نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و سالزبورگ در لیگ قهرمانان اروپا| بیداری امباپه و لبخند کارلتو نتیجه و ویدئو خلاصه بازی پاریس سن ژرمن و منچسترسیتی| چه وقت کامبک بود آقای گواردیولا! پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در لیگ قهرمانان (۳ بهمن ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین کارتال با مسعود اوزیل هم تعارف نداشت پایان کار سرمربی پرحاشیه در نساجی| عاقبت فحاشی به یحیی گل محمدی! خط و نشان ایجنت ژوائو برای درویش ۷ ماه انتظار بیهوده برای محرومیت بیرانوند نسخه جوان شده دنیزلی در پرسپولیس؟ قول استیلی به کارتال در مورد جذب ستاره‌ها بازخواست بازیکنان استقلال توسط مدیران+عکس تقلید اشتباه سرمربی منچستریونایتد از گواردیولا مهرداد محمدی در انتظار ورود به لیست استقلال بهداد سلیمی، سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری شد داور بازی پرسپولیس - ذوب آهن به مرگ تهدید شد! نبض استقلال با مصدومیت ماشاریپوف از کار افتاد ساکت الهامی تا اطلاع ثانوی محروم شد رسمی؛ بازی پرسپولیس و تراکتور در ورزشگاه آزادی دلجویی ضرغام سعداوی از هوادار مال‌باخته ستاره لیگ برتری به پادگان تبعید شد
سرخط خبرها

دغدغه‌های بجامانده دختر طلایی!

  • کد خبر: ۲۳۶۳۲۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵
دغدغه‌های بجامانده دختر طلایی!
رکوردار دوومیدانی خراسان رضوی از روزهای بی توجهی و حمایت نشدن خود می گوید.

علی یعقوبی | شهرآرانیوز،دختران دونده خراسانی چند سالی است که در سطح کشور یکه تازی می‌کنند و جایگاه ویژه‌ای دارند. خیلی از آنها رکوردار ماده‌های مختلف هستند و هر ساله قهرمانی کشور را به نام خود ثبت می‌کنند. با این وجود این دختران دونده در شهرخودشان کمتر مورد حمایت و توجه قرار می‌گیرند و مجبور هستند برای تمرین سختی‌ها را به جان بخرند و به شهر‌های دیگر سفر کنند تا در مرز مطلوب آمادگی باشند. حتی در مشهد تیم باشگاهی هم وجود ندارد که دونده‌ها به همراه تیم شهرشان در رقابت‌های باشگاهی به میدان بروند. این در حالی است که با وجود ظرفیت و استعداد‌های فراوان، در دوومیدانی اشکالات و ضعف‌های زیادی وجود دارد که دغدغه بسیاری از دونده‌ها محسوب می‌شود. حدیث رئوف یکی از دختران آینده دار رشته دوومیدانی است که ۸ ساله به صورت حرفه‌ای مشغول فعالیت است. او که رکوردار ۳ هزار با مانع در رده سنی نوجوانان و جوانان است، نسبت به وضعیت موجود گلایه‌مند و معتقد است که حمایت‌ها در حد خیلی ضعیف است و باید بیشتر از این به ورزشکاران ملی پوش توجه شود. با این دونده ۲۱ ساله که به تازگی طلای مسابقات غرب آسیا را کسب کرده است، همکلام شده ایم.

مشکلات تمرینی

"حدیث رئوف" در ابتدا دوومیدانی را زیر نظر حمیده جوان در مشهد آغاز کرد و حالا مدتی است که تمرینات حرفه‌ای خود را با مربی کرمانشاهی دنبال می‌کند. این ورزشکار هنوز در ابتدای راه قرار دارد و رویای ورزشی اش رسیدن به المپیک است. او مدال‌های رنگارنگی در مسابقات مختلف کسب کرده و در ماده‌های دو ۸۰۰، ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ متر نوجوانان و ۱۵۰۰ متر جوانان ایران حائز مقام است. این قهرمان ملی‌پوش در ۱۵ سالگی به عنوان نماینده کشورمان در مسابقات آسیایی هنگ کنگ و دانش‌آموزان جهان در کرواسی حضور داشته و در هر دوی این رقابت‌ها تنها با اختلاف ۴ صدم ثانیه از نفر سوم در جایگاه چهارم ایستاده است. حالا او درباره وضعیت برنامه تمرینی و برنامه امسال خود می‌گوید:" به تازگی از مسابقات غرب آسیا که در عراق برگزار شده است، برگشته ام و فعلا در حال تمرین هستم. با توجه به این که مربی شخصی ام در کرمانشاه است، چند ماه برای تمرین به این شهر سفر می‌کنم تا امادگی بدنی خود را حفظ کنم. اواخر تابستان مسابقات لیگ دوومیدانی را پیش رو داریم که امسال با باشگاه دانشگاه آزاد قرارداد دارم و برای این تیم به میدان می‌روم. در ادامه هم مسابقات صحرا نوردی قهرمانی آسیا هم پیش رو داریم که هنوز مشخص نیست تیم بانوان اعزام می‌شود یا نه. اما الان تمام تمرکز خود را برای مسابقات باشگاهی گذاشته ام تا بهترین رکورد را به نام خود ثبت کنم. امیدوارم امسال بتوانیم قهرمانی ایران را هم کسب کنیم. "

