«هورالعظیم» بدون ضابطه زیست‌محیطی، اسیر فعالیت‌های نفتی شده است سن امیدبه‌زندگی مردم ایران چند سال است؟ شناسایی بیش از ۲۴ هزار بیمار مبتلا به ایدز در ایران انتقاد رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی از بدعت جدید در محاسبه بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی نخستین بخش جراحی قلب زیر پوشش تأمین‌اجتماعی در شرق کشور، در مشهد آماده بهره‌برداری است کلینیک ترک بی‌حجابی، یک طرح و چند نکته! وزارت بهداشت: ماسک N ۹۵ برای هوای آلوده مناسب است رئیس نظام پزشکی مشهد: تداوم سیاست‌های تخریبی، امنیت شغلی و جانی جامعه پزشکی را با تهدیدات جدی روبه‌رو ساخته است وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی از تصمیم خانواده پزشک یاسوجی درباره چگونگی برخورد با فرد خاطی حمایت می‌کنند شیب تند افت تحصیلی دانش‌آموزان انتقاد از افزایش ناچیز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | چرا به پایه حقوق اضافه نشد؟ کانون پرورش فکری برنده جایزه بیست‌وپنجمین دوره ترویج علم ایران تسهیل تردد ایرانیان خارج کشور با تصویب لایحه حمایت از تردد ایرانیان رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از مجتمع قضایی شهید کامیاب مشهد بازدید کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) شهادت یک پاسدار در کرمان براثر تیراندازی سهوی در میدان تیر + عکس هزار تُن چای دبش سه‌شنبه (۲۹ آبان ۱۴۰۳) در تهران به حراج گذاشته می‌شود معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش: ۵۰ درصد بیکاران جامعه از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مجدداً در دستور کار جلسات کمیسیون اجتماعی قرار گرفت عامل قتل جوان بسیجی (شهید رسول دوست محمدی) در مشهد به قصاص محکوم شد + عکس ادامه پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) | افزایش تدریجی دما تا اواسط هفته آمریکا محکوم به پرداخت ۴۸ میلیارد دلار غرامت به خانواده شهدای مدافع حرم شد افزایش سن پذیرش دانشجو معلم، فرصت یا تهدید؟ بررسی پیامد‌ها و دلایل گرایش به تک‌فرزندی در سطح جامعه چرا افراد به عمل‌های زیبایی اعتیاد پیدا می‌کنند؟ حق‌التدریس با حقوق استادیار، راهی برای ماندن نخبگان | آیا مصوبه جدید فرار مغز‌ها متوقف می‌شود؟ پذیرش ۲ درصد دانش‌آموزان تیزهوش کشور در مدارس سمپاد اقتصاد پسماند، شاخص توسعه شهری درباره نحوه استفاده و خواص بی‌نظیر زعفران | پادشاه ادویه‌ها سبک نادرست زندگی، رعایت‌نکردن بهداشت، خواب و تغذیه نامناسب عوامل ابتلا به دیابت هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی مشهدی جان ۴ بیمار را نجات داد (۲۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟

  • کد خبر: ۲۳۷۱۸۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
چرا دستکاری جوش‌های «مثلث خطر» صورت ممکن است به قیمت جانمان تمام شود؟
قسمت‌های میانی صورت از سوی محققان «مثلث خطر» نام گرفته است. دانشمندان درمورد خطرات دست‌کاری جوش‌های این قسمت از صورت، به مردم هشدار داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس پژوهش‌های صورت‌گرفته، یک مثلث خطر بر روی صورت هر فرد وجود دارد که نواحی اطراف بینی را دربرمی‌گیرد؛ قاعده این مثلث در ناحیه لب‌ها و رأس آن بین دو چشم است.

گفتنی است در این ناحیه، عروق خونی و حفره‌های سینوسی صورت قرار دارند و چنانچه دچار آلودگی و عفونت شوند، بسیار خطرناک بوده و حتی ممکن است باعث فلج، نابینایی و حتی مرگ شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند نواحی اطراف بینی، دهان و چانه به دلیل نزدیکی به مغز می‌توانند مورد آسیب فراوان قرار بگیرند و خطرات جدی برای فرد داشته باشد؛ لذا متخصصان توصیه می‌کنند تا به جوش‌های موجود در این ناحیه اصلا دست نزنید.

