قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لاپید: مذاکرات برای سرنگونی نتانیاهو در جریان است

  • کد خبر: ۲۳۶۳۶۴
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۰
لاپید: مذاکرات برای سرنگونی نتانیاهو در جریان است
رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی امروز (شنبه) در سخنانی از مذاکرات با طرف‌های مختلف به منظور سرنگون کردن کابینه این رژیم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یائیر لاپید اعلام کرد: مذاکراتی با احزاب مختلف از جمله اعضای حزب «لیکود» برای سرنگونی کابینه نتانیاهو در جریان است.

لاپید با تاکید بر اینکه «برای نجات اسرائیل، کابینه نتانیاهو را سرنگون خواهیم کرد»، گفت: من از توقف جنگ در غزه به منظور دستیابی به توافقی برای بازگرداندن افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست) و آرام کردن جبهه شمال حمایت می‌کنم.

رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی همچنین ادامه داد: تمام قابلیت‌های نظامی و اداری حماس باید از بین برود، اما این موضوع به اندازه مساله بازگرداندن ۱۲۰ ربوده شده (اسیر) باقی مانده در غزه فوری نیست.

این اظهارات درحالی بیان شده است که خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه که به شدت از بی توجهی کابینه رژیم اشغالگر به سرنوشت فرزندانشان خشمگین هستند، امروز با صدور فراخوانی خواستار تظاهرات علیه کابینه شدند.

پس از عملیات «طوفان الاقصی» در ۱۵ مهرماه سال گذشته، سیستم امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی به هم ریخته است و به عقیده بسیاری از کارشناسان، این رژیم دیگر نخواهد توانست وضعیت گذشته را بازیابد.

تشدید اختلافات داخلی میان سران رژیم صهیونیستی درباره مقصران شکست از مقاومت فلسطین و حزب‌الله نیز بر دامنه تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی افزوده است و اغلب صهیونیست‌ها، نتانیاهو را مقصر این شکست می‌دانند و خواستار سرنگونی وی هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->