های بیمه‌گر باشد؛ بنابراین انتظار می‌رود سازمان‌هایی که می‌توانند دراین‌خصوص مؤثر باشند اقدامات لازم را دراین‌خصوص به عمل‌آورند.

دکتر علیرضا استقامتی، فوق‌تخصص غدد در باره مزایای انسولین‌های نسل جدید می‌گوید: این انسولین‌ها افت قند کمتری به دنبال دارند و بیمار با استفاده از آنها بدون آنکه نگران نوسان قند خونش باشد می‌تواند غذا مصرف کند. درنتیجه تأثیر درمان در آنها بیشتر خواهد بود.

او می‌گوید: طبیعی است همه بیماران مبتلا به دیابت تا زمانی که پوشش بیمه‌ای کاملی نداشته باشند نمی‌توانند آن را تهیه کنند و به همین دلیل در جلسه‌ای که با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم بحث بیمه این دارو‌ها را مطرح کردیم.

چالش سازمان‌های بیمه‌گر

به گفته دکتر استقامتی، چالشی که در این میان وجود دارد این است که سازمان‌های بیمه‌گر می‌گویند ما این دارو را در سبد برنامه‌های خود قرار نداده‌ایم و اگر بخواهیم آن را در لیست قرار دهیم باید برای آن اعتبار جدیدی داشته باشیم، چون نمی‌توانیم همه بودجه آن را تأمین کنیم و باید دارویار در پرداخت هزینه این دارو به ما کمک کند. اما سازمان غذا و دارو می‌گوید سازمان بیمه‌گر باید ببیند چقدر می‌تواند هزینه این دارو را تأمین کند؛ چون دارویار برای دارو‌های جدید پیش‌بینی نداشته است.

ضرورت برنامه‌ریزی

استقامتی با بیان اینکه این چالش هنوز به نتیجه نهایی منتج نشده است، ادامه می‌دهد: در حال حاضر قرار شده بیمه سلامت و هم دارویار و سازمان غذا و دارو، جلساتی را برگزار کنند تا مشخص شود که هر کدام چقدر می‌توانند از آن را پرداخت کنند، زیرا هر میزان که سازمان‌های بیمه‌گر هزینه این دارو را بپذیرند به نفع بیمار است.
بنابراین، همگی باید برنامه‌ریزی کنند تا ببینند هر کدام چقدر می‌توانند از این بودجه را تقبل کنند و هر چقدر که می‌توانند آن را پوشش دهند تا مشکلات بیماران برای تهیه دارو کمتر شود.

این فوق‌تخصص غدد می‌گوید: نکته اینجا ست که این سازمان‌ها باید اقدام عملی کنند و فقط تماشاگر نباشند و هر کدام هر میزان که می‌توانند هزینه پرداخت این دارو را تقبل کنند. فرض کنید دارو به‌وسیله سازمان‌های بیمه‌گر و دارویار مثلاً ۷۰ درصد پرداخت شود؛ در این صورت بیمار یا می‌پذیرد دارو را خریداری کند یا خیر؛ بنابراین موضوع حاد و پیچیده‌ای نیست که قابل‌حل نباشد.

جایگزینی نسل جدید انسولین

استقامتی در خصوص اهمیت بیمه‌شدن نسل جدید انسولین‌ها نیز گفت: دیگر انسولین‌ها پوشش بیمه‌ای دارد؛ یعنی از چند سال پیش انسولین‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و اتفاقاً پوشش خوبی هم دارند.

اما موضوع موردبحث کنونی این است که انسولین‌های جدید تحت پوشش بیمه نیستند و ازآنجاکه تأثیر بیشتری بر روی بیماران دارند حیف است که برخی از بیماران از تأثیرات مثبت آن محروم بمانند.

نگرانی از بار اضافه بیمه

فوق‌تخصص غدد اظهار کرد: مهم این است که نسل‌های جدید انسولین وارد بازار مصرف شده‌اند که می‌توانند جایگزین نسل‌های قبلی شوند و در واقع بیمه‌شدن این انسولین‌ها می‌تواند فقط به جایگزینی نسل جدید انسولین با نسل‌های قبلی منجر شود و این یعنی بار اضافه به بیمه‌ها تحمیل نمی‌کند. در واقع نباید سازمان‌های بیمه‌گر یا سازمان غذا و دارو، نگران اضافه‌بار مالی باشند؛ زیرا این جایگزین دارو‌های قبلی می‌شود که در حال حاضر بیمه آنها را پوشش می‌دهد؛ بنابراین این یک جابه‌جایی است و اهمیت آن در این است که استفاده از نسل جدید انسولین‌ها با منافع بیشتری برای بیمار همراه است.

به‌این‌ترتیب، اگر با دید اقتصادی هم نگاه کنیم در انسولین‌های نسل جدید مزایایی زیادی داریم. مهم‌ترین نکته کنترل درازمدت بهتر و افت قند کمتر در کوتاه‌مدت است و همین موضوع می‌تواند به نفع سازمان‌های بیمه‌گر هم باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->