جوش‌هایی که نباید دستکاری کنید

اگر شما در صورتتان به ویژه اگر در مثلث خطر با رشد جوش یا دمل مواجه هستید، هرگز نباید اقدام به دستکاری و به اصطلاح ترکاندن آنها بکنید. بسیاری از ما به خوبی از این مسئله آگاه هستیم که فشردن این نقاط خطر عفونت را در پی دارد، اما با این وجود، وسوسه می‌شویم و این وسوسه ممکن است حتی به قیمت جانمان تمام شود.

به گفته متخصصان پوست شما باید تا جایی که ممکن است در برابر این وسوسه مقاومت کنید. البته نه به این خاطر که آن عملی غیر بهداشتی است، بلکه به این دلیل که می‌تواند شما را بکشد. مثلث خطر بعد از عبور از بینی و گوشه دهان خود را به لب بالا می‌رساند و اگر عفونی شود می‌تواند عواقب جدی به همراه داشته باشد.

تمام خون این مثلث خطر در داخل مغز تخلیه می‌شود و در صورتی که جوش‌ها را دستکاری کنیم، احتمال لخته شدن خون در داخل مغز وجود دارد که بسیار وسیع و کشنده است.

رگ‌های خونی این منطقه به قسمت پشت سر انسان متصل هستند و با یک خط مستقیم به مغز می‌رسند و این بدان معنی است که هر گونه عفونت در این منطقه می‌تواند به طور مستقیم به مغز و مرکز عصبی انسان منتقل شود.

در حالی که خطر مرگ و میر ناشی از این اتفاق فوق العاده نادر است، اما اگر عفونت توسعه یابد می‌تواند به از دست دادن بینایی، فلج دائمی و یا حتی مرگ منجر شود. پس بهترین توصیه به شما تحمل و صبوری بیشتر است تا جوش و دمل ایجاد شده به مرور زمان برطرف شود.

مثلث خطر صورت کجاست؟

یک متخصص پوست در این باره می‌گوید: «مثلث خطر به ناحیه‌ای از وسط پیشانی تا دو گوشه لب گفته می‌شود به طوری که بینی در وسط این مثلث قرار می‌گیرد.

دست زدن به جوش بخصوص اگر در ناحیه مثلث خطر باشد برای فرد بسیار مضر است. اگر جوشی در این ناحیه‌ها را فشار دهیم باید منتظر خطر آن باشیم.

در واقع تمام خون این مثلث خطر در داخل مغز تخلیه می‌شود و در صورتی که جوش‌ها را دستکاری کنیم، احتمال لخته شدن خون در داخل مغز وجود دارد که بسیار وسیع و کشنده است.»

مو‌های بینی را نکنید

مو‌های بلند بینی ظاهر ناخوشایندی را ایجاد می‌کنند. به همین دلیل افراد گاهی مو‌های بینی را با قیچی کوتاه می‌کنند. این در حالی است که محققان به تازگی کندن مو‌های بینی را بسیار پرخطر خوانده اند.
بینی به پاکسازی و فیلتر هوای تنفسی می‌پردازد. درون بینی مژک‌هایی وجود دارند که مواد موکوسی را از قسمت‌های جلوی بینی به انتهای آن حرکت می‌دهند.

زمانی که موی بینی از ریشه کنده شود پیاز آن صدمه می‌بیند و مسیر ورود میکروب‌ها به بدن هموار می‌شود.موکوس درون بینی که نوعی سد دفاعی در مقابل گرد و خاک و میکروب‌ها محسوب می‌شود، در نهایت وارد معده شده و در آنجا توسط اسید معده تجزیه می‌شود.

مو‌های بینی وظیفه جذب ذرات بزرگ‌تر هوا را بر عهده دارند. به گفته محققان، کندن مو‌های بینی مشکلات جدی برای افراد ایجاد می‌کند.آن‌ها می‌گویند میکروب‌های راه یافته به درون بینی در مجاورت پیاز مو و نزدیک حفره‌هایی که مو از آن خارج شده است، جمع می‌شوند. زمانی که موی بینی از ریشه کنده شود پیاز آن صدمه می‌بیند و مسیر ورود میکروب‌ها به بدن هموار می‌شود.

ورود میکروب‌ها به بدن باعث عفونت می‌شود. اما داستان در همینجا خاتمه نمی‌یابد. این عفونت‌ها به شدت پرخطر و کشنده محسوب میِ شوند، چرا که رگ‌های بینی در نهایت به رگ‌های مغز راه می‌یابند و به همین علت عفونت‌های یاد شده به‌شکل مننژیت و آبسه مغزی ظاهر می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->