او همچنین درباره وضعیت زیرساخت‌ها و این که از نظر تمرینی مشکل ندارند، خاطرنشان می‌کند:" برخی روز‌ها در پیست دوومیدانی مجموعه کوثر تمرین می‌کنیم و مابقی روز‌ها هم در خارج از شهر و بوستان‌ها به امادگی بدنی می‌پردازیم. یکی از مشکلاتی که ورزشکاران ۳ هزار با مانع با آن مواجه هستند بحث مانع با آب است که در مشهد اصلا وجود ندارد. ما که در این ماده مسابقه می‌دهیم اصلا شرایط تمرینی خوبی نداریم. در حال حاضر رکوردار ۳ هزار با مانع رده‌های سنی در دستان دونده‌های خراسانی است. خودم الان رکوردار ۳ هزار با مانع رده سنی نوجوانان و جوانان هستم. سمیرا خداترس دیگر دونده مشهدی هم رکوردار بزرگسالان است. اما چاله آب نداریم که تمرین کنیم. با مانع‌های آهنی تمرین می‌کنیم و با مانع‌های چوبی مسابقه می‌دهیم. در چنین شرایطی تمرین می‌کنیم و در مسابقات قرار می‌گیریم.

نبود حامی مالی

رکوردار ۳ هزار با مانع رده سنی نوجوانان و جوانان ایران درباره غیبت خراسان رضوی در مسابقات باشگاهی می‌افزاید:" یکی از ضعف‌های دوومیدانی خراسان رضوی نداشتن تیم باشگاهی است که ورزشکاران مجبور هستند با تیم‌های دیگر شهر‌ها به میدان بروند. به جرات می‌توانم بگویم که اگر همه دونده‌های خراسانی جمع شوند و در مسابقات کشوری شرکت کنند، قطعا قهرمان ایران می‌شوند. اما الان همه ورزشکاران با دیگر باشگاه‌ها قرارداد دارند. یکی از مهمترین معضلات دوومیدانی استان نبود حامی مالی است که ما از آن رنج می‌بریم. از طرفی به رشته دوومیدانی هم اهمیت داده نمی‌شود. خیلی‌ها نمی‌دانند که دوومیدانی ۲۴ رشته دارد. این به نظرم به کم کاری مدیران و دستاندرکاران دوومیدانی بر می‌گردد که باید در این زمینه بیشتر کار کنند. هر چند که هیئت دوومیدانی خراسان رضوی نسبت به قبل بهتر شده است. این که بخواهیم فقط بنر بزنیم و اطلاع رسانی کنیم کاری پیش نمی‌رود. حامی مالی در ورزش موضوع مهمی است که خیلی از استان‌ها به این مسئله ورود کرده اند، اما در شهر مشهد مغفول مانده است. "

حمایت نمی‌شویم

حدیث رئوف با بیان این که بیشترین رکورد‌ها در دستان دونده‌های خراسانی است، اظهار می‌دارد:" امسال در رقابت‌های قهرمانی کشور، خراسان رضوی فقط ۸ سهمیه داشت. اما تعداد ورزشکاران بانوان خیلی بیشتر از این بود و برخی از آنان مجبور شدند به نمایندگی از دیگر استان‌ها به میدان بروند. دوومیدانی بانوان استان همیشه روی سکو قرار دارد. ولی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. وی در پاسخ به این سوال که در طول سال دونده‌ها حمایت هم می‌شوند یا نه، تصریح می‌کند:" متاسفانه هیچ حمایتی نمی‌شویم. در حد احوال پرسیدن و اعزام شدن جویای حال ما می‌شوند. اما در مجموع هیچ حمایتی نمی‌شویم مجبور هستیم تمام هزینه‌ها را خودمان پرداخت کنیم. وی همچنین درباره وضعیت فدراسیون دوومیدانی می‌گوید:"متاسفانه فدراسیون با سرپرست اداره می‌شود و اوضاع درستی ندارد. ۱۱ تیرماه قرار است انتخابات برگزار شود که امیدواریم رییس خوبی انتخاب و با برنامه وارد شود. وگرنه الان چند سال است که شرایط خوبی نداریم. "

این دونده خراسانی رویای زیادی در ورزش دارد که باید مرحله به مرحله به آن برسد. او در این باره می‌گوید:قطعا رویا و آرزوی هر ورزشکاری رسیدن به المپیک است. رسیدن به این جایگاه نیازمند این است که پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی کنیم. رکورد ۱۵۰۰ متر در ایران الان در دستان لیلا ابراهیمی است. باید تلاش کنم روزی بتوانم این رکورد را از آن خود کنم. سپس به مدال‌های آسیایی و جهانی برسم و در نهایت بتوانم سهمیه المپیک را از آن خود کنم. وی همچنین خانواده را مهمترین مشوق برای ادامه ورزش حرفه‌ای می‌داند و می‌گوید:" پدر و مادرم در این مسیر خیلی حمایتم کردند. در خیلی از اردو‌ها که به دیگر استان‌ها می‌روم، مادرم نیز کنارم هست و روحیه بخش است. امیدوارم با مدال اوری دل شان را شاد کنم. "

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->