دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه بابایی کارنامی: تا حداکثر پایان این ماه، پرداخت‌ها به بازنشستگان انجام خواهد شد | بار مالی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان برطرف شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) دولت به‌جای متناسب‌سازی، به بازنشستگان حداقل‌بگیر کالا و کمک غیرنقدی برساند فرمول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با بازنشستگان کشوری‌ چگونه است؟ توزیع ۱۱ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان محروم در خراسان رضوی
سرخط خبرها

۵ توصیه راهگشا برای کسانی‌ که در آزمایشات پزشکی، دچار اضطراب می‌شوند

  • کد خبر: ۲۳۵۹۶۹
  • ۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
۵ توصیه راهگشا برای کسانی‌ که در آزمایشات پزشکی، دچار اضطراب می‌شوند
معاینات پزشکی، قرار‌های بیمارستانی و آزمایش‌های سلامت، بخش رایجی از زندگی هستند، به‌ویژه وقتی که سن ما بالا می‌رود و از بیماری‌ها، ناخوشی یا علائم دیگر رنج می‌بریم. اما باوجود اهمیت آن‌ها، بسیاری از مردم تمام تلاش خود را می‌کنند تا از اجرای چنین‌اموری اجتناب کنند؛ زیرا از استرس و اضطراب شدید ناشی از مراجعه به کلینیک‌های چکاپ سلامت رنج می‌برند و در زمان انتظار برای دریافت نتایج آزمایش‌ها، ترسی با آنان همراه است.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر فردی هستید که انتظار برای دریافت نتایج آزمایش‌ها و تجزیه‌و‌تحلیل‌های پزشکی را سخت می‌دانید و از نظر روانی و ذهنی برای شما دردسر ایجاد می‌شود، ممکن است از بیماری «اضطراب در مورد نتایج معاینات پزشکی» یا (ScanXiety) رنج ببرید.

آیا نگران نتایج آزمایشات پزشکی هستید؟
این که آیا نگران نتایج آزمایش خون یا تجزیه و تحلیل برای تشخیص یک بیماری جدی، یا هر نوع معاینه دیگری هستید، ممکن است تصور کنید که نتیجه آزمایش بد خواهد بود، و برخی حتی ممکن است در این باور تا آنجا پیش بروند که صرفاً دانستن اینکه از چه چیزی رنج می‌برند ممکن است وضعیت آنها را بدتر کند. بسیاری از افرادی که منتظر نتایج آزمایشات پزشکی هستند احساس شدید اضطراب را تجربه می‌کنند و آنقدر رایج است که به بیماری «اضطراب از نتایج آزمایشات و معاینات پزشکی» معروف شده است.

علائم اضطراب برای نتایج معاینات پزشکی
احساس اضطراب می‌تواند در فعالیت‌های روزانه شما اختلال ایجاد کند و احساس درماندگی‌تان را تشدید کند که عبارتند از:

- سخت شدن تمرکز
- سخت خوابیدن
- رنج کشیدن با ضربان قلب سریعتر از حد معمول
- فشار خون بالاتر از حد معمول
- رنج بردن از افکار ترسناک یا وسواس مداوم
- ترس از ابتلا به بیماری یا بازگشت آن
- بی‌اشت‌هایی و نوسانات خلقی
- احساس تهوع
- نشان دادن‌علاقه کم به سرگرمی‌های معمول و فعالیت‌های موردعلاقه
- رنج بردن از تعریق زیاد

پس از مشاهده رفتار خود و اطمینان از اینکه از برخی یا بیشترعلائم قبلی رنج می‌برید، باید بدانید که راه‌هایی وجود دارد که می‌تواند به شما در رسیدن به آرامش، آگاهی و کنترل احساساتتان در زمان انتظار کمک کند.
در اینجا نکات اصلی ما برای کاهش اضطراب در انتظار نتایج هر نوع آزمایش پزشکی، اعم از ام آر آی، سی تی اسکن، اشعه ایکس، سونوگرافی، بیوپسی (نمونه‌برداری) یا هر آزمایش دیگری است:

۱-به یاد داشته باشید که احساسات شما طبیعی است
انتظار برای نتایج آزمایش و بررسی‌ها می‌تواند یک تجربه مهم و طاقت‌فرسا باشد. اگر احساس اضطراب، استرس یا افسردگی می‌کنید، مطمئن باشید و حتما بدانید که احساسات شما طبیعی است و بسیاری از افراد بدون در نظر گرفتن سن و وضعیت سلامتی آنها را درک می‌کنند.
اغلب اوقات، رنجش از اضطراب می‌تواند احساسات شما را بدتر کند. اگرچه ممکن است نادیده گرفتن اضطراب وسوسه‌انگیز باشد، اما شفاف‌سازی احساسات خود برای خود و پذیرش آنها می‌تواند به شما در غلبه بر مشکل کمک کند. پس در نظر داشته باشید که افکار خود را بنویسید یا احساسات خود را با یکی از اعضای خانواده و افراد نزدیک در میان بگذارید.

