برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
سرخط خبرها

حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر

  • کد خبر: ۲۳۵۷۷۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
حمایت بیمه از انسولین‌های نسل جدید؛ دوسر برد برای بیمار و بیمه‌گر
انسولین‌های نسل جدید مزایایی دارند که در انسولین‌های قبلی وجود نداشت. این انسولین‌ها طول اثر بیشتری دارند و کنترل بهتری در بدن در برابر افت قند از خود نشان می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمایت بیمه‌ای از انسولین‌های نسل جدید دیابت می‌تواند دوسر برد برای بیمار و سازمان‌های بیمه‌گر باشد؛ بنابراین انتظار می‌رود سازمان‌هایی که می‌توانند دراین‌خصوص مؤثر باشند اقدامات لازم را دراین‌خصوص به عمل‌آورند.

دکتر علیرضا استقامتی، فوق‌تخصص غدد در باره مزایای انسولین‌های نسل جدید می‌گوید: این انسولین‌ها افت قند کمتری به دنبال دارند و بیمار با استفاده از آنها بدون آنکه نگران نوسان قند خونش باشد می‌تواند غذا مصرف کند. درنتیجه تأثیر درمان در آنها بیشتر خواهد بود.

او می‌گوید: طبیعی است همه بیماران مبتلا به دیابت تا زمانی که پوشش بیمه‌ای کاملی نداشته باشند نمی‌توانند آن را تهیه کنند و به همین دلیل در جلسه‌ای که با مسئولان وزارت بهداشت داشتیم بحث بیمه این دارو‌ها را مطرح کردیم.

چالش سازمان‌های بیمه‌گر

به گفته دکتر استقامتی، چالشی که در این میان وجود دارد این است که سازمان‌های بیمه‌گر می‌گویند ما این دارو را در سبد برنامه‌های خود قرار نداده‌ایم و اگر بخواهیم آن را در لیست قرار دهیم باید برای آن اعتبار جدیدی داشته باشیم، چون نمی‌توانیم همه بودجه آن را تأمین کنیم و باید دارویار در پرداخت هزینه این دارو به ما کمک کند. اما سازمان غذا و دارو می‌گوید سازمان بیمه‌گر باید ببیند چقدر می‌تواند هزینه این دارو را تأمین کند؛ چون دارویار برای دارو‌های جدید پیش‌بینی نداشته است.

ضرورت برنامه‌ریزی

استقامتی با بیان اینکه این چالش هنوز به نتیجه نهایی منتج نشده است، ادامه می‌دهد: در حال حاضر قرار شده بیمه سلامت و هم دارویار و سازمان غذا و دارو، جلساتی را برگزار کنند تا مشخص شود که هر کدام چقدر می‌توانند از آن را پرداخت کنند، زیرا هر میزان که سازمان‌های بیمه‌گر هزینه این دارو را بپذیرند به نفع بیمار است.
بنابراین، همگی باید برنامه‌ریزی کنند تا ببینند هر کدام چقدر می‌توانند از این بودجه را تقبل کنند و هر چقدر که می‌توانند آن را پوشش دهند تا مشکلات بیماران برای تهیه دارو کمتر شود.

این فوق‌تخصص غدد می‌گوید: نکته اینجا ست که این سازمان‌ها باید اقدام عملی کنند و فقط تماشاگر نباشند و هر کدام هر میزان که می‌توانند هزینه پرداخت این دارو را تقبل کنند. فرض کنید دارو به‌وسیله سازمان‌های بیمه‌گر و دارویار مثلاً ۷۰ درصد پرداخت شود؛ در این صورت بیمار یا می‌پذیرد دارو را خریداری کند یا خیر؛ بنابراین موضوع حاد و پیچیده‌ای نیست که قابل‌حل نباشد.

جایگزینی نسل جدید انسولین

استقامتی در خصوص اهمیت بیمه‌شدن نسل جدید انسولین‌ها نیز گفت: دیگر انسولین‌ها پوشش بیمه‌ای دارد؛ یعنی از چند سال پیش انسولین‌ها تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند و اتفاقاً پوشش خوبی هم دارند.

اما موضوع موردبحث کنونی این است که انسولین‌های جدید تحت پوشش بیمه نیستند و ازآنجاکه تأثیر بیشتری بر روی بیماران دارند حیف است که برخی از بیماران از تأثیرات مثبت آن محروم بمانند.

نگرانی از بار اضافه بیمه

فوق‌تخصص غدد اظهار کرد: مهم این است که نسل‌های جدید انسولین وارد بازار مصرف شده‌اند که می‌توانند جایگزین نسل‌های قبلی شوند و در واقع بیمه‌شدن این انسولین‌ها می‌تواند فقط به جایگزینی نسل جدید انسولین با نسل‌های قبلی منجر شود و این یعنی بار اضافه به بیمه‌ها تحمیل نمی‌کند. در واقع نباید سازمان‌های بیمه‌گر یا سازمان غذا و دارو، نگران اضافه‌بار مالی باشند؛ زیرا این جایگزین دارو‌های قبلی می‌شود که در حال حاضر بیمه آنها را پوشش می‌دهد؛ بنابراین این یک جابه‌جایی است و اهمیت آن در این است که استفاده از نسل جدید انسولین‌ها با منافع بیشتری برای بیمار همراه است.

به‌این‌ترتیب، اگر با دید اقتصادی هم نگاه کنیم در انسولین‌های نسل جدید مزایایی زیادی داریم. مهم‌ترین نکته کنترل درازمدت بهتر و افت قند کمتر در کوتاه‌مدت است و همین موضوع می‌تواند به نفع سازمان‌های بیمه‌گر هم باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->