ماراتن تبلیغات و گفت وگوها و مناظرات میان نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی به پایان رسید که نامزدهای انتخابات، کمتر به مقوله اجتماعی معلولیت و شهروندان دارای معلولیت ایران توجه داشتند.
با این حال، هریک از این آقایان که بر مسند ریاست جمهوری تکیه کند باید بداند رئیس جمهوری بیش از یک میلیون ایرانی دارای معلولیت نیز خواهد بود و سهل انگاری در برابر حقوق ایشان، عرصه را بر این قشر تنگ تر خواهد کرد.
معلولان اگرچه نیازهای گسترده ای دارند، اما نیازهای پیچیده ای محسوب نمی شود و همه چیز براساس رعایت کرامت انسانی و ابتدایی ترین حقوق یک شهروند می باشد و یقینا زیبنده نیست فردی ناتوان، بیشتر از این دچار رنج باشد.
آقای رئیس جمهوری! فردا که به قدرت می رسید به یاد داشته باشید معلولان نیازمند رعایت ماده ۲۷ از قانون حمایت از معلولان هستند.
آقای رئیس جمهوری! شهروندان دارای معلولیت نه تنها به حقوق مستمری، بلکه به ایجاد اشتغالی پایدار و توام با احترام هم احتیاج دارند و بدیهی است به وجود آوردن چنین بستری قطعا امری مشکل نیست و می تواند در اولویت های دولت شما قرار گیرد.
آقای رئیس جمهوری! انتخاب یک رئیس مناسب و متخصص برای سازمان بهزیستی به معنای دوراندیشی دولت شما خواهد بود و راه حلی برای برون رفت از معضلات گسترده ای که گریبان معلولان ایران را گرفته است.
آقای رئیس جمهوری! مسکن و حاشیه های آن برای هرکسی سختی هایی دارد اما معلولان این سختی را هم از بعد مادی و هم ابزارهای مناسب سازی منزل لمس می کنند. شایسته آن است که در اولین قدم، زمینه های لازم و کافی را برای حمایت مشخص از خانه دار شدن معلولان را مهیا کنید.
آقای رئیس جمهوری! تامین بودجه کافی برای اجرای کم نقص قانون حمایت از معلولان از جمله وظایف و برنامه های دولت شماست. رسیدن به این اتفاق، بار سنگینی از دوش معلولان بر خواهد داشت. از دیگر سو، بودجه سال جاری برای معلولان به حدی محدود است که نه توان پرداخت به موقع مستمری ها از آن بر می آید و نه سایر مفاد قانونی آنان را برطرف می کند.
آقای رئیس جمهوری! هم میهنان دارای معلولیت ما فارغ از گرایش های سیاسی، مطالبات مشخص اجتماعی دارند و شایسته آن است تا صدای آنان را بشنوید و به ایشان بپردازید. لذا معلولان را فراجناحی دانسته و هرآنچه در توان شما است برای آنان به کار بگیرید.