موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

نکونام تشکیل این دو کمیته را در استقلال منتفی کرد

  • کد خبر: ۲۳۶۸۲۳
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
نکونام تشکیل این دو کمیته را در استقلال منتفی کرد
سرمربی استقلال زیر بار تشکیل کمیته‌های مد نظر برخی از مسئولان این باشگاه نمی‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های گذشته این بحث مطرح بود که استقلال صاحب کمیته فنی یا کمیته مشورتی خواهد شد. کمیته فنی این وظیفه را دارد که عملکرد سرمربی و بازیکنان را زیر نظر بگیرد و در صورت لزوم، نقاط ضعف آنها را گوشزد کند.

همچنین هرکس سرمربی استقلال باشد باید در صورت ناکامی تیم پیرامون دلایل آن به کمیته فنی جواب بدهد. اسم کمیته مشورتی هم که کاملاً بیانگر شکل کار آن است. این کمیته به مربیان استقلال پیرامون شرایط بازیکنان و تاکتیک‌های تیم مشورت می‌دهد، اما از قرار معلوم هیچکدام تشکیل نخواهند شد، چون جواد نکونام اعتقادی به استفاده از آنها در شرایط کنونی ندارد و معتقد است تا وقتی سرمربی استقلال باشد با اختیارات تام کار را جلو می‌برد و به کمیته فنی پاسخ نمی‌دهد.

 همچنین نکونام تاکید دارد برای مشورت گرفتن، از افراد مورد نظر خودش استفاده می‌کند نه کمیته مشورتی که در باشگاه تشکیل شود. البته مدیریت استقلال هم به صورت رسمی تشکیل چنین کمیته‌هایی را مد نظر قرار نداده بود و همه چیز در حد گمانه زنی‌های فضای مجازی به حساب می‌آمد، اما به نظر می‌رسد حالا دیگر کاملاً منتفی شده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->