۲- بدترین را تصور نکنید
به راحتی می‌توان حدس زد که، چون پزشک از شما خواسته است آزمایش پزشکی خاصی انجام دهید، این لزوماً به این معنی است که شما بیماری یا وضعیت سلامت خاصی دارید. اما این نوع تفکر منفی هرگز درست نیست.
اغلب اوقات، ارائه‌دهنده مراقبت‌های پزشکی ممکن است آزمایش‌هایی را برای رد بیماری‌ها یا شرایط خاص یا صرفاً به دلیل احتیاط و پیشگیری درخواست کند. بنابراین، مهم است که به خاطر داشته باشید که انجام معاینه یا تجزیه و تحلیل پزشکی خود به خود به این معنی نیست که چیزی اشتباه است.

۳- قدم‌هایی بردارید که به شما احساس قدرت و کنترل می‌دهد
در حالی که منتظر نتایج آزمایشات پزشکی هستید، ممکن است احساس درماندگی کنید. این درماندگی، یا احساس خارج از کنترل، می‌تواند به شما احساس اضطراب شدید بدهد. اما مراحلی وجود دارد که می‌توانید برای کنترل بیشتر احساس انجام دهید. به عنوان مثال، هنگامی که با پزشک خود ملاقات می‌کنید، یادداشت‌برداری کنید تا به شما کمک کند آنچه را که می‌خواهید در مورد آن صحبت کنید، به خاطر بسپارید.
در مورد آزمایش و زمان دریافت نتایج سؤالات را بپرسید و دقیقاً بپرسید که چگونه نتایج را دریافت خواهید کرد، از طریق تماس تلفنی، حضوری یا از طریق ایمیل. دانستن زمان و چگونگی انتظار نتایج می‌تواند به شما کمک کند آرامش بیشتری داشته باشید و احساسات خود را کنترل کنید.

۴- در جستجوی اینترنتی افراط نکنید
اینترنت مملو از اطلاعات در مورد بیماری‌ها، شرایط سلامتی و نتایج معاینات مختلف پزشکی است، اما این بدان معنا نیست که هر شرایطی برای شما صدق می‌کند، زیرا بسیاری از اطلاعاتی که می‌یابید ممکن است اشتباه یا گمراه‌کننده باشند.
علاوه بر این، خواندن اطلاعات اینترنتی در مورد بیماری‌ها ممکن است استرس و اضطراب غیر ضروری را در زمان انتظار برای دریافت نتایج افزایش دهد. بنابراین، کارشناسان همیشه توصیه می‌کنند به جای جستجوی اطلاعات در اینترنت، ابتدا با یک پزشک صحبت کنید.

۵- میان مشغله کاری و آرامش تعادل برقرار کنید
برای برخی از افرادی که به هنگام انتظار احساس اضطراب می‌کنند، حواس پرتی و پر کردن زمان خود با فعالیت‌ها بهترین راه برای مقابله با آن است تا اندکی احساس آرامش کنند.
در مقابسه با دیگران، فرصتی برای آرام کردن ذهن و دنبال کردن فعالیت‌های متفکرانه، مانند دعا، مدیتیشن، یا تمرینات تنفسی، ممکن است بهترین باشد. اینها را امتحان کنید و آنچه برای شما مناسب است را بیابید.
به طور کلی، مهم است که در حین انتظار برای گرفتن نتایج آزمایشات و معاینات پزشکی، کار‌هایی را که معمولاً از آن لذت می‌برید انجام دهید و به روال عادی زندگی‌تان ادامه دهید. به عنوان مثال، وقت خود را با خانواده و دوستان بگذرانید، به سرگرمی‌های مورد علاقه‌تان بپردازید و برنامه معمولی خوابتان را رعایت کنید.
اگر از احساس اضطراب شدید رنج می‌برید، لازم است با یک روانشناس متخصص مشورت کنید تا با بررسی علل مشکل، اقدامات رفتاری لازم را انجام داده و سلامت روانی‌تان را افزایش دهد